UDSTYR TIL BMW 6-SERIE GRAN COUPÉ.

Når mere er mere.

Stilsikker: Med udstyrspakkerne Design Pure Excellence, Design Pure Experience og M sportspakken har du valget mellem tre eksklusive designvarianter. Skal det være endnu mere individuelt, så har BMW Individual med garanti udstyrsløsningen. Og det originale BMW tilbehør gør udvalget af løsninger og nyttige funktioner endnu større.

Udstyr til BMW 6-serie Gran Coupé.Når mere er mere.

Stilsikker: Med udstyrspakkerne Design Pure Excellence, Design Pure Experience og M sportspakken har du valget mellem tre eksklusive designvarianter. Skal det være endnu mere individuelt, så har BMW Individual med garanti udstyrsløsningen. Og det originale BMW tilbehør gør udvalget af løsninger og nyttige funktioner endnu større.

Læs mere

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Udstyrspakken Design Pure Excellence skruer højt op for de eksklusive kvaliteter i BMW 6-serie Gran Coupé. Alle udstyrsdetaljer, såsom trælisterne i kabinen eller de 19 tommer store letmetalfælge V-eger 366, er nøje udvalgt og sammensat af designerne hos BMW – både til det indvendige og det udvendige design.

 • Udvendigt udstyr

  Udstyrsdetaljerne med Design Pure Excellence giver bilen et ekstremt luksuriøst tilsnit, fx med de 19 tommer store letmetalfælge V-eger 366, der kan tilvælges. Rammen omkring sidespejlene og afdækningen på B-stolpen er udført i sportslig sort højglans. Moderne tågeforlygter med diodeteknologi vidner om en bil, der også er på forkant rent teknologisk.
  Design Pure Excellence omfatter også metallakering af bilens ydre. Men du har naturligvis mulighed for at vælge frit mellem karrosserifarver og letmetalfælge fra både BMW og BMW Individual.

 • Indvendigt udstyr

  I kabinen er der dømt luksus over hele linjen med Design Pure Excellence – bl.a. med de mange ekstra indirekte diodelyskilder. Det læderbetrukne instrumentbræt matcher perfekt til det tofarvede nappalæderindtræk Ivory White/Black med kontrastsyninger og udstrakt brug af læder i kabinen, og de fornemme trælister i grå poppel med åretegninger skaber en diskret kontrast til den lyse kabine. Keramiske applikationer omkring udvalgte betjeningselementer såsom gearvælgeren, iDrive-controlleren samt knapperne til bilens lydanlæg og klimaautomatik er luksuriøse detaljer. Udstyrspakken rundes af med belyste indstigningslister.
  Som ekstraudstyr kan du vælge det eksklusive tofarvede nappalæderindtræk Cognac/Black med kontrastsyninger og læder på endnu flere overflader i kabinen, et af de mange læderindtræk fra BMW Individual samt interiørlisterne i ægte træ Fineline Brown eller en af de andre smukke lister fra BMW Individual.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Med sorte udvendige detaljer og 20 tommer store letmetalfælge i multiegerdesign 616 (ekstraudstyr) stiller BMW 6-serie Gran Coupé med udstyrspakken Design Pure Experience op i sin sportsligste opstilling. Den skinnende sorte dobbeltnyre og de mange indirekte diodelyselementer i kabinen runder det dynamiske billede af.

 • Udvendigt design

  De udvendige detaljer i udstyrspakken Design Pure Experience fremhæver karrosseriets sportslige stil med BMW Individual Shadow Line og en række andre mørke udstyrsdetaljer, fx sortlakerede rammer og ribber i gællerne på forskærmene, kølerribber i sort højglans, pynteliste på bagenden i sort højglans samt mørkforkromede afgangsrør. Forendens dynamiske look understreges med tågeforlygterne med diodeteknologi. I profil springer de sportslige og luksuriøse 20-tommer letmetalfælge multieger 616, der fås som ekstraudstyr, straks i øjnene.
  Ud over Melbourne Red kan bilen vælges i samtlige andre karrosserifarver fra såvel BMW som BMW Individual. Du kan også tilvælge andre 20-tommer fælge fra BMW’s store fælgprogram samt fælgene fra BMW Individual.

 • Indvendigt udstyr

  I kabinen varter udstyrspakken Design Pure Experience op med tofarvet nappalæderindtræk Cognac/Black og trælister i udførelsen Fineline Brown. En række indirekte diodelyskilder og belyste indstigningslister sørger for en elegant velkomst.
  Du kan desuden vælge at udstyre bilen med læderindtræk fra BMW Individual eller interiørlisterne i grå poppel med åretegninger eller en af de andre interiørlister fra BMW Individual.

M SPORTSPAKKE.

Forskellen mellem sportsudøver og topatlet: M sportspakken. Her får du alt det udstyr, du har brug for, når du vil have størst mulig motorsportsglæde og mest mulig atletisk design ud af BMW 6-serie Gran Coupé.

