BMW i3 I01 2018 Jucaro Beige med detaljer i Frozen Grey metallic set forfra kørende i urbane omgivelser

THE i3

BMW i3 I01 2018 Jucaro Beige med detaljer i Frozen Grey metallic set forfra kørende i urbane omgivelser

BMW i3: DESIGNLINJER & UDSTYR

BMW i3 er spækket med innovative teknologier, så den mestrer hverdagen helt suverænt. Her kan du få mere at vide om denne fascinerende elbils rækkevidde, opladning og effektivitet. Og ud over den attraktive BMW i3s Edition Roadstyle kan du opleve udbuddet af digitale services og innovative køreassistentsystemer.

Læs mere
THE i3BMW i3: DESIGNLINJER & UDSTYR

BMW i3’s RÆKKEVIDDE, OPLADNING & EFFEKTIVITET.

Kør videre hurtigere. Glad og helt uden CO₂-udledning.

BMW i3 har alt, hvad de skal til for at klare den moderne mobilitets udfordringer – helt lydløst. Batteriet kan på ca. 45 minutter oplades til op til 80 % ved en hurtigladestation. Bilens intelligente energistyring gør den fleksibel og ekstremt effektiv – både i byen og på lange strækninger. *
*BMW i3 må ikke oplades med ladekabler, der er mere end 30 meter lange.
 

BMW i3s I01 2018 Fluid Black med detaljer i BMWi blå set bagfra let drejet foran en garage med BMW Wallbox
BMW i3 I01 2018 Jucaro Beige med detaljer i Frozen Grey metallic set bagfra let drejet kørende på en landevej

Rækkevidde.

Det har aldrig været nemmere at komme langt omkring: BMW i3 har en øget rækkevidde på op til 310 kilometer. Det nye kraftige batteri giver elmotoren endnu mere energi – og dig endnu større elektrisk køreglæde.
BMW i3 I01 2018 Jucaro Beige med detaljer i Frozen Grey metallic ladende ved en BMW Wallbox

Oplad hjemme.

Med en BMW Wallbox* Essential, en BMW Wallbox Plus eller en BMW Wallbox Connect derhjemme kan du på omkring 3 timer sikkert, hurtigt og nemt oplade din BMW i3 til op til 80 % af ladekapaciteten. Det muliggøres af den trefasede ladeteknologi i BMW Wallbox*, der leverer op til 11 kW til BMW i3. Med BMW's Installationsservice monteres din BMW Wallbox af velkvalificerede fagfolk. Du har også mulighed for at bruge grøn strøm og energi fra dine egne solceller – så det bliver endnu mere bæredygtigt. (*Wallboxen har en ladekapacitet på op til 22 kW.)
Et par oplader deres BMW i3 ved en offentlig ladestation I01 2018 Jucaro Beige med detaljer i Frozen Grey metallic

Digital Charging Service.

Hvordan kan jeg forsyne min bil med strøm i løbet af dagen? Og vil min BMW være opladet i god tid, inden jeg skal ud at køre? Med Digital Charging Service behøver du ikke længere bekymre dig om disse ting. For den intelligente opladningsassistent klarer optankningen af strøm derhjemme ved din egen ladestation eller ved stikdåsen automatisk, effektivt og først og fremmest miljøvenligt. Og du bestemmer selv, om det skal være i dagtimerne eller om natten. Læg din kWh-pris, din ønskede afgangstid og dit foretrukne ladeprogram ind i BMW Connected App. Ved hjælp af disse informationer sørger Digital Charging Service for, at din BMW forsynes med strøm, når den er billigst, og er opladet i tide til din afrejse.* (*Er kun muligt i forbindelse med en BMW Wallbox.)
Et par oplader deres BMW i3 ved en offentlig ladestation I01 2018 Jucaro Beige med detaljer i Frozen Grey metallic

Oplad ude.

Der er mange grunde til at være på farten med en BMW i3 – og lige så mange muligheder for at lade den op, når man er det. Praktiske oplysninger: Med BMW i3 kan du bruge offentlige ladestationer med enten vekselstrøm (AC) eller jævnstrøm (DC). Det gør dig mere fleksibel og giver dig mulighed for at oplade bilen så hurtigt som muligt. For på en offentlig DC-hurtigladestation overføres energien direkte til bilens højvoltsbatteri i et konstant, kraftigt flow. Her tager det ca. 40 minutter at lade BMW i3 80 % op. Alternativt kan du oplade din BMW i3 ved en AC-ladestation – her tager det ca. tre timer at lade den 80 % op. Dermed er de offentlige AC-ladestationer bedst i situationer, hvor man skal parkere i længere tid, f.eks. hvis man er ude at shoppe.
BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Med den nye BMW Wallbox Essential, BMW Wallbox Plus eller BMW Wallbox Connect oplader du hurtigt, sikkert og komfortabelt. BMW Wallbox Connect giver dig desuden mulighed for at benytte grøn strøm fra fra dit eget solcelleanlæg. Hvis du ønsker det, kan vores BMW Installationsservice montere den hjemme hos dig.

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR.

Find originalt fabriksmonteret standard- og ekstraudstyr fra BMW her.

BMW i3’s BÆREDYGTIGHED.

Giver ikke afkald på noget. Giver alt for køreglæde uden CO₂-udledning.

BMW i3 repræsenterer en ny holdning til mobilitet. Den er baseret på en samlet tilgang til bilen lige fra udvikling over produktion til genanvendelse. Mange af materialerne er lavet af bæredygtige råstoffer – og BMW i3 fremstilles udelukkende med strøm fra vedvarende kilder. Køreglæde kan ikke føles bedre.

Læs mere
BMW i3’s bæredygtige kredsløb

BÆREDYGTIGHED.

For BMW i er bæredygtighed ikke blot et ord. Det er det ledende princip. Derfor er hele BMW i3’s livscyklus udformet ud fra et princip om størst mulig ressourcebesparelse og bæredygtighed.

Læs mere
BMW i3’s innovative karrosseri i letvægtskulfiber

UDVIKLING.

Det samlede bilkoncept er udviklet fra grunden til elektrisk mobilitet. Mens innovative aerodynamiske tiltag reducerer luftmodstanden og energiforbruget, skåner bæredygtige og genbrugte materialer miljøet og erstatter traditionelle materialer som plast.

Læs mere
Vindmøller

PRODUKTION.

Særligt bæredygtige: Kulfiberene, der benyttes til BMW i3, fremstilles udelukkende ved hjælp af vandkraft. BMW i3 fremstilles udelukkende ved hjælp af vindenergi på BMW fabrikken i Leipzig. Sammenlignet med andre BMW modeller benyttes der kun 50 % af energibehovet til produktionen.

Læs mere
BMW i3 I01 2018 Jucaro Beige med detaljer i Frozen Grey metallic set fra siden med åbne døre i en park

ANVENDELSE

Med BMW i3 kører du emissionsfrit lokalt, og din bil hverken larmer eller lugter. Det nedsætter luftforureningen i byerne. Endnu mere konsekvent er det at oplade med „grøn strøm“ eller selv producere strømmen med solceller. Programmet ECO PRO øger rækkevidden og sænker strømforbruget.

Læs mere
Genbrugte materialer i BMW i3

GENBRUG.

BMW i3 kan genbruges op til 95 %. Batterimodulerne kan genbruges til at kunne opbevare solenergi. Og kulfiber, der kommer i overskud, kan indgå i produktionsprocessen igen.

Læs mere

KØREASSISTENTSYSTEMER & DIGITALE TJENESTER TIL BMW i3.

Understøtter din mobilitet. På nye måder og via alle kanaler.

Vær på farten uden at gå glip af noget. Altid på højde med den teknologiske udvikling. Det gør BMW i3 muligt med sine mange digitale tjenester og køreassistentsystemer. Men sådan skal det også være, da den er den mest netværksforbundne bil inden for sit segment. Og derfor står den som ingen anden bil for afslappet mobilitet, der forener komfort og sikkerhed.

Kvinde med solbriller kører i en BMW i3

Amazon Alexa Car Integration.

„Alexa*, skriv teposer på indkøbslisten.“. „Alexa, spil en sang af Pink.“ Med Amazon Alexa Car Integration kan du benytte Amazons sprogassistent lige så komfortabelt bag rattet, som du er vant til hjemme. Alexas svar vises desuden som visuelt feedback i din bils kontroldisplay. (*Amazon, Alexa og alle tilhørende logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller forbundne virksomheder.)
Send to Car i BMW Connected App på smartphone

Send to Car.

Du har fundet et rejsemål, vil gerne afsted med det samme og har brug for ikke at spilde tiden? Med Send to Car er det ikke noget problem. Find interessante steder under „Destinationer“ i BMW Connected App. For eksempel din yndlingsrestaurant eller den næste dagsudflugt, som du ønsker at komme på. Du får desuden også vist de nærmeste ladestationer på din rute. Klik derefter på „Start“, eller send dataene direkte til navigationssystemet i din BMW. Når du har klikket på „Start“, begynder navigationsstyringen automatisk, så snart du stiger ind, og bilen opretter forbindelse til din smartphone via Bluetooth. Hvis du har sendt den ønskede destination til navigationssystemet, finder du adressen gemt under menupunktet „Beskeder“. Herfra kan du aktivere destinationsstyringen med det samme eller på et senere tidspunkt.
eDrive Remote Services i BMW Connected App på smartphone

Remote Services til eDrive.

Er bilen ladet tilstrækkeligt op til, at jeg kan køre ind til byen, og hvor finder jeg en ladestander? Med eDrive Remote Services kan du nemt tjekke begge dele via BMW Connected App på din smartphone. Tænd for klimaanlægget, lås din bil, eller blink med forlygterne for f.eks. at finde din bil på en parkeringsplads.
Driving Assistant Plus

Driving Assistant Plus.

Udstyret Driving Assistant Plus sørger for betydeligt mere sikkerhed og komfort. Det omfatter afstands- og fodgængeralarm med City-bremsefunktion, visning af hastighedsgrænser, kamerabaseret hastighedsregulering og Stop&Go-funktion samt køassistent.
Parkassistent kontroldispaly BMW i3 kabine

Parkeringsassistent.

Parkeringsassistenten gør det lettere at foretage en parallelparkering. Egnede parkeringspladser vises og vælges i kontroldisplayet. Når du aktiveret blinklyset og trykker på PDC-knappen, overtager systemet kontrollen med gearkassen, styretøjet, speederen og bremsen, og bilen parkeres helt automatisk.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

BMW i3 (120 Ah):
Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 13,1
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
Rækkevidde eldrevet i km (blandet kørsel): 359
Rækkevidde i km: op til 260

BMW i3s (120 Ah):
Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 14,6-14,0
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 0
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 0
Rækkevidde eldrevet i km (blandet kørsel): 330-345
Rækkevidde i km: op til 260

De anførte værdier for brændstofforbrug, CO2-udledning og energiforbrug beregnes med udgangspunkt i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. Værdierne gælder for et køretøj i standardkonfiguration på det tyske marked og tager højde for forskellige hjul- og dækstørrelser og ekstraudstyr, der kan vælges til den valgte model.

Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om den officielle CO2-udledning for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk

Værdierne blev fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) og er herefter konverteret til de tilsvarende værdier under NEDC-normen (New European Driving Cycle) for at sikre sammenlignelighed mellem køretøjer. Såfremt afgifter og beskatning af køretøjet er baseret på CO2-udledningen, kan der være afvigelse mellem den her angivne CO2-udledning for disse køretøjer og CO2-udledningen anvendt til beregning af beskatning og afgifter som følge af national lovgivning.

Læs mere