KOMFORT I BMW 6-SERIE GRAN COUPÉ.

En følelse af perfekt køreglæde.

KOMFORT I BMW 6-SERIE GRAN COUPÉ.

En følelse af perfekt køreglæde.

Mens cockpittet konsekvent er indrettet med udgangspunkt i bilens fører, begejstrer bagsædet med enkeltsædeindretning til passagererne. Kabinen er svøbt i lækre kvalitetsmaterialer, og højttalersystemet inviterer til at læne sig tilbage og bare nyde oplevelsen. Samtidig byder kabinen på god plads til diverse drikkevarer eller andre småting, så vejen er banet for køreoplevelser på første klasse.

Komfort i BMW 6-serie Gran Coupé.En følelse af perfekt køreglæde.

Mens cockpittet konsekvent er indrettet med udgangspunkt i bilens fører, begejstrer bagsædet med enkeltsædeindretning til passagererne. Kabinen er svøbt i lækre kvalitetsmaterialer, og højttalersystemet inviterer til at læne sig tilbage og bare nyde oplevelsen. Samtidig byder kabinen på god plads til diverse drikkevarer eller andre småting, så vejen er banet for køreoplevelser på første klasse.

MULTIFUNKTIONSDISPLAY.

MULTIFUNKTIONSDISPLAY.

Multifunktionsdisplayet med Black Panel-teknologi og en skærmstørrelse på 10,25 tommer knytter en unik visuel dimension til køreoplevelsen med virtuelle instrumenter i klassisk BMW design. Displayet hjælper bilens fører med at koncentrere sig om at køre bilen ved at vise kørselsrelevante oplysninger.
Instrumentgruppen kan vise specifikke detaljer for tre forskellige køreprogrammer med individuel farve og grafik: COMFORT, ECO PRO og SPORT. Visningen COMFORT tager afsæt i den vante instrumentvisning, mens ECO PRO har fokus på at fremme en effektiv kørestil med de nye EfficientDynamics- og bonuskilometervisninger i blå instrumentbelysning. Visningen SPORT genkendes på den røde instrumentbelysning og visninger, der fokuserer på bilens ydelse.
Multifunktionsdisplayet kan derudover også vise oplysninger fra navigationssystemet og meddelelser fra Route-Ahead Assistant samt lister fra de indbyggede underholdnings- og telefonfunktioner.

PLADSFORHOLD.

Hver eneste detalje i BMW 6-serie Gran Coupé er udviklet med maksimal komfort for øje. Mens bilens fører og forsædepassageren nyder det sportslige cockpit, kan gæsterne på bagsædet boltre sig i de ergonomiske sæder og nyde de fornemme pladsforhold.
Midterarmlænet på bagsædet har indbygget kopholdere. Mindre genstande finder let plads i kabinens aflægningsrum, og klimaautomatikken med fire zoner giver dig mulighed for at vælge præcis den temperatur, du har lyst til. Eldrevne solgardiner på sideruderne i bag og på bagruden sørger for at skærme for nysgerrige blikke og giver svalende skygge på varme sommerdage. Og ved behov kan en femte passager køre med på kortere strækninger ved at tage midterpladsen i brug.
Hvis der er brug for at tage mere bagage med, så kan det 460 liter store bagagerum udvides til hele 1.265 liter takket være det praktiske gennemlæsningssystem og splitbagsædet (40/60).

FØRERORIENTERET COCKPIT.

Luksus og sikkerhed i skøn forening. I BMW 6-serie Gran Coupé sidder hver eneste kontakt, hvert eneste display og hvert eneste betjeningselement lige præcis der, hvor du forventer det.
Til venstre for rattet finder du kontakterne til assistentsystemerne og lygterne, lige foran dig har du instrumentgruppen med alle kørsels- og sikkerhedsrelevante oplysninger, som du med BMW Head-Up Display i fuld farve (ekstraudstyr) også kan få projiceret op i øjenhøjde i forruden.
Lidt til højre for bilens fører er der plads til det fritstående farvedisplay på 10,2 tommer, der kan tilvælges som ekstraudstyr. Umiddelbart derunder finder du favorittasterne, som kan programmeres med de funktioner, du har mest brug for. Lidt længere nede følger betjeningselementerne til klimaanlægget.
Til højre for førersædet er gearvælgeren anbragt og ved siden af den Driving Experience Control-knappen. Ligeledes i midterkonsollen finder vi iDrive Touch-controlleren, som også let kan betjenes fra passagersædet.

KOMFORTADGANG.

KOMFORTADGANG.

Innovativ betjeningskomfort. Komfortadgang giver dig mulighed for at åbne dørene til bilen og starte motoren uden at tage tændingsnøglen til hjælp. Så længe du bærer nøglen på dig, fx i bukselommen eller i en taske, registrerer bilen den automatisk, når du nærmer dig. Når dørene er låst op, kan du tage plads i førersædet og starte motoren med et tryk på start/stop-knappen – stadig uden at bruge tændingsnøglen. Identifikationen via tændingsnøglen sørger for, at sikkerheden er i orden.

 

 

 

 

BILVARMER.

BILVARMER.

Bilvarmeren kan tidsindstilles, så kabinen fx er dejligt lun om vinteren, når du er klar til at køre, uden at motoren behøver at være startet. Samtidig er bilens ruder fri for is og dug.

Bilvarmeren kan indstilles og aktiveres med en separat fjernbetjening, via appen BMW Connected eller iDrive-controller. Varmekilden er en vandvarmer, der drives af brændstof fra bilens brændstofsystem. Bilvarmeren sørger også for at varme motoren op inden kørselsstart. På denne måde nedbringes brændstofforbruget i koldstartsfasen. Bilvarmeren kan aktiveres automatisk på et indstillet klokkeslæt, når udetemperaturen falder under 15° C, eller manuelt uanset temperatur. Ved høje udetemperaturer sørger ventilation for at holde kabinen behageligt kølig.