THE

1

BMW M

BMW M135 xDRIVE.

BMW M135 xDrive. 300 hk. Forbrug 12,2 – 13,2 km/l. CO₂-udledning 173-185 g/km.

Energiklasse C. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

KØREGLÆDE

Sportslig motor, dynamisk design og innovative features i bilens kabine. Oplev M modellen BMW M135 xDrive, dens udstyrsmuligheder og tekniske data samt mulighederne for leasing og finansiering.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

 • Modeller
 • M modellerBMW M
  • Benzin
   BMW M135i xDrive
   BMW M135i xDrive

   Effekt

   300 hk (221 kW)

   Drejningsmoment

   400 Nm

   0-100 km/h

   4,9 sek.

   maksimal hastighed

   250 km/t

   BMW M135 xDrive. 300 hk. Forbrug 12,2 – 13,2 km/l. CO₂-udledning 173-185 g/km.

   Energiklasse C. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

   Design og præstationsdata – BMW M135

   KOMPAKT. KOMPROMISLØS. KONSEKVENT M.

   Allerede når man ser bilens design, vidner den nye BMW M135 xDrive om, hvad den har at byde på. Fire slutrør, M nyre, M spejle og M hækspoiler. Bilens umiskendelige look understreges eftertrykkeligt af den kraftfulde motor med 300 hk (221 kW). Med M sportbremser og adaptiv M undervogn udstråler den nye BMW M135 xDrive også sportslighed til omgivelserne, når du er ude at køre.

   DIN NYE BMW M135 xDRIVE.

    InfoI content placeholder

    PERFORMANCE

    KØRER SOM EN M.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Imponerende effekt og dynamisk køreglæde. Oplev de kraftfulde motorvarianter og den sportslige køredynamik i den nye BMW M135 xDrive:

    EN STÆRK BIL.

    Allerede set udefra sender M Sportbremserne i rød højglans med M logo et signal om deres egenskaber. Større, indvendigt ventilerede bremseskiver tager ordentligt fat.

    DESIGN

    SER UD SOM EN M.

    EFFEKT, DER ER TIL AT SE OG HØRE.

    M udstødningssystemet giver bilen en fyldig motorlyd. Dobbelte slutrør i begge sider af bilens bagende viser de dynamiske køreegenskaber i den nye BMW M135 xDrive.

    FØLES SOM EN M.

    OPTIMAL STØTTE I SVING.

    M Sportssæderne sikrer en ideel sædeposition. Med integrerede nakkestøtter og belyst M logo.

    TEKNOLOGIER

    INTELLIGENTE OG INNOVATIVE.

    Din opmærksomme ledsager.

    Driving Assistant Professional holder vognbanen aktivt og holder afstand til forankørende op til 210 km/h. Om nødvendigt bremser din BMW helt ned og holder stille og sætter herefter automatisk i gang igen. Det er især praktisk ved køkørsel.

    Din BMW parkerer for dig og kører bilen ud fra parkeringsbåsen.

    Med Parking Assistant Professional kan din BMW selv finde en parkeringsplads. Du udfører den op til 200 m lange manøvre en enkelt gang. Herefter kan din BMW, hvis du foretrækker det, selv parkere og køre ud fra parkeringsbåsen igen, mens du overvåger bilens udefra via din smartphone.

    Fjernlys til enhver tid.

    Med den blændingsfri fjernlysassistent sørger din BMW automatisk for, at andre trafikanter ikke rammes af lyskeglen. Du behøver ikke at blænde op og ned manuelt. Og du kører altid på optimalt oplyste veje.

    Se mere med ét blik.

    BMW Head-Up Display projicerer navigations- og kørselsanvisninger direkte op i dit synsfelt. Ved hjælp af et live-videobillede viser Augmented View oplysninger om rutevejledningen i bilens Control Display og i instrumentkombinationen.

    Bliv fri for at finde bilnøglen frem.

    Din BMW identificerer dig ved hjælp af din nøgle. Med komfortadgang låser din bil automatisk dørene op. Du skal ikke finde bilnøglen frem i den forbindelse. I stedet for en klassisk nøgle kan du også bruge en kompatibel smartphone som Digital Key Plus.

    DIGITALE HØJDEPUNKTER.

    test

    EN DIGITAL FØRSTEKLASSESOPLEVELSE, MENS DU KØRER.

    Én pakke, mange funktioner. Forbedrede navigations- og parkeringstjenester med trafikinformation i realtid. Med eksklusiv entertainment fordrives ventetiden som på et fly. Datavolumen til alle applikationer er naturligvis allerede inkluderet. Og med alsidige muligheder for personalisering bliver din BMW mere individuel end nogensinde før.

    BMW Financial Services til BMW M135

    LEASING OG FINANSIERING

    DIN NYE BMW M135 xDRIVE.

    Læs mere om mulighederne for leasing og finansiering hos BMW Financial Services.

    All in. Simply smart. BMW Financial Services.

    RÅDGIVNING OG SERVICER

    PROACTIVE CARE TIL DEN NYE BMW M135 xDRIVE.

    Service – lige når du har behov for det.

    Altid et skridt foran. Lige meget om det er tid til eftersyn, eller dækkene er slidte: Vi sørger for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW App, så du kan køre videre uden stress.

    OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL TIL BMW M135 xDRIVE.

    FLERE UDSTYRSMULIGHEDER

    DETTE KUNNE OGSÅ INTERESSERE DIG.

    Brændstofforbrug og CO₂-udledning.

    BMW M135 xDrive. 300 hk. Forbrug 12,2 – 13,2 km/l. CO₂-udledning 173-185 g/km.

    Energiklasse C. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

    [1] M teknikpakke II forventes at være tilgængelig fra november 2024.

    [2] "Hvem vil være millionær?"-logoer, -billeder og -varemærker er licenseret af Sony Pictures Television.

    [3] Den nye BMW M135 xDrive forventes at være tilgængelig i BMW Individual Visualizer fra november 2024.

    Oplysninger om ydelse for benzinmotorer er for kørsel på 98 oktan-brændstof. Oplysninger om forbrug er for kørsel på referencebrændstof i henhold til forordning (EU) 715/2007. Blyfri 91 oktan og brændstofkvaliteter derover med en maksimal ætanolandel på 10% (E10) er tilladt. BMW anbefaler, at du anvender brændstof på 95 oktan. Til high performance-modeller anbefaler BMW, at du anvender brændstof på 98 oktan.


    Officielle angivelser om brændstofforbrug, CO₂-emissioner, strømforbrug og elektrisk rækkevidde er beregnet i henhold til den foreskrevne målemetode og i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. WLTP-angivelser tager højde for enhver form for ekstraudstyr, der giver anledning til forskelle (i dette tilfælde for det tyske marked). Fra og med 01.01.2021 findes der kun officielle angivelser iht. WLTP for biler med ny typegodkendelse. Endvidere bortfalder NEDC-tallene i typegodkendelsescertifikater fra 01.01.2023 i henhold til EU-forordning 2022/195. Du finder yderligere information om målemetoderne NEDC og WLTP på www.bmw.dk/wltp


    Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle CO₂-emissioner for nye personbiler fås på www.hvorlangtpaaliteren.dk