BMW 6-SERIE CABRIOLET.

Frihed med helt ny stil.

BMW 6-SERIE CABRIOLET.

Frihed med helt ny stil.

BMW 6-serie Cabriolet.Frihed med helt ny stil.

Blandet kørsel i km/liter

12,7–13,2

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min.

450 (330)/5.500-6.000

CO2-udledning i g/km

176-184

Acceleration 0–100 km/h in s (650i)

4,6

Maks. drejningsmoment (Nm) ved omdr./min.

650/2.000-4.500

BMW 6-serie Cabriolet byder på suveræn kørekomfort, fascinerende dynamik og imponerende effektivitet på både korte og lange ture. Ikke mindst takket være BMW TwinPower Turbo-motorerne fra BMW EfficientDynamics. Udstyrspakker såsom Design Pure Experience, Design Pure Excellence eller M sportspakken kan fremhæve forskellige kvaliteter hos BMW 6-serie Cabriolet. Samtidig følger innovative teknologier fra BMW ConnectedDrive såsom BMW Head-Up Display, Concierge Service eller Driving Assistant Plus dig godt på vej. Det store fælgprogram, fx de 20 tommer store multiegerfælge 616, lader dig style bilen i en sportslig, elegant eller ekstravagant retning.

FÅ ALT AT VIDE OM BMW 6-SERIE CABRIOLET.

BMW 6-serie Cabriolet udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Køredynamik og effektivitet.

De momentstærke motorer og avancerede undervognsteknologier er perfekt afstemt og sikrer suveræn køreglæde, der løftes til nye højder af den dynamiske lyd fra sportsudstødningen. Den enorme dynamik og smidighed, der kendetegner BMW 6-serie Cabriolet, kommer i særlig grad til udtryk i BMW EfficientDynamics-teknologierne, de effektive BMW TwinPower Turbo-motorer og 8-trins Steptronic-sportsgearkasserne.

Design.

Hver eneste detalje på BMW 6-serie Cabriolet emmer af dynamik, fartvind og viljen til fremdrift. Sammen med diodeforlygterne, der er standardudstyr, og kørelyslygterne over luftindtagene tegner den udtryksfulde, let fremadvinklede dobbeltnyre et kraftfuldt frontparti. Kabinen følger op på bilens udvendige design med en elegant og sportslig stil. Handskeblødt nappalæder Cognac/Black med ekstra mange læderbetrukne overflader, elegante trælister i udførelsen Fineline Brown og smukt svungne overflader er alt sammen en del af Design Pure Experience, som skaber en harmonisk og stilsikker kabineoplevelse.

Udstyrspakker.

BMW 6-serie Cabriolet er udstyret med alt det, der skaber en virkelig eksklusiv atmosfære. Derudover kan du vælge at udstyre bilen med en række forskellige udstyrspakker. Med Design Pure Experience, Design Pure Excellence og M sportspakken kan du give bilen en personlig karakter. Hvis det skal være endnu mere personligt og luksuriøst, så har BMW Individual løsningerne. Når funktionaliteten er i højsædet, så sikrer det originale BMW tilbehør, at du finder præcis det, du søger.

330 KW

Et hurtigt vip med speederen er nok til, at den 8-cylindrede benzinmotor gør turen i BMW 6-serie Cabriolet til en uforlignelig oplevelse. Men BMW 650i kan også imponere med forbrugsværdierne. V8-motoren tilbagelægger således mellem 11,0 og 11,2 km/liter (10,5-10,8 km/liter med xDrive) ved en CO2-udledning på 208 til 213 g/km (217-221 g/km med xDrive). Motoren anvender to turboladere, Valvetronic inkl. dobbelt VANOS og direkte benzinindsprøjtning og yder imponerende 449 hk (330 kW) og et maksimalt drejningsmoment på 650 Nm, som sender bilen fra 0 til 100 km/t på kun 4,6 sek. (4,5 sek. med xDrive).
Placeringen af udstødningsturboladeren centralt mellem cylinderrækkerne sikrer en yderst kompakt motorkonstruktion og dermed en lav motorvægt. Sammen med anvendelsen af letvægtsmaterialer og en optimeret aerodynamik opnår BMW 6-serie Cabriolet en unik smidighed, perfekte køreegenskaber og knivskarpe styreegenskaber. BMW 650i og BMW 650i xDrive overholder som standard udledningskravene i Euro 6.