INNOVATIONER+

BMW M

Tilslutningsmuligheder i BMW M3 Sedan.

I BMW M3 Sedan får du støtte fra en række innovative teknologier, der sikrer højere komfort og højere sikkerhed, både på vejen og på racerbanen, samtidig med at de sætter nye standarder for køreglæde. Du kan se alle kørselsrelevante oplysninger på et splitsekund og nyde netværksopkoblet kommunikation, information og underholdning på absolut højeste niveau. Køreglæde har aldrig været så nyskabende.

Læs mere
INNOVATIONER+Tilslutningsmuligheder i BMW M3 Sedan.

BEVAR KØREGLÆDEN FOR EFTERTIDEN: M APPS.

BMW M3 Sedan er mere end en bil – den er en udfordring til førere, der har et ønske om at blive bedre og bedre. Det er også baggrunden for appsene BMW M Laptimer og GoPro. Til de bedste omgangstider, de bedste accelerationer og de mest fantastiske minder fra den seneste køreoplevelse.

 • Appen BMW M Laptimer
 • Appen GoPro

FORBEREDELSE TIL APPLE CARPLAY®.

Forberedelsen til Apple CarPlay® gør det let, praktisk og trådløst at bruge en kompatibel iPhone® på farten. Udstyret gør det muligt at bruge smartphoneindhold sammen med funktioner som musik, iMessages/sms-beskeder, telefoni, Siri. navigation og udvalgte tredjepartsapps via bilens brugergrænseflade på præcis samme måde, som du kender det fra telefonen. Forberedelse til Apple CarPlay® kan bruges med touchbetjening, via iDrive-controlleren eller med stemmestyring afhængigt af bilens udstyrsniveau. Apple CarPlay® er gyldigt i tre år og kan efterfølgende forlænges via BMW ConnectedDrive Store.

BMW HEAD-UP DISPLAY MED M PROFIL.

BMW Head-Up Displayet med fuld farvevisning og M profil projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens synsfelt. Med et tryk på en knap kan føreren skifte til M visningsprofilen, som omfatter gearindikator, omdrejningstallet som dynamisk kurve samt en indikator for, hvornår det er optimalt at skifte til næste gear.

Læs mere

BMW HEAD-UP DISPLAY MED M PROFIL.

TELEFONI MED TRÅDLØS OPLADNING.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en trådløs ladedock* og ekstra USB-indgange. Tilslutning til bilens tagantenne forbedrer modtagelsen. Det er muligt at tilslutte to mobiltelefoner og en lydafspiller samtidigt via Bluetooth. Udstyret omfatter desuden: Bluetooth Office og teknisk forberedelse til et Wi-Fi-hotspot.

* Universal, trådløs ladedock til smartphones virker kun sammen med kompatible smartphones.

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig mobilitetsassistent, som hjælper dig i hverdagen med at nå dine aftaler i afslappet stil og altid til tiden. Relevante oplysninger, fx anbefalinger til afgangstidspunkter, kan du se på din iPhone® eller dit Apple Watch®, og du kan overføre dem til bilen helt enkelt.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • BMW M3 Sedan:
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 10,9 (12,0)
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 209 (194)

  Værdierne i parentes gælder modellerne med 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic.

  Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

  Værdierne angives ikke for et bestemt køretøj og er ikke en del af tilbuddet, men har alene til formål at gøre det muligt at sammenligne forskellige biltyper. Den CO2-udledning, der genereres ved fremstilling og levering af brændstof eller andre energikilder, indgår ikke i beregningen af CO2-udledningen, hvilket er i tråd med bestemmelserne i EF-direktivet 1999/94/EF.