SHOP THE LOOK

DEN HELT NYE

i5

BMW M

BMW i5 M60 xDRIVE. 100 % ELEKTRISK.

 

BMW i5 M60 xDrive. 601 hk. Rækkevidde op til 510 km. Forbrug: 18,4-21,2 kWh/100 km. CO2-udledning 0 g/km. Opladningstid 0-100% ved 22 kW: 4,25 timer. Opladningstid 10-80% ved 205 kW: 30 min. CO2-ejerafgift 740 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejrforhold og ekstraudstyr. Forbrugstal er foreløbige. Bilen er vist med ekstraudstyr.

DEN HELT NYE BMW i5 M60.
100 % ELEKTRISK. 100 % SPORT.

 Den helt nye BMW i5 M60 er bilen til dig, der ikke er tilfreds med godt nok. Dette er en perfekt firmabil og en elektrisk fortsættelse af BMW 5-seriens legendariske historie. Du får banebrydende teknik og overlegen ydelse. Den er luksuriøst komfortabel og rigtig sjov at køre. Besøg en BMW forhandler og oplev en rummelig, sikker og alsidig bil med en klassisk BMW personlighed.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

Modeller

M modeller

BMW M
BMW i5 M60 xDrive

Effekt

442 kW (601 hk)

0-100 km/h

3,8 s

Maksimal hastighed

230 km/h

Rækkevidde

510 km

BMW i5 M60 xDrive. 601 hk. Rækkevidde op til 510 km. Forbrug: 18,4-21,2 kWh/100 km. CO2-udledning 0 g/km. Opladningstid 0-100% ved 22 kW: 4,25 timer. Opladningstid 10-80% ved 205 kW: 30 min. CO2-ejerafgift 740 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejrforhold og ekstraudstyr. Forbrugstal er foreløbige. Bilen er vist med ekstraudstyr.

BMW i5 M60 xDRIVE SEDAN.

  InfoI content placeholder

  [1] Lakfarven Fire Red metallic forventes at kunne leveres fra 11/23.

  DEN HELT NYE 

  BMW i5 M60– 100 % ELEKTRISK, 100 % SPORT.

  Den helt nye BMW i5 kommer i selskab med en længe ventet M Performance-model. Med mere effektiv hurtigopladning og firehjulstræk som standard byder den nyankomne BMW i5 M60 på ren køreglæde i hver en kurve.

  PERFORMANCE

  KØRER SOM EN M.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Kraftig motorisering og sportslig køredynamik: Den nye BMW i5 M60 xDrive leverer den performance, der er typisk for en BMW M – fuldt elektrisk.

  DESIGN

  SER UD SOM EN M.

  FØLES SOM EN M.

  RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

  FULDT ELEKTRISK.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Let at oplade. Uanset tid og sted. Med løsningerne fra BMW Charging til den nye BMW i5 M60 xDrive.

  NÅ FREM TIL
  DESTINATIONEN UDENN

  BEKYMRINGERN :

  KØRSEL OG
  OPLADNING MED BMW i5.

  Flere oplysninger

  Rækkevidde for

  Nødvendige ladestop

  Det er det forventede antal ladepauser, som du har brug for langs din rute.

   

  Der tages kun højde for reelt eksisterende opladningspunkter (pr. 25.04.2023) med kortest mulige omveje og en start-ladetilstand på 100 %.

   

  High-power-ladestationer (f.eks. i IONITY-netværket) har førsteprioritet, fordi de oplader bilen med dens maksimale ledeeffekt.

  Samlet ladetid

  Så længe forventes opladningen at tage i alt på din rute. Der tages kun højde for reelt eksisterende opladningspunkter (pr. 25.04.2023) med kortest mulige omveje og en start-ladetilstand på 100 %.

   

  High-power-ladestationer (f.eks. i IONITY-netværket) har førsteprioritet, fordi de oplader bilen med dens maksimale ledeeffekt.

  The figure indicated is the remaining charge level of the battery on arrival, with a 100% battery charge level at the start of the journey.

  Samlet rejsetid inkl. opladning

  Den oplyste rejsetid er summen af anslået køretid plus ladetid, hvis der er brug for ladepauser på din rute.

   

  Her antages det, at du kører den hurtigste rute uden trafikhindringer eller andre forsinkelser.

  The journey time indicated is the estimated driving time.
   
  It is assumed that you are travelling on the fastest route without any traffic hold-ups or other delays.

  Ladeeffekten afhænger af ladetilstanden, omgivelsestemperaturen, den individuelle køreprofil og anvendelsen af ekstra forbrugere samt den valgte bil i sig selv. Opladningstiderne gælder for omgivelsestemperaturer på 23 °C efter forudgående kørsel og kan afvige alt efter brugsadfærd. De viste værdier er eksempelværdier på den valgte models basiskonfiguration. Værdierne kan afvige for andre udstyrsvarianter af bilen.

  Med My BMW App har du altid overblik over rækkevidde og ladetilstand uanset tid og sted. Og det er også let at planlægge ladeoptimerede ruter og sende dem til bilen. Download appen her, og oplev den i demo-tilstand.

  Flere oplysninger

  Loading Time

  Ladetider ved

  Offentlig opladning

  High-power-ladestation

  Du kan oplade din BMW iX2 ekstra hurtigt ved en high-power-ladestation (f.eks. i IONITY-netværket). Jævnstrømmen (DC), der stilles til rådighed her, giver en betydeligt højere ladeeffekt end den vekselstrøm (AC), der f.eks. kommer ud af en husholdningsstikkontakt. Derfor er sådanne high-power-ladestationer særligt godt egnet til opladning på farten. I visningen ses den som minimum påkrævede ladetid for at øge batteriladetilstanden fra 10 til 80 % med bilens maksimale ladeeffekt. Det er hurtigst og samtidig skånsomt for batteriet at oplade inden for dette område. Kortet viser dig alle high-power-ladestationer i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

  Hurtigladestation

  Hvis der er behov for, at det skal gå hurtigt inde i byen eller på en rejse, er en hurtigladestation det helt rigtige valg. Jævnstrømmen (DC), der stilles til rådighed her, giver nemlig en højere ladeeffekt end den vekselstrøm (AC), der f.eks. kommer ud af en husholdningsstikkontakt. Derfor er sådanne hurtigladestationer særligt godt egnet til opladning på farten. I visningen ses den som minimum påkrævede ladetid for at øge batteriladetilstanden fra 10 til 80 % med en effekt på op til 50 kW. Det er hurtigst og samtidig skånsomt for batteriet at oplade inden for dette område. Kortet viser dig alle hurtigladestationer i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

  AC-ladestation

  Nærmest overalt finder du offentlige ladestationer med vekselstrøm (AC). De er især egnet til regelmæssig opladning over længere tidsrum – for eksempel om natten eller i arbejdstiden. I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en maksimal effekt på 22 kW. Denne ladeeffekt afhænger af udstyret. Kortet giver dig mulighed for at se alle ladestationer med vekselstrøm i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

  Opladning hjemme

  Wallbox

  Med en wallbox eller en Flexible Fast Charger kan du nemt og bekvemt oplade din BMW iX2 derhjemme. Begge benytter vekselstrøm (AC). Wallboxen giver mulighed for en ladeeffekt på maks. 22 kW alt efter bil, ekstraudstyr og det enkelte marked – for en Flexible Fast Charger er det maks. 11 kW. I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en effekt på 11 kW.

  Husholdningsstikkontakt

  Du kan til enhver tid nemt og bekvemt oplade din bil i en stikkontakt derhjemme. Der benyttes så vekselstrøm (AC). I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en effekt på 2,3 kW. Med en BMW wallbox kan du til enhver tid oplade din bil hurtigt, sikkert og komfortabel derhjemme.

  Filter charging stations

  LADEMULIGHEDER.

  Teknologier

  INTELLIGENT.

  Altid rigtigt placeret i vognbanen og med den rette afstand.

  Driving Assistant Professional holder vognbanen og afstanden sikkert op til 210 km/t. Det er især en god hjælp i tæt trafik. Om nødvendigt bremser din BMW helt ned så den holder helt stille og sætter automatisk i gang igen.

  Din BMW ordner parkeringen for dig.

  Parkering, uden at du behøver sidde i bilen. Parking Assistant Professional kører automatisk din BMW ind på og ud fra en parkeringsplads. Du udfører den op til 200 m lange manøvre en enkelt gang og lagrer den efterfølgende.

  Se mere end blot det, der ligger forude.

  BMW Live Cockpit Professional projicerer vigtige oplysninger direkte op i dit synsfelt, uden at du behøver fjerne blikket fra vejen. Augmented View opgraderer vejen forude med liveoplysninger, der gør det lettere for dig at navigere.

  Mere end blot en nøgle.

  Med BMW Digital Key Plus kan du bruge din smartphone som bilnøgle og dele den digitalt med op til 5 personer. Din BMW åbnes automatisk, så snart du nærmer dig den, og du ledsages af en lysiscenesættelse. Kabinen indstiller sig efter din præferencer i overensstemmelse med den valgte personlige profil.

  BMW FINANCIAL SERVICES

  FINANSIERING AF DIN NYE BMW I5 M60 xDRIVE.

  Uanset om du ønsker leasing, firmabil eller billån har BMW en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

  RÅDGIVNING OG SERVICES

  PROACTIVE CARE I BMW i5 M60 xDRIVE.

  Service – lige når du har behov for det.

  Altid et skridt foran. Lige meget om det er tid til eftersyn, eller dækkene er slidte: Vi sørger for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW App, så du kan køre videre uden stress.

  HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL TIL BMW i5 M60 xDRIVE.