BEVAR DIN BMW SÅ ORIGINAL SOM MULIGT.

Originale BMW reservedele.

Din BMW er konstrueret til altid at yde det optimale, og det er derfor nødvendigt med et perfekt samspil mellem samtlige dele. Med originale BMW reservedele kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, og at hver eneste komponent passer som skræddersyet til din model. Med originale BMW reservedele opretholder vi præcision og funktionalitet ned til mindste detalje, idet reservedelene er underlagt samme høje kvalitetskrav som selve bilen. De originale BMW reservedele har præcis pasform og høj kvalitet og sikrer derved optimalt samspil mellem alle komponenter i din BMW, så du opnår perfekt performance og maksimal sikkerhed og holdbarhed.

Læs mere
BEVAR DIN BMW SÅ ORIGINAL SOM MULIGT.Originale BMW reservedele.

BMW KABINELUFTFILTER.

Luften i din bil – renere og friskere end nogen sinde. Nu kan du opleve en helt ny dimension af ren køreglæde. Så snart du tager plads i din BMW, kan du tage en dyb indånding og straks føle dig frisk og afslappet. Takket være det nye BMW kabineluftfilter med innovativ filterteknologi har skadelige luftbårne partikler så godt som ingen chance for at trænge ind i kabinen – uanset mængden af luftforurening uden for bilen.

BMW kabineluftfilter.

Giv kabinen et friskt pust.

Små forskelle, fantastisk virkning
BMW mikrofilter
BMW kabineluftfilter

ORIGINALE BMW RESERVEDELE.

BMW batteri med AGM-teknologi og BMW batteri med kalciumteknologi.

BMW batterier med AGM-teknologi (AGM er forkortelsen for Absorbent Glass Mat) er perfekt egnede til at opfylde de støt voksende energikrav fra moderne elektriske systemer. Hvis bilen fra fabrikken er udstyret med AGM-teknologi, må der ikke skiftes til en anden batteriteknologi. BMW batteriet med kalciumteknologi har fornem elektrisk kapacitet selv ved ekstreme temperaturer og en holdbarhed, som er perfekt egnet til koldstarter, og det gør denne batteritype til et godt valg til BMW modeller uden EfficientDynamics-funktioner.
Læs mere

BMW tændrør.

BMW tændrør er designet til at arbejde perfekt sammen med motoren i din BMW. Selve tændrørshuset er fremstillet af overfladebehandlet stål, som forhindrer gevindet i at låse sig fast selv efter lang tids brug, så gevindgangen i aluminiumtopstykket ikke tager skade. Kvalitetsmaterialer og en præcis varmeværdi sikrer maksimal tændingsstabilitet ved koldstarter, ved acceleration samt ved krævende køkørsel.
Læs mere

BMW viskerblade.

Sne, vand og snavs: BMW viskerbladene sikrer fornem rengøring af forruden i alle slags vejr – og selv efter 300 driftstimer. I modsætning til traditionelle gummiviskerblade drejer de innovative syntetiske viskerblade i bevægelsesretningen, når de føres over forruden. Resultatet er maksimal rengøringskraft med minimal støj.
Læs mere

BMW bremseskiver.

BMW bremseskiverne og komponenterne i bremsesystemet arbejder perfekt sammen for at sikre suveræn bremsekraft og driftssikkerhed. ABS-bremserne i din BMW er nøje dimensioneret til samarbejdet med BMW bremseskiver. Den overlegne deceleration skyldes blandt andet bremseskivens store diameter, som er beregnet specielt til hver enkelt BMW model.
Læs mere

BMW kabinefilter, BMW luftfilter og BMW brændstoffilter.

Partikler, pollen og luftforurenende stoffer: Kabinefiltrene fra BMW fjerner alle risikoelementer og forbedrer luftkvaliteten i kabinen markant.

BMW luftfiltrene er skræddersyet til BMW motorerne og sikrer, at de modtager den helt rigtige mængde filtreret luft.

Hvad enten motoren kører på benzin eller diesel, så er BMW brændstoffilteret et vigtigt led, når det drejer sig om at give motoren mulighed for at udvikle sine kræfter optimalt og samtidig modvirke tilsmudsning af indsprøjtningssystemet.

