BMW M6 CABRIOLET.

SKØNHEDEN ER UDYRET.

BMW M6 Cabriolet. SKØNHEDEN ER UDYRET.

Blandet kørsel i km/liter

9,7

CO2-udledning i g/km

239

Maks. drejningsmoment (Nm) ved omdr./min.

680/1.500-5.750

Man drømmer bedst med åbne øjne – og kalechen foldet ned. Præcis som i BMW M6 Cabriolet. Her bærer den perfekte symbiose af begejstrende performance og kultiveret cabrioletkørsel den umiskendelige signatur fra BMW M GmbH. Det tager kalechen 19 sek. at glide tilbage i boksen og afsløre et skræddersyet cockpit med de bedste materialer, BMW Individual Collection har at byde på.
M TwinPower Turbo V8-motorens 560 hk vågner op til dåd med et tordenbrøl. Den suveræne motor accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,3 sek. For at sikre at kræfterne når præcist ned på asfalten, er BMW M6 Cabriolet udstyret med aktivt M differentiale, hastighedsafhængigt M Servotronic-styretøj og M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic, som garanterer maksimal køredynamik. Og med det kulfiber-keramiske M bremseanlæg kan BMW M6 Cabriolet også bringes til standsning igen på et øjeblik. Mens den holder stille, kan du jo passende lige stoppe op og nyde det kraftfulde karrosseridesign på denne ekstraordinære Cabriolet.

FÅ ALT AT VIDE OM BMW M6 CABRIOLET.

Design.

Designet er en sand fryd for øjet, men glæden varer ofte kort, da bilen lynhurtigt er ude af syne igen. For uanset om man vælger at køre i åben eller lukket vogn, så er BMW M6 Cabriolets kraftfulde linjer altid et ægte blikfang, særligt i BMW Individual metallakeringen Frozen Blue, der fås som ekstraudstyr. Design og performance danner den perfekte symbiose. Denne perfektion går igen i det aerodynamisk optimerede frontskørt, hvor store luftindtag hele tiden sikrer, at V8-motoren får al den luft, den behøver. Kabinen i BMW M6 Cabriolet er et skræddersyet og gennemtænkt mesterværk, der ikke efterlader nogen tvivl. Cockpittet, der også fås svøbt i udsøgte materialer fra BMW Individual kollektionen, er som støbt i ét stykke og omgiver bilens fører. Alle betjeningselementer befinder sig lige netop der, hvor man har brug for dem. Sjældent har man så hurtigt følt sig så godt tilpas i en sportsvogn. M læderrattet udgør det funktionelle midtpunkt, og blot en fingerbredde fra de ergonomiske tommelhvilere finder man gearskiftekontakterne til M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic og M Drive-tasterne.
Læs mere

Køredynamik og effektivitet.

M TwinPower Turbo V8-motorens dybe torden, de avancerede assistentsystemer og en undervogn med ægte motorsports-DNA udvisker grænserne mellem byens gader og racerbanens asfalt, når du er på vej i BMW M6 Cabriolet. Lige indtil kalechen åbner sig og lukker solens gyldne stråler ind i den luksuriøse kabine. Nu udviskes grænserne mellem bil og fuldblods sportsbåd.
Læs mere

BMW Individual.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut. Med udstyr fra BMW Individual til BMW M6 Cabriolet.
Læs mere
BMW_M6_cabriolet_udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Læs mere
BMW Cabriolet oversigt

BMW CABRIOLET OVERSIGT.

Nyd livet med kalechen nede på din sportsvogn.