DIT HJERTE VIL GØRE STORE ØJNE.

BMW M6 Cabriolet: Design.

Det er ikke et look, men et statement. Med sine muskuløse former tegner BMW M6 Cabriolet en imponerende og kraftig silhuet. Brede skærmkasser og klassiske M detaljer er både blikfang og bebudelse af, hvilke kræfter der venter under karrosseriet. Kræfter, som opleves bedst fra førersædet omgivet af det førerorienterede cockpit med eksklusive materialer fra BMW Individual Collection. Og mest intenst, når den elegante kaleche på kun 19 sekunder glider lydløst ned i boksen.

DIT HJERTE VIL GØRE STORE ØJNE.BMW M6 Cabriolet: Design.

Det er ikke et look, men et statement. Med sine muskuløse former tegner BMW M6 Cabriolet en imponerende og kraftig silhuet. Brede skærmkasser og klassiske M detaljer er både blikfang og bebudelse af, hvilke kræfter der venter under karrosseriet. Kræfter, som opleves bedst fra førersædet omgivet af det førerorienterede cockpit med eksklusive materialer fra BMW Individual Collection. Og mest intenst, når den elegante kaleche på kun 19 sekunder glider lydløst ned i boksen.

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

Med tanke på BMW M6 Cabriolets fantastisk flotte look, så er det en skam, at den som regel er så hurtigt ude af syne igen. Uanset om taget er oppe eller nede: Bilens potente linjer, ikke mindst med BMW Individual-lakeringen Frozen Bronze metallak, gør BMW M6 Cabriolet til en fryd for øjet. Design og performance i perfekt symbiose. Se blot på det aerodynamisk optimerede frontskørt med de store luftindtag, som holder V8-motoren forsynet med frisk luft.
Selv de mindste detaljer trækker stor opmærksomhed til sig. Eksempelvis dobbeltnyren i sort højglans, som indrammer M emblemet. Eller de markante M gæller med integrerede blinklys, der er anbragt lige bag de forreste hjulkasser. Det er et elegant samspil mellem form og funktion, som også afspejler sig i bagkofangeren. Den indrammer de klassiske M dobbelte afgangsrør og diffusoren, der skaber den nødvendige downforce, og afrunder BMW M6 Cabriolets harmoniske linjer. Uanset om kalechen er åben eller lukket.

FAST CLASS.

Film om BMW M6 Cabriolets design.

FAST CLASS.

Film om BMW M6 Cabriolets design.

INDVENDIGT DESIGN.

Kabinen i BMW M6 Cabriolet er et skræddersyet og gennemtænkt mesterværk, der ikke efterlader nogen tvivl. Cockpittet, der også fås svøbt i udsøgte materialer fra BMW Individual kollektionen, er som støbt i ét stykke og omgiver bilens fører. Alle betjeningselementer befinder sig lige netop der, hvor man har brug for dem. Sjældent har man så hurtigt følt sig så godt tilpas i en sportsvogn. M læderrattet udgør det funktionelle midtpunkt, og blot en fingerbredde fra de ergonomiske tommelhvilere finder man gearskiftekontakterne til M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic og M Drive-tasterne.
Den M specifikke instrumentering viser alle relevante oplysninger og sikrer, at bilens fører selv ved kraftigt lysindfald altid bevarer det fulde overblik. Den perfekte kombination af performance og rendyrket køreglæde opnås med kalechen slået ned. En åben fornøjelse, som bør nydes i de ergonomiske M sæder med eksklusivt læder med naturlig overfladestruktur i farven Opal White og omgivet af de eksklusive interiørlister i hvid ask med elegante åretegninger, der fås som ekstraudstyr.

KALECHE.

Den fuldautomatiske kaleche er både lyd- og varmeisoleret efter alle kunstens regler. Med kalechen lukket giver den bilen en coupélignende profil. Den opvarmede bagrude kan sænkes, så du opnår suveræn ventilation i kabinen helt uden generende træk.
Kalechen fås i Anthracite med sølveffekt eller to andre farver. Kalechen kan betjenes ved hastigheder op til 40 km/t, hvor den åbner på kun 19 sek. og lukker igen på 24 sek.
Selv med kalechen lukket kan bilens passagerer nyde lidt af open air-fornemmelsen. Du kan nemlig åbne alle fire sideruder og bagruden med, så kalechen kun beskytter mod solens stråler.

M SIDESPEJLE.

Aerodynamisk optimerede M sidespejle har gennem årtier været et af kendetegnene for det sportslige og dynamiske M design. Sidespejlet, der er hæftet til karrosseriet med en antydet dobbeltarm, er på én gang både designsymbol og præcisionskomponent, som giver profilen endnu mere karakter, dynamik og aerodynamisk raffinement.

HJUL.

Bilen kører som standard på 19-tommer M letmetalfælge, men du kan også vælge mellem tre unikke 20-tommer-fælge. Med sine fem støbte eger til maksimal stivhed, polerede eller matsorte, fremhæver dobbeltegerfælgen 343 M med forskellige dækstørrelser BMW M6 Cabriolets potente performance. Dobbeltegerfælgen 601 M i tofarvet udførelse har et mere forfinet look: Sammen med M Competition-pakken og det kulfiber-keramiske M bremseanlæg sikrer fælgens syv eger et godt udsyn til de store bremseskiver og de guldlakerede bremsekalibre med M logo.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut. Med udstyr fra BMW Individual til BMW M6 Cabriolet.

Et udtryk for personlig stil.

  • BMW Individual – udvendigt design

    Individuel æstetik kan være virkelig forfriskende. Tag nu for eksempel BMW M6 Cabriolet i den spændende BMW Individual-lakering Frozen Bronze metallak. Denne farve formår med sit tidstypiske, matte look at fremhæve bilens karakteristiske linjer og sporty former. De øvrige karrosserifarver fra BMW Individual har naturligvis også hver deres unikke kvaliteter – lige fra sportslig og moderne til elegant. Metallakken Citrine Black er et andet godt eksempel. Når lyset brydes i overfladen, glimter mikroskopiske guldpartiker under den dybsorte lak. Uanset hvilken af de i alt tolv BMW Individual-lakeringer, du vælger til din BMW, så vil resultatet altid være et skinnende udtryk for din personlige smag og stil.

    Men uanset hvilken unik lakering fra BMW Individual du vælger, så er resultatet et udtryk for din personlighed.

  • BMW Individual – indvendigt design

    Her kan du stråle om kap med solen. BMW M6 Cabriolet, fuldendt med det eksklusive udstyr fra BMW Individual, er altid åben for nye ideer, så længe det gøres med stil. BMW Individual-fuldlæderindtrækket Merino i den viste farve Opal White, emmer af stil og overskud. Sammen med den grafiske effekt fra interiørlisterne i hvidpigmenteret ask skabes der et harmonisk resultat og et luksuriøst udtryk, som sender tankerne i retningen af en moderne yacht. De imponerende, håndsyede kontraststing tilfører et unikt farvestrejf. BMW Individual leverer også en række andre lædernuancer, så du kan skabe præcis det look, du ønsker. Her er der farver lige fra Platinum og Champagne til Cohiba Brown, hver især med naturlig overfladestruktur, som sikrer en unik, luksuriøs oplevelse. En oplevelse, som kan forstærkes yderligere med BMW Individual-loftsbeklædningen i Alcantara, der runder kabinedesignet af med unik kvalitet fra øverst til nederst.