 • Udvendigt design
  Udvendigt udstyr i Model M Sport:
   
  • M aerodynamikpakke med forkofanger, sideskørter i karrosserifarve og bagkofanger med diffusorindsats i Dark Shadow metallak
  • Tågeforlygter med diodeteknologi
  • 19"-tommer M dobbeltegerfælge 351 M med forskellige dækstørrelser eller som alternativ 20-tommer M dobbeltegerfælge 703 M i tofarvet udførelse med forskellige dækstørrelser og Run Flat-teknologi
  • BMW Individual Shadow Line
  • M sideemblemer
  • Mørkforkromet pynteliste ved udstødningen
  • Speciallakering Carbon Black metallak, andre karrosserifarver kan vælges
  • Sortlakerede bremsekalibre
 • Indvendigt udstyr

  Indvendigt udstyr i Model M Sport:

  • M indstigningslister, M fodstøtte
  • Sportsforsæder med kombinationsindtræk Alcantara/læder "Nappa" Anthracite, andre indtræksvarianter kan vælges
  • M læderrat med multifunktionsknapper
  • Antracitgrå loftsbeklædning fra BMW Individual, som alternativ loftsbeklædning i Alcantara eller antracitgrå Alcantara
  • Interiørlister i aluminium Hexagon eller i udførelsen "Carbon Fibre", andre interiørlister kan vælges

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut. Med udstyr fra BMW Individual til BMW 6-serie Gran Coupé.

 • BMW Individual – udvendigt design

  Ekstravagant og sportsligt udvendigt design, unik luksus i kabinen – sådan kan ord beskrive, hvad du bliver nødt til at tage plads bag rattet for at opleve. Et ægte highlight: Den strålende hvide overflade med BMW Individual metallakeringen Frozen Brilliant White, der har et velouragtigt mat look. Sammen med letmetalfælgene fra BMW Individual er du sikret en både dynamisk og elegant entre. Vælg mellem i alt otte unikke og effektfulde lakeringer fra BMW Individual, som lader BMW 6-serie Gran Coupé blive til et udtryk for din personlighed.

 • BMW Individual – indvendigt design

  Kun de allerbedste og perfekt farvematchede materialer finder vej gennem nåleøjet og ind i kabinen. En kombinationsmulighed er det viste BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino i farven Amaro Brown med Alcantara-loftsbeklædning i samme farve og ægte trælister i hvidpigmenteret ask. Kabinen rundes perfekt af med en række unikke detaljer såsom træindlæg i BMW Individual-læderrattet, de matchende interiørlister samt kedersnorene og syningerne i kontrastfarve på fuldlæderindtrækket. Du kan naturligvis vælge mange andre kombinationer af farver og materialer, så resultatet bliver den BMW, du altid har drømt om.

 • BMW Individual Composition

  BMW Individual Composition belønner dig for din gode smag. Den stilsikre kombination af fuldlæderindtræk fra BMW Individual og eksklusive trælister og andre udstyrsdetaljer fra BMW Individual gør kunstværket komplet.

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

Skru op for det sportslige ambitionsniveau, eller gør bilen endnu mere praktisk at bruge i hverdagen. Originalt BMW tilbehør giver dig valget mellem en lang række eksklusive og praktiske tilbehørsprodukter.

 • Letmetalfælge

  20-tommer BMW M Performance V-eger-fælge 464 M i fascinerende tofarvet udførelse Ferric Grey/delvis poleret eller i skinnende sort højglanslak. Begge varianter har synlige bolte og M logo, og både fælge og dæk er udført med Run Flat-teknologi. 8,5J x 20-fælge med dækstørrelsen 245/35 R20 95Y RSC på forakslen, 9J x 20-fælge med dækstørrelsen 275/30 R20 97Y RSC på bagakslen.
  Du kan vælge de lækre 20-tommer letmetalfælge V-eger 356 i tofarvet Ferric Grey med glansdrejet front eller i skinnende Liquid Black. Begge varianter er udført med synlige hjulbolte og udstyret med Run Flat-dæk i forskellige størrelser for og bag: 8,5 J x 20 med dækstørrelsen 245/35 R20 95Y RSC for og 9 J x 20 med dækstørrelsen 275/30 R20 97Y RSC bag.

 • M Performance udstyr

  BMW M Performance sidespejlkapperne er fremstillet i hånden af 100 % kulfiber. De fremhæver bilens hightech-karakter. Det dynamiske design sikrer et eksklusivt look med masser af sportsligt overskud.
  Et stærkt udtryk: Den sorte BMW M dobbeltnyre har forkromede ribber og en skinnende sort ramme. Den fremhæver bilens dynamiske og elegante kvaliteter og er et potent og individuelt statement.

 • Information og kommunikation

  Snap-in-adapteren Basic holder styr på din iPhone™ under kørslen og sørger for, at den er ladet fuldt op. Snap-in-adapterne Music, Media og Connect gør det desuden muligt at afspille musik fra telefonen via bilens indbyggede lydanlæg.
  Tablet-holderen har et sikkert greb om Apple iPad™-modellerne 2, 3 og 4 og kan drejes 360° i rammen samt vinkles frit, så synsvinklen kan tilpasses både store og små passagerer. Den klikkes ganske enkelt fast i grundmodulet (fås separat) til Travel and Comfort-systemet.