SMIDIG. SOM ET ROVDYR.

BMW X6 M: Spændende M design.

Et muskelbundt i elegant Sport Activity Coupé-forklædning. Bygget til toppræstationer med suveræn stil. Trimmet til udfordringer af enhver slags. Altid på jagt efter snoede sving og nye eventyr langt fra alfarvej. Det er en unik kombination: Komfortabel, når du tager plads – enormt kraftfuld, så snart du træder på speederen.

 

Skærmbillederne fra kontroldisplayet viser det nye interfacedesign, som forventes lanceret i oktober 2016.

SMIDIG. SOM ET ROVDYR.BMW X6 M: Spændende M design.

Et muskelbundt i elegant Sport Activity Coupé-forklædning. Bygget til toppræstationer med suveræn stil. Trimmet til udfordringer af enhver slags. Altid på jagt efter snoede sving og nye eventyr langt fra alfarvej. Det er en unik kombination: Komfortabel, når du tager plads – enormt kraftfuld, så snart du træder på speederen.

 

Skærmbillederne fra kontroldisplayet viser det nye interfacedesign, som forventes lanceret i oktober 2016.

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

Mægtige luftindtag og den brede M dobbeltnyre dominerer forenden og signalerer et enormt ydelsespotentiale. Bilens dynamiske karakter kan også aflæses direkte i formen på de iøjnefaldende forlygter, den coupéagtige silhuet , M sidevanger og en todelt profillinje. De 21 tommer store M letmetalfælge (ekstraudstyr) fylder de kraftige skærmkasser godt ud og er klar til start. Bilens muskuløse skulderlinje munder ud i en markant bagspoiler. Direkte under spoileren finder du M bagkofangeren og diffusorelementet, der er indrammet af to polerede dobbelte afgangsrør som sportslig finale. Man får lyst til at sætte sig ind bag rattet med det samme for at opleve den ekstreme køreglæde. Det er en fuldblods sportsvogn i bedste M tradition, hvor hver eneste detalje er bygget til toppræstationer.

ULV I ULVEKLÆDER.

Oplev BMW X6 M’s design.

ULV I ULVEKLÆDER.

Oplev BMW X6 M’s design.

INDVENDIGT DESIGN.

Et hurtigt blik ind i kabinen på BMW X6 M er nok til vide, at der ikke er tale om en førerplads, men om et cockpit, der er konstrueret til at gøre sportslige toppræstationer mulige. Som ekstraudstyr kan du tage plads i M multifunktionssæder med kraftige sidevanger, som inviterer til kvik kørsel gennem svingene. M læderrattet med tre eger og integrerede gearskiftekontakter ligger perfekt i hånden, selv ved hurtige retningsskift. M gearvælgeren og køredynamiktasterne er henvendt direkte til bilens fører og placeret på midterkonsollen. Til højre og venstre for midterkonsollen er der læderknæpuder, som sikrer komforten, når bilen køres helt ud til grænserne. Dette er motorsportssiden af BMW X6 M. En anden side er præget af eksklusive materialer, fx fuldlæderindtræk i Aragon Brown eller polerede interiørlister i kulfiber eller ædle træsorter. Det er kun eksempler på den luksuriøse side af BMW X6 M, som du kan skræddersy til din egen smag med udstyret fra BMW Individual Collection.

M MULTIFUNKTIONSSÆDER.

Med de eksklusive M multifunktionssæder tager kabinedesignet tråden op fra det sportslige eksteriør. Bilens fører og forsædepassageren kan tage plads i fuldlædersæder med præget M logo ved nakkestøtten.
Selv ved meget sportslige manøvrer sikrer dybe sædeflader, høje sidestøtter samt kraftige sideprofiler i skulderområdet perfekt støtte. Sædekomforten er afstemt efter bilens udpræget sportslige performance og er samtidig behagelig på længere ture. De integrerede nakkestøtter understreger den sportslige stil. Blandt indstillingsmulighederne er også eldrevet indstilling af sædedybden, øverste del af ryglænet samt af ryglænsbredden.
Øverst på ryglænet har sædet en udsparing, der skaber en visuel lethed. Det er et indtryk, som kontrastfladen under åbningen er med til at forstærke. Dobbeltsyningerne i kontrastfarve er en eksklusiv detalje, der fremhæver den fornemme kvalitet af læderindtrækket Merino.

