BMW i

STOL TRYGT PÅ DET.

Sikkerhed i BMW i3.

Det specialudviklede sikkerhedskoncept til BMW i3 er perfekt tilpasset de særlige forhold, der gælder for elbiler. Den ekstremt stabile kabinekonstruktion af kulfiber sikrer mod ydre påvirkninger, og højvoltbatteriet med litium-ion-teknologi er effektivt sikret i Drive-modulet. Innovative assistentfunktioner hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger. Hvis uheldet er ude, sikrer et bredt udvalg af netværksbaserede serviceydelser, at du kan bevare din mobilitet.

Læs mere

ASSISTENTSYSTEMER.

De innovative assistentsystemer i BMW i3 gør det ikke kun sjovt at køre i bilen, men gør også alle parkeringsmanøvrer til en ren fornøjelse. Med Driving Assistant Plus advarer BMW i3 mod potentielle påkørselsulykker og kan ved kørsel i byen og ved køkørsel selv holde afstand til forankørende og tilpasse hastigheden. Parkeringsassistenten gør alle parkeringsmanøvrer til en leg – eller du kan vælge at lade bilen parkere selv.

  • Driving Assistant Plus

    Ekstraudstyret Driving Assistant Plus indeholder en omfattende pakke med innovative assistentsystemer, som gør kørslen i BMW i3 til en sikker og komfortabel oplevelse. Køassistentfunktionen styrer BMW i3 sikkert gennem køen med en maks. hastighed på 40 km/t. Den kamerabaserede fartpilot med Stop and Go-funktion holder automatisk afstand til forankørende og en indstillet hastighed i området mellem 0 og 140 km/t. Afstandsalarmen med City-bremsefunktion advarer mod potentielle påkørsler af andre biler, mens fodgængeralarmen med City-bremsefunktion ved gode lysforhold advarer mod påkørsler af fodgængere. Bremsefunktionerne kan hjælpe med at forhindre ulykker ved bykørselshastighed eller reducere påkørselshastigheden. Speed Limit Info viser dig i instrumentgruppen, hvor hurtigt du må køre på den aktuelle strækning. Route-Ahead Assistant hjælper dig med at køre mere forudseende og dermed mere effektivt.

  • Parkeringsassistentpakke

    Parkeringsassistentpakken gør det let og sikkert at parkere bilen. Med Park Distance Control foran, bakkamera og parkeringsassistenten om bord er det lettere end nogen sinde at parkere – ja, du kan endda vælge at lade BMW i3 klare det hele selv.

KULFIBER HAR SAMME STABILITET SOM STÅL, MEN VEJER 50 % MINDRE. OG 30 % MINDRE END ALUMINIUM.

CARBON.

Kabinekonstruktionen på BMW i3, det såkaldte Life-modul, er opbygget i kulfiber eller carbon (også kendt som ”kulfiberforstærket plast”, CFRP), der er et ekstremt let og ekstremt stærkt og stabilt materiale, som beskytter passagererne optimalt i tilfælde af en ulykke. Fremstilling og anvendelse af dette materiale til serieproduktion af biler har hidtil været forbundet med store omkostninger. Men efter mere end ti års forskning og erfaring med fremstillingen af komponenter har BMW Group udviklet en innovativ løsning og fremstiller nu kulfibre og kulfiberplader i storserie i et jointventure med virksomheden SGL Automotive Carbon Fibers.

HØJVOLTBATTERI MED LITIUM-ION-TEKNOLOGI.

Højvoltbatteriet med litium-ion-teknologi er placeret centralt i Drive-modulet på BMW i3 og er dermed optimalt beskyttet med ydre påvirkninger. Et specialudviklet varme- og kølesystem sørger for at holde temperaturudsvingene så små som muligt, hvilket forlænger batterilevetiden væsentligt.
Battery Guard hjælper dig med at holde et vågent øje med batteriet i BMW i3 og giver dig besked, hvis der fx er sket afvigelser under opladningen, eller hvis bilen har holdt for længe med lygterne tændt.
Højvoltbatteriet er omfattet af en garanti på 8 år eller 100.000 km.

ASSISTANCE SERVICES.

BMW i Assistance Services er et udvalg af skræddersyede tjenester til elbiler, som leverer ren køreglæde, allerede inden du tager plads bag rattet i din eldrevne BMW.