Læs mere
Med original BMW motorolie og olieservice.

"DET ER SKØNT AT DASE I VEJKANTEN. MEN IKKE MED MOTORHAVARI."

God ferie. Med original BMW motorolie og olieservice.

Uanset hvordan du vælger at tilrettelægge dit liv, så følger din BMW dig hele vejen. Sætter nye standarder. Beskyt motoren i din BMW med original BMW motorolie, og nyd den høje performance og det lange serviceinterval. Forkæl motoren i din BMW med original BMW motorolie og olieservice.

Læs mere

"DET ER SKØNT AT DASE I VEJKANTEN. MEN IKKE MED MOTORHAVARI."

God ferie. Med original BMW motorolie og olieservice.

ONLINE SERVICEBOOKING.

Medarbejderne på dit autoriserede BMW værksted står klar med rådgivning om produkter og ydelser, som kan hjælpe med at forlænge motorens levetid og sikre toppræstationer fra første til sidste kilometer. Brug tiden på noget mere behageligt, og brug vores praktiske Online servicebooking!

ORIGINAL BMW MOTOROLIE. YDELSE. EFFEKTIVITET. BESKYTTELSE.

BMW TwinPower Turbo-motorolierne er skræddersyet til egenskaberne hos moderne BMW motorer og hjælper med at bevare motorernes høje ydelse og fornemme effektivitet. Oliernes forbedrede viskositet sikrer bedre koldstartsegenskaber og en konstant høj ydelse. De originale BMW motorolier beskytter også motoren mod korrosion og slitage. Det hjælper med at holde motoren så ren som muligt for derigennem også at forlænge motorens levetid.

Læs mere

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorolier til bæredygtig køreglæde: Disse olier bidrager ikke kun til toppræstationer fra motoren, men hjælper også med at holde vigtige motordele rene og beskytte motoren.
Læs mere

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Disse olier sikrer fremragende motorydelse: Motorolierne i "Gold"-serien sætter helt nye standarder og bidrager til fornem motorbeskyttelse og en høj grad af beskyttelse. Olier med bogstaverne "FE" på mærkaten (= fuel economy) sikrer samtidig brændstofbesparelser målt efter NEDC sammenlignet med BMW Longlife-01-motorolierne.
Læs mere

BMW M TwinPower Turbo.

BMW M TwinPower Turbo. Ren adrenalin til motoren: Motorolierne i "M TwinPower Turbo"-serien er skræddersyet til de højtydende BMW M motorer og yder fremragende lejebeskyttelse samt fornem performance, selv under ekstreme driftsforhold.
Læs mere
  • 5 fordele ved de originale BMW motorolier.

5 FORDELE VED ORIGINAL BMW MOTOROLIE.

  • 01 Forbedret brændstoføkonomi og dermed en reduceret CO2-udledning.(1)
  • 02 Beskytter mod slamdannelse og forlænger således motorens levetid.(2)
  • 03 Opfanger forurenende partikler og reducerer således mængden af aflejringer i motoren.
  • 04 Fordampningstendensen er lavere, hvilket sænker olieforbruget og dermed behovet for genopfyldning.(3)
  • 05 Fremragende egenskaber ved lave temperaturer – endda ved ekstremt lave temperaturer ned til -40°C – og dermed en forbedret koldstartsydelse.(4)

HOLD MOTOREN I TOPFORM.

Original BMW motorolie.

De originale BMW motorolier er det perfekte match til BMW motorerne. Olierne overholder de strengeste kvalitetskrav og sikrer effektiv ydelsesudfoldelse fra motorerne, som også nyder godt af ekstra lang motorlevetid. Med original BMW motorolie og vores servicespecialisters store erfaring og knowhow tilrettelægges servicearbejdet på din BMW endnu mere smidigt.

Læs mere

HOLD MOTOREN I TOPFORM.

Original BMW motorolie.

(1) BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20 har en påvist brændstofbesparelse ved måling efter WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test) sammenlignet med BMW Longlife-01-motorolie (testet i en BMW).


(2) Baseret på industritypiske olieslammålinger.


(3) Baseret på industritypiske NOACK-tests.

 

(4) Gælder for alle 0W-typer. 5W-typer sikrer lavtemperaturydelse helt ned til -35°C.

Læs mere