FØRERPLADS.

Klare strukturer, fornem ergonomi, suverænt overblik. Førerpladsen i BMW X6 M gør bilens fører og forsædepassageren til piloter. De tager plads i sæder, der byder på perfekt støtte i selv meget dynamiske kurver, og som leverer et perfekt overblik takket være den høje siddeposition. Herfra er der perfekt adgang til de vigtigste funktioner. M læderrattet giver dig fuld kontrol, gearskiftekontakterne inspirerer til hurtige gearskift, og med M Drive-tasterne kan du aktivere maksimal køreglæde med de forskellige M køreprogrammer. Det fulde overblik: Head-Up Displayet med speciel M profil såsom ”Shift Lights” viser dig det perfekte tidpunkt til gearskift. Præcis som i motorsporten, bare mere komfortabelt. Klimaanlægget, navigationen og radioen er anbragt til højre for førersædet, hvilket giver forsædepassageren let adgang til at betjene en række funktioner.

HJUL.

BMW X6 M kører som standard på 21-tommer M dobbeltegerfælge 612 M. Dækstørrelsen 285/35 R21 på forakslen og 325/30 R21 på bagakslen er optimeret til den bedst mulige køredynamik med suverænt vejgreb, direkte styrerespons og perfekte køreegenskaber.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut. Eksklusivt udstyr fra BMW Individual til din BMW X6 M.

Et udtryk for personlig stil.

 • Speciallakeringer fra BMW Individual

  Sport behøver ikke bevægelse. BMW X6 M med lakeringen Azurit Black metallak fra BMW Individual ser altid ud til at være i bevægelse. Det specielle ved denne lakering er, at den sorte overflade ved direkte lysindfald bryder i spændende nuancer af mørkeblå, hvilket er med til at fremhæve den dynamiske linjeføring på BMW X6 M. Med lakeringen Pyrit Brown metallak kan du vælge et elegant, men mindst lige så fascinerende alternativ fra BMW Individual.

 • Læderindtræk BMW Individual Merino

  Fornem luksus, der kan ses og mærkes. BMW X6 M sætter nye standarder for kabineindretning. Som en af de fem ekstra luksuriøse varianter af læderindtrækket BMW Individual Merino med naturlig overfladestruktur imponerer kombinationen af læder i Smoke White, Alcantara-loftsbeklædning i Smoke White og læderbetrukket instrumentbræt i Dark Scotch i særlig grad. Det er en lys farvekombination, der er helt unik, og som sikrer en luksuriøs stemning i kabinen.

 • Interiørlister fra BMW Individual

  Et naturligt og perfekt samspil. I kabinen står BMW Individual interiørlisten i ægte asketræ Vulcano Brown i fascinerende kontrast til den silkematte overflade på læderindtrækket BMW Individual Merino med naturlig overfladestruktur i Smoke White. Samme imponerende håndværksmæssige forarbejdning og materialekvalitet kendetegner også de øvrige karakterfulde trælister fra BMW Individual – lige fra udførelsen i Sen Light Brown med diskrete åretegninger til den elegante finish i sort pianolak.

 • Andet udstyr fra BMW Individual

  Øjet kan også glæde sig over anvendelsen af læder på instrumentbrættet fra BMW Individual, som tilfører kabinen en ny dimension af kvalitet. Afhængigt af den valgte farve til læderindtrækket BMW Individual Merino med naturlig overfladestruktur er kabinen holdt i enten sort eller Dark Scotch.
  Køleboksen fra BMW Individual forvandler køreglæden til en ægte nydelse. Boksen er let at håndtere og kan løftes ud af bagagerummet i en håndevending.