BMW M8 Competition Coupé set bagfra, kørende om natten ved fuldmåne.

THE M8

BMW M8 COUPÉ

THE M8BMW M8 COUPÉ

BMW M850i xDRIVE COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION COUPÉ

BMW M8 Competition Coupé repræsenterer toppen af luksuriøs køreglæde. På elegant vis kombinerer den M gener med højeste eksklusivitet – for sportslige og eksklusive køreoplevelser både på vej og på racerbane. BMW M850i xDrive Coupé imponerer med en unik syntese af komfort, ydelse og effektivitet. BMW M8 Competition Coupé med M xDrive er en endnu mere kraftig og ekstravagant udførelse af denne High-Performance-sportsvogn og udgør således højdepunktet.

Læs mere

HØJDEPUNKTER BMW M8 COMPETITION COUPÉ

KLIK FOR AT OPLEVE HIGH-PERFORMANCE VED FØRSTE BLIK

Den første BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic set forfra let drejet

ENESTÅENDE PERFORMANCE

DEN 8-CYLINDREDE HIGH-PERFORMANCE M TWINPOWER TURBO-BENZINMOTOR

Den kraftfulde 4,4-liters bi-turbo-motor i BMW M8 Competition Coupé frembringer fantastiske 625 hk (460 kW) og et drejningsmoment på 750 Nm. En manifold på tværs af cylinderrækkerne optimerer M motorens respons. En motor, der i øvrigt også bennyttes i en lignende udførelse inden for motorsport. To Twin-Scroll-turboladere optimerer ydeevnen og leverer en fremragende performance – på vejen og på racerbanen.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic set fra siden let drejet foran en stjernehimmel.

ULTIMATIV KØREGLÆDE

MOTOR OG UNDERVOGN I BMW M8 COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Køreoplevelsen i BMW M8 Coupé med M xDrive og BMW M8 Competition Coupé med M xDrive er helt utrolig. Det sørger innovative motor- og undervognskomponenter for i et perfekt afstemt samspil. Med deres motorsports-DNA er disse komponenter indbegrebet af ingeniørkunsten i BMW M. For en ultimativ køreglæde hver eneste sekund.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic med skinnende LED-forlygter set forfra let drejet om natten foran en villa.

GØR PLADS TIL ET IKON

BMW M8 COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION COUPÉS EKSTERIØRDESIGN

Perfekt udformede store flader med ultrapræcise linjer understreger BMW M8 Coupé og BMW M8 Competition Coupés elegante sportslighed – og lægger samtidig grunden et nyt formsprog inden for luksussportsvogne. Den dynamiske front, den flydende Coupé-silhuet med taglinjen, der falder fladt, og den atletiske bagende er et udtryk for dynamisk performance og fortæller, at denne bil er helt sin egen.

BMW M8 Competition Coupé, cockpit om natten med M læderrat og blåt Ambient Light-kabinelys.

EKSTRAVAGANT SPORTSLIGHED

BMW M8 COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION COUPÉS INTERIØRDESIGN

Det eksklusive interiør understreger M modellens unikke sportslighed, uden at det går ud over følelsen af luksus. Fra M læderrattet og M sportssæderne i 'Merino'-læder over de præcise lyslister på døre og midterkonsol til de iøjnefaldende og kontrastfulde røde M detaljer – alle elementer bekræfter den udtryksfulde sportsvognskarakter, der præger denne bil.

Udvendigt er BMW M8 præget af styrke, elegance og aerodynamiske finesser, der skaber en utroligt fascinerende bil.
Marcus Syring, designchef for BMW M

DESIGN BMW M8 COMPETITION COUPÉ

OPLEV DE UDVENDIGE OG INDVENDIGE DESIGNHØJDEPUNKTER MED ET KLIK

BMW M8 Competition Coupés progressive design imponerer med en udpræget dynamisk og samtidig yderst elegant linjeføring. Resultatet er en medrivende sportsvogn, der præsenterer sin luksuriøse karakter suverænt fra alle vinkler. Ved hjælp af eksklusive materialer og exceptionelt håndværk danner interiøret den perfekte symbiose af rendyrket sportslighed og udsøgt luksus.
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic med skinnende LED-forlygter set forfra let drejet, kørende om natten.
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic med skinnende LED-baglygter set bagfra let drejet ved fuldmåne.
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic set fra siden let drejet om natten.
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic, nærbillede taget om natten af bagenden med M Diffusor i sort kulfiber.
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic, nærbillede taget om natten af skulderpartiet med M hækspoiler i kulfiber.
BMW M8 Competition Coupé, interiør om natten med M læderrat og blåt Ambient Light-kabinelys ved åben førerdør.
BMW M8 Competition Coupé, M sportssæde med M8 Badge og betræk i sort 'Merino'-læder med kontrast i Midrand Beige.
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic med skinnende LED-forlygter set forfra let drejet, kørende om natten.

Smalle forlygter med BMW laserlys og en markant M nyre med dobbeltribber i sort højglans. Og derudover en skulpturel M forkofanger med store luftindtag og pyntegitre i bikagedesign. I kombination med det sænkede karrosseri sender disse umiskendelige elementer et signal om størst mulig dynamik – som om denne luksussportsvogn er klar til at tage springet, hvert øjeblik det skulle være.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic med skinnende LED-baglygter set bagfra let drejet ved fuldmåne.

Den muskuløse bagende på BMW M8 Competition Coupé er et udtryk for maksimal performance. Sammen med LED-baglygterne og de brede hjulkasser danner de konturerede skulderpartier en kompakt enhed. M hækspoileren fungerer som blikfang og er en del af det samlede aerodynamikkoncept, der er inspireret af motorsport.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic set fra siden let drejet om natten.

Luksus-sportscoupéens flydende silhuet med den langstrakte front og taglinjen, der falder fladt, samt den atletiske bagende med korte fremskudte kanter er den elegante definition på udstrakte proportioner. Det ekstremt dynamiske udtryk understreges af de imponerende 20'' letmetalfælge og Air Breather-pynteelementerne i kulfiber.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic, nærbillede taget om natten af bagenden med M Diffusor i sort kulfiber.

M Carbon eksteriørpakke, der fås som ekstraudstyr, understreger BMW M8 Competition Coupés imponerende potentiale med hver eneste sportslige og eksklusive detalje. M diffusoren i sort kulfiber indgår som et prægende element i den markante bagkofanger med dobbelte afgangsrør på 100 mm i begge sider.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic, nærbillede taget om natten af skulderpartiet med M hækspoiler i kulfiber.

M kulfibertaget er ikke blot et visuelt kendetegn på et autentisk og meget effektivt koncept, men reducerer BMW M8 Competition Coupés vægt markant, så tyngdepunktet sænkes, som så resulterer i en ekstra dynamisk køremåde.

BMW M8 Competition Coupé, interiør om natten med M læderrat og blåt Ambient Light-kabinelys ved åben førerdør.

Det sportslige og luksuriøse cockpit i BMW M8 Competition Coupé med særlige M instrumenter vidner om den kompromisløse orientering mod føreren.

BMW M8 Competition Coupé, M sportssæde med M8 Badge og betræk i sort 'Merino'-læder med kontrast i Midrand Beige.

BMW M8 Competition Coupés interiør er både luksuriøst og uimodståeligt sportsligt. De håndsyede M sportssæder kommer i meget eksklusivt 'Merino'-læder med oplyst M8 logo i nakkestøtterne, og de giver en perfekt sidestøtte og fremragende komfort, når der skal køres langt.

BMW M8 COMPETITION COUPÉ I DETALJER: OPLYSNINGER OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER

HØJDEPUNKTER BMW M850i xDRIVE COUPÉ

EFFEKTIV SPORTSLIGHED, BLOT ET KLIK VÆK: MOTOR, KØREDYNAMIK OG DESIGN

BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic set forfra let drejet foran en bygning.

OVERBEVISENDE KRAFT

MOTOREN I BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Med en slagvolumen på 4,4 liter, 530 hk (390 kW) og et drejningsmoment på 750 Nm er den kraftfulde 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW M850i xDrive Coupé altid en garant for uspoleret begejstring.

BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic set forfra let drejet fra venstre, kørende om natten.

EN FANTASTISK DYNAMIK

KØREDYNAMIKKEN I BMW M850i xDRIVE COUPÉ

BMW M850i xDrive Coupé kombinerer fremragende køredynamik med stor komfort. 20'’ High-Performance-dæk, firehjulstrækket BMW xDrive med M sportsdifferentiale og den adaptive M undervogn samt muligheden for at vælge elektromekanisk krængningsstabilisering sikrer en perfekt traktion og optimal sporstabilitet.

BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic set bagfra let drejet fra venstre, parkeret om natten.

ET EKSTRAVAGANT UDTRYK

BMW M850i xDRIVE COUPÉS EKSTERIØRDESIGN

BMW M850i xDrive Coupés eksteriør understreger bilens eksklusive udtryk med en række eksklusivt galvaniserede dele i Cerium Grey.

BMW M850i xDrive Coupé, cockpit med BMW Live Cockpit Professional og M læderrat.

KOMFORTABEL SPORTSLIGHED

BMW M850i xDRIVE COUPÉS INTERIØRDESIGN

BMW M850i Coupés interiør imponerer med ædle materialer og kombinerer fremragende komfort med eksklusiv sportslighed.

DESIGN BMW M850i xDRIVE COUPÉ

OPLEV HØJDEPUNKTERNE UDVENDIGT OG INDVENDIGT MED ET KLIK

Med samspillet mellem præcise linjer og kraftfulde proportioner er BMW M850i xDrive Coupés design præget af dynamik og nærvær. Dette indtryk understøttes af markante M specifikke designelementer i Cerium Grey, der kun benyttes i forbindelse med BMW M850i xDrive Coupé. Hertil hører f.eks. nyreramme og nyreribber samt Air Breather-elementer og afgangsrør i sporty design. Indvendigt sørger supereksklusivt betræk og udstyr for komfortable og eksklusive omgivelser, hvor hver eneste detalje er afstemt til denne luksuriøse sportscoupés sportslige karakter.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic set forfra let drejet fra venstre, parkeret foran en bygning.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic set fra siden, parkeret foran en bygning.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic set bagfra, kørende om natten.
BMW M850i xDrive Coupé, interiør med multifunktionssæder i BMW Individual udvidet læderindtræk 'Merino' Tartufo/sort.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic set forfra let drejet fra venstre, parkeret foran en bygning.

Det dynamiske frontparti på BMW M850i xDrive Coupé sender et signal om de sportslige ambitioner fra første blik med den sekskantede dobbeltnyre og nyrerammen og nyreribberne i Cerium Grey. Dette markante udtryk understøttes af ekstremt flade LED-forlygter med BMW laserlys og luftindtagenes afdækninger i sort højglans.

BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic set fra siden, parkeret foran en bygning.

I kombination med BMW M850i xDrive Coupés skulpturelle sider efterlader den langstrakte silhuet med taglinjen, der falder fladt, et ekstra sportsligt indtryk. Et indtryk, der forstærkes yderligere af de markante 20'' M letmetalfælge og Air Breather-elementerne i Cerium Grey.

BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic set bagfra, kørende om natten.

Med sin brede sporing og de muskuløse hjulkasser afspejler BMW M850i xDrive Coupés markante bagende den eksklusive sportscoupés ydeevne helt perfekt. De smalle LED-baglygter og de trapezformede rørhaler i Cerium Grey samt diffusoren i 'Dark Shadow Metallic' understreger den dynamiske statur effektivt.

BMW M850i xDrive Coupé, interiør med multifunktionssæder i BMW Individual udvidet læderindtræk 'Merino' Tartufo/sort.

BMW M850i xDrive Coupés interiør har i høj grad både en dynamisk og luksuriøs tiltrækningskraft. Komfortable multifunktionssæder i BMW Individual 'Merino'-læder understreger den eksklusive karakter ligesom M læderrattet eller de her viste interiørlister i rustfrit stål. Eksklusive detaljer som glasapplikationen 'CraftedClarity' på gearstangen understreger blot indtrykket af luksus.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ: MOTOR, UDSTYR OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER

BMW M8 Competition Coupé set bagfra, kørende om natten ved fuldmåne.

BMW 8-SERIE COUPÉ M MODELLEN

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW M8 Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.6–10.5
CO2 emissions in g/km (combined): 242–238


BMW M8 Competition Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.6–10.5
CO2 emissions in g/km (combined): 242–238


BMW M850i xDrive Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.0–9.9
CO2 emissions in g/km (combined): 227–224


Images show optional equipment, screens and displays depend on equipment options.


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tyres available on the selected model.


Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2


The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Læs mere