BMW 6-SERIE GRAN COUPÉS DESIGN.

Forvandler vejen til en rød løber.

Imponerende perfektion, fascinerende modsætninger – læg de to ting sammen, så får du den unikke udstråling fra BMW 6-serie Gran Coupé. Bilen forener kvaliteterne fra en luksussedan med de dynamiske linjer fra en sportscoupé. De luksuriøse karaktertræk skinner lige så meget igennem som de innovative, de effektive og de dynamiske. Resultatet er en unik forbindelse af retningsvisende design, kompromisløs sportslighed og dynamisk elegance.

BMW 6-serie Gran Coupés design.Forvandler vejen til en rød løber.

Imponerende perfektion, fascinerende modsætninger – læg de to ting sammen, så får du den unikke udstråling fra BMW 6-serie Gran Coupé. Bilen forener kvaliteterne fra en luksussedan med de dynamiske linjer fra en sportscoupé. De luksuriøse karaktertræk skinner lige så meget igennem som de innovative, de effektive og de dynamiske. Resultatet er en unik forbindelse af retningsvisende design, kompromisløs sportslighed og dynamisk elegance.

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

En karakteristisk linje løber fra forenden og over den lange motorhjelm, følger forruden opad og fortsætter via taget ud i den kraftfulde bagende. Knivskarpe sidelinjer skaber et spændende spil mellem lys og skygge, som fremhæver BMW 6-serie Gran Coupés eksklusive og dynamiske elegance.
Detaljer som de forkromede afgangsrør, sidespejle og dobbeltnyre gør designet både sportsligt og elegant. Kølerribberne har fået et helt nyt design, og antallet af ribber i dobbeltnyren er blevet reduceret. Det får forenden med de store luftindtag i det nydesignede frontskørt til at virke endnu mere voluminøs. De målrettede diodeforlygter er endnu et highlight. Sammen med nye karrosserifarver som den viste BMW Individual Frozen Brilliant White metallak er de garanti for, at bilen gør indtryk.

Fascinerende elegance.

Se filmen om BMW 6-serie Gran Coupé.

ADAPTIVE FORLYGTER MED DIODETEKNOLOGI.

De adaptive forlygter med diodeteknologi med indbygget nedblændings- og fjernlysfunktion har en dynamisk lygteprofil, der følger bilens hastighed (dynamisk oplysning af kørebanen). Forlygterne har indbygget blinklys og kørelys samt funktionerne adaptivt kurvelys med lygteprofiler til hhv. by- og motorvejskørsel, drejelygter samt BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent) med automatisk op- og nedblænding. Dette lygtesystem sikrer optimale lysforhold under alle kørselsforhold.
Drejeforlygterne sikrer dig et godt udsyn ind i svinget, når du er på vej om natten. De integrerede drejelygter forbedrer dit udsyn i nærområdet omkring bilen, idet lygten tænder, så snart du aktiverer blinklyset eller drejer på rattet – også mens bilen stadig holder stille. På denne måde sørger teknologien adaptivt kurvelys for, at vejbanen altid er bedst muligt oplyst, og det er med til at forbedre den aktive sikkerhed under kørslen.
Med BMW Selective Beam kører du med fjernlyset tændt hele tiden, så du er sikret det bedst mulige udsyn om natten. Systemet holder øje med både den forankørende og den modkørende trafik og regulerer fjernlysstyrken trinløst, så du ikke blænder dine medtrafikanter.

20-TOMMER MULTIEGERFÆLGE 616.

De nye, 20 tommer store letmetalfælge multieger 616 med forskellige dækstørrelser for og bag samt Run Flat-teknologi sætter sig tydelige spor – ikke kun på designet. Fælgenes ekstremt høje stabilitet og vægtreducerede udførelse påvirker køreegenskaberne i mærkbar grad. Samtidig sikrer det elegante mønster med skiftevis tynde og kraftige eger optimal ventilation til bremseanlægget.

INDVENDIGT DESIGN.

BMW 6-serie Gran Coupé har et klar mål: At fortolke sportslig elegance i en endnu mere eksklusiv retning. Det kommer klart til udtryk i kabinen. Lange linjer og elegant svungne flader skaber unikke oplevelser på alle pladser. Ekstraudstyr såsom interiørlisterne fra BMW Individual i hvid ask med åretegninger eller fuldlæderindtrækket i Amaro Brown, ligeledes fra BMW Individual, sætter kronen på værket.
Det fritstående kontroldisplay med glasfront og metalramme leverer vigtige oplysninger om kørslen. Samlingen mellem displayglasset og metalrammen er ren og diskret og et udtryk for den høje forarbejdningskvalitet. Et blik på midterkonsollen, og øjet fanger straks de skinnende sorte overflader i Black Panel-look. Gearvælgeren og iDrive Touch-controlleren er omgivet af keramiske detaljer.
Bagsædet er indrettet med to dybe siddebrønde, som giver to passagerer god plads til at slappe af. Når midterarmlænet vippes op, kan en femte passager sidde i midten på kortere strækninger. De to udstyrspakker Design Pure Experience og Design Pure Excellence er en nyhed. Med det ligeledes nye nappalæderindtræk med udstrakt brug af læder på kabineoverflader i farvekombinationen Cognac/Black eller Ivory White/Black og en række andre detaljer kan du skrue op for den sportslige stil eller det elegante look.

FARVER OG MATERIALER.

Mens metallakeringerne Glacier Silver og Jatoba spiller på de klassiske dyder, giver lakeringerne Melbourne Red metallak og den helt nye Sonic Speed Blue metallak den sportslige side af BMW 6-serie Gran Coupé et ordentligt skud vitaminer.
I kabinen begejstrer de nye læderindtræk Nappa med udvidet omfang i farvekombinationerne Ivory White/Black eller Cognac/Black. Kontrastsyningerne og sorte applikationer på ryglæn og sæder forener sportslige elegance med luksuriøs æstetik. Et virkelig eksklusivt udstyr: BMW Individual interiørlisterne i sort pianolak.
BMW Individual giver dig endnu flere valgmuligheder ved sammensætning af din helt egen og unikke BMW. Ud over den viste karrosserifarve BMW Individual Frozen Brilliant White metallak er der ti yderligere farver – herunder fem metalfarver – at vælge imellem. Du kan også svøbe kabinen i BMW 6-serie Gran Coupé i det bedste læder, BMW har at byde på: BMW Individual-læderindtræk Merino.

HIGHEND-SURROUNDANLÆG FRA BANG & OLUFSEN.

Highend-surroundanlægget fra Bang and Olufsen anvender avanceret Dirac Dimensions-signalbehandling til at skabe et åbent og levende lydbillede med fremragende akustik. I alt 16 indbyggede højttalere, herunder centerhøjttaleren, der automatisk hæver sig op fra instrumentbrættet, leverer en samlet musikeffekt på 1.200 watt. Centerhøjttaleren indeholder en mellemtoneenhed samt Acoustic Lens Technology, som leverer en konstant lydkvalitet på alle pladser i bilen. Du kan vælge mellem de to lydindstillinger ”Studio” til ren og naturtro lyd og ”Expanded”, som udvider lydbilledet og leverer en mere rummelig lydoplevelse. Højttalergitrenes lysdesign knytter en visuel dimension til lydoplevelsen.