BMW 1-serie F40 i Misano Blue metallic, set forfra kørende
BrændstoftypeBenzinDiesel

THE 1

BMW 1-SERIE: EN AGIL BMW I ET KOMPAKT FORMAT.

BrændstoftypeBenzinDiesel
THE 1BMW 1-SERIE: EN AGIL BMW I ET KOMPAKT FORMAT.

OPLEV KOMPAKT KØREGLÆDE OG ