BMW Z4 G29 2022 Thundernight
BrændstoftypeBenzin

THE NEW Z4

DEN NYE BMW Z4 ROADSTER.

BrændstoftypeBenzin
THE NEW Z4DEN NYE BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 kombinerer en sportsvogns dynamik med en roadsters frihed. Oplev:

 

  • Progressiv æstetik i ikonisk roadsterdesign
  • Kraftfuld køredynamik med op til 250 kW (340 hk) og ultrapræcis håndtering
  • M aerodynamikpakke som standard for større forbrugsoptimering og dynamik
Læs mere

M AERODYNAMIKPAKKE.

BMW Z4 G29 2022 Thundernight M aerodynamikpakke

M aerodynamikpakken, der leveres som standard, optimerer de aerodynamiske egenskaber og gør roadsteren endnu mere dynamisk at se på.

 

  • M specifik frontspoiler, M specifikt bagskørt og M specifikke sideskørter i bilens farve 
  • Nyreramme i højglanskrom med BMW nyre i mesh-design
  • Diffusorelement i Dark Shadow metallic

DESIGNHØJDEPUNKTERNE VED BMW Z4 ROADSTER.

UDVENDIGT DESIGN PÅ BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster (G29) set kørende bagfra let drejet i fugleperspektiv
BMW Z4 G29 2022 Thundernight set forfra

Frontdesign.

Med sin ekstra brede og flade form fremhæver BMW nyren bilens sportslige udtryk, mens mesh-designet med inspiration fra motorsportens verden tilfører en særlig dybde og eksklusivitet.
BMW Z4 G29 2022 Thundernight set fra siden

Sidedesign.

Den definerede karakterlinje oven over den bageste hjulkasse skaber spændingsfyldte flader. Den markante air breather reducerer lufthvirvelbevægelser og understreger bilens atletiske karakter rent visuelt, og den sorte stofkaleche indgår harmonisk i linjeføringen.

BMW Z4 G29 2022 Thundernight set bagfra

Hækdesign.

Baglygterne kommer i et meget smalt design og strækker sig et godt stykke op ad bilens sider, mens spoileren fremstår harmonisk i forhold til fladerne. Diffusoren og rørhalerne i sportsligt design udgør bagpartiets atletiske afslutning mod vejen.

INDVENDIGT DESIGN I BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 G29 2022 M sportsforsæder

M sportsforsæder.

M sportssæderne med integrerede nakkestøtter og dybe siddeflader med høje sidevanger giver fører og passager optimal støtte – også ved hurtig kørsel i sving. Derudover kan førersædet og udstyrsafhængigt passagersædet indstilles individuelt til den enkeltes kropsstørrelse takket være den integrerede funktion til justering af ryglænets bredde.

BMW Z4 G29 2022 omgivelseslys

Omgivelseslys.

Ambient Light-kabinelyset spreder en afslappende og behagelig lysstemning i kabinen. Der er mulighed for at vælge mellem elleve foruddefinerede lysdesign i seks forskellige farver med kontur- og omgivelseslys i instrumentpanel, dørbeklædninger og midterkonsol.

BMW Z4 G29 2022 Harman Kardon Surround Sound System

Harman Kardon Surround Sound System.

Det fantastisk vellydende Harman Kardon Surround Sound System består af en 408-watts digitalforstærker, syv kanaler og 12 højttalere. Anlægget skaber et velopløst lydbillede med fyldig rumklang. Den modelspecifikke udligningsfunktion kompenserer for eventuel kørestøj afhængigt af hastigheden.

DE KØREDYNAMISKE HØJDEPUNKTER VED BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 G29 2022 M sportdifferentiale

M sportdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.

BMW Z4 G29 2022 M sportbremser

M sportbremser.

M sportbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber foran og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bag i blåt og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse. 

BMW Z4 G29 2022 variabelt sportsstyretøj

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel samtidig med, at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.

BMW Z4 ROADSTERS FØRERASSISTANCESYSTEMER.

BMW Z4 G29 2022 Driving Assistant

Driving Assistant.

Sikkerhedspakken Driving Assistant omfatter de kamerabaserede systemer frontkollisionsadvarsel med bremseindgreb, Speed Limit Assist inkl. Speed Limit Info med indikation af overhalingsforbud samt vejstribealarm. Derudover advares der ved de radarbaserede udstyrspakker også om tværgående trafik bagved, sporskifte og påkørsel bagfra.

BMW Z4 G29 2022 Parking Assistant

Parking Assistant.

Parking Assistant gør det lettere at parkere bilen. Bakkameraet sørger for bedre udsyn bagtil. Active Park Distance Control øger beskyttelsen mod parkeringsskader. Parkeringsassistenten parkerer automatisk bilen parallelt med eller på tværs af vejbanen på parkeringspladser i længderetningen og kører også automatisk bilen ud fra parkeringspladsen igen. Bakassistenten hjælper dig f.eks. ved bakning i snævre passager.

BMW Z4 G29 2022 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Displayet i farver projicerer kørselsrelevante data ind i førerens synsfelt, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Her vises bl.a. oplysninger om bilens aktuelle hastighed og – afhængigt af udstyrsmodel – navigation, hastighedsgrænser, overhalingsforbud samt lister fra din telefon og bilens Entertainment-system.

DIGITALE HØJDEPUNKTER I BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 G29 2022 BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.

Læs mere
BMW Z4 G29 2022 BMW Operating System 7

BMW Operating System 7.

Det innovative betjeningskoncept i BMW Operating System 7 gør det endnu nemmere at betjene bilens funktioner, fx med stemmen, via bilens touchskærm eller via iDrive-styring helt intuitivt. For at kunne gøre dette er controllerens funktioner blevet udvidet. Nu kan man vælge apps-menuen direkte.

Læs mere
BMW Z4 G29 2022 Connected Music

Connected Music.

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser afsted. Via Connected Music med Spotify kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre millioner af sange gennem BMW's musikpartner Spotify.

Læs mere

BMW Z4 ROADSTERS TEKNISKE DATA.

BMW Z4 sDrive20i.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

145 (197) / 4500 - 6500

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

6,8

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

7,3–7,4

CO2-udledning, blandet kørsel, i g/km:

164–167

BMW Z4 G29 2022 teknisk dataoversigt
BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

BMW HJUL OG DÆK.

Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der foreskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.