BMW X6 M50d: 381 HK, 280 kW.

ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

BMW X6 M50d - BMW M Performance

BMW X6 M50d: 381 HK, 280 kW.

ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

BMW X6 M50d: 381 HK, 280 kW. ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

BMW M ingeniørernes samlede knowhow kommer i spil ved samspillet mellem drivlinjen, karrosseriteknologierne og designløsningerne i BMW X6 M50d. Slutresultatet er en M Performance-bil, hvor rendyrket dynamik, komfort og praktisk hverdagsbrug går op i en højere enhed. Den kombinerer BMW X modellernes kvaliteter med det ydelsesløfte, som BMW M GmbH står for, og skaber dermed sit helt eget bilsegment.

 

Værdier for BMW X6 M50d:
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 10,3-10,8 km/liter*
CO2-udledning ved blandet kørsel: 240-254 g/km*

Læs mere

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere
Design

M PERFORMANCE-DESIGN PÅ BMW X6 M50d.

Slægtskabet med BMW M og den grænseløse køredynamik ses tydeligt på BMW X6 M50d allerede ved første blik. Mængden af unikke og eksklusive detaljer sikrer denne M Performance-model en helt unik position i modelrækken. Blandt dem de modelspecifikke luftindtag i det brede frontskørt, der er en del af M Sport-pakken. De giver den 381 hk stærke sportsvogn endnu mere pondus. Sammen med yderligere forbedret køredynamik, større emotionel appel og en unik, eksklusiv karakter sætter BMW X6 M50d nye standarder i Sports Activity Coupé-segmentet fra yderst til inderst.

EKSKLUSIVE DETALJER PÅ BMW X6 M50d.

Design features

Designdetaljer i kontrastfarve.

Modelspecifikke detaljer i Ferric Grey inde i selve luftindtaget i det brede frontskørt giver BMW X6 M50d en endnu mere imponerende fremtoning.
Læs mere
M Double-spoke 468 M

20-tommer M dobbelteger 468 M.

Denne letmetalfælg er specialudstyr til M Performance-modellen og understreger bilens sportslighed og eksklusivitet.
Læs mere
Exterior mirror caps

Sidespejle i karrosserifarve.

De svungne spejlkapper er udført i Ferric Grey. Det aerodynamiske design lader luftstrømmen passere helt frit.
Læs mere
M logo

M logo i mørk krom.

M logoet i mørk krom er en elegant måde at positionere BMW X6 M50d som en M Performance-model på.
Læs mere
Exhaust pipe finishers

Trapezformede afgangsrør.

Afgangsrørenes unikke look i mørk krom i begge sider af bagkofangeren understreger den overlegne dynamik.
Læs mere
Model designation

Modelemblem i mørk krom.

Det unikke modelemblem i kontrastfarve på bagenden understreger det tætte forhold mellem BMW X6 M50d og modellerne fra BMW M.
Læs mere
Door sill finishers

Indstigningslister med modelemblem.

Eksklusive aluminiumindsatser med modelbetegnelser vækker forventningens glæde om de køreoplevelser, der venter på alle pladser i bilen.
Læs mere

6-CYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO-DIESELRÆKKEMOTOR.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor i BMW X6 M50d inspirerer med sin kombination af udpræget dynamik og begejstrende effektivitet. Tretrins turboladning med variabel turbinegeometri er en af de teknologier, der gør det muligt. Den højtudviklede motor reagerer ekstremt spontant. Selv ved helt lave omdrejninger står der et enormt drejningsmoment til rådighed. Tallene ser sådan ud: 381 hk (280 kW), 740 Nm drejningsmoment ved mellem 2.000 og 3000 omdr./min., acceleration fra 0 til 100 på 5,2 sek. og en tophastighed på 250 km/t. Brændstofforbruget ved blandet kørsel udgør samtidig 10,3-10,8 km/liter*, CO2-udledningen er 240-254 g/km*. Takket være Blue Performance-teknologi overholder BMW X6 M50d udledningskravene i Euro 6-normen.

M PERFORMANCE-KØREDYNAMIK I BMW X6 M50d.

Det køredynamiske koncept i BMW X6 M50d er udviklet med fokus på performance. Målet er at forene tårnhøj køreglæde med unik komfort og inspirerende fleksibilitet. Den imponerende dynamik og styrepræcision samt den perfekte balance alle komponenter imellem mærkes tydeligt, når du accelererer ud af svinget. Ingeniørerne fra BMW M GmbH har foretaget omfattende modifikationer og optimeret affjedringen og styreegenskaberne i denne eksklusive Sports Activity Coupé ned til mindste detalje.

 • Mere sport: Den adaptive M undervogn

  Den adaptive M undervogn sikrer, at BMW X6's karakteristiske dynamik får en endnu mere sporty kvalitet i BMW X6 M50d. Udstyrspakken omfatter Dynamic Damping Control samt luftaffjedring på bagakslen, som er konfigureret til sporty kørerespons. En anden fordel er den præcise kontrol, som styreegenskaberne giver dig.

 • Mere dynamik: Undervognspakken Dynamic

  Den adaptive undervogn Dynamic giver BMW X6 M50d suveræn smidighed, præcision og tværacceleration. Modelspecifik Dynamic Performance Control og Dynamic Drive sikrer et endnu mere neutralt styretøj og reducerer krængningsbevægelser i svingene.

 • Mere vejgreb: BMW xDrive

  BMW X6 M50d er født med det intelligente firehjulstræk BMW xDrive og Performance Control, hvilket sikrer bilen unik køredynamik, smidighed og vejgreb. Uanset hvad vejen byder på, så følger bilen hver eneste retningsændring præcist med markant færre styrekorrektioner. For at opnå den køredynamik, der kendetegner M Performance-modellerne, er systemet blevet udviklet til at lægge mest vægt på baghjulene.

Steptronic

8-TRINS STEPTRONIC-SPORTSGEARKASSE.

Overførslen af de mange kræfter i BMW X6 M50d er en opgave for 8-trins Steptronic-sportsgearkassen. M Performance-konfigureringen af gearprogrammerne er præcist afstemt til motorens ydelseskarakteristik. Gearskiftekontakter på rattet lader dig skifte gear med sportslig stil. Gearkassen omfatter også Launch Control-programmet, som er garant for maksimal acceleration under alle forhold. Den kompakte gearkasse i letvægtsudførelse og det perfekte samspil med den automatiske start/stop-funktion er vigtige brikker i det puslespil, der giver bilen et lavere brændstofforbrug og markant mindre CO2-udledning.

M PERFORMANCE-SERIEN.

Trimmet design, finpudset køredynamik, maksimeret køreglæde. Et trekløver, der findes i alle M Performance-modeller. Et unikt tilbud fra BMW M GmbH, som kombinerer det bedste fra standardmodellerne med de dynamiske gener fra BMW M til en helt unik bilklasse.

Mere intens køreglæde.

Se, hvad M Performance-modellerne har at byde på.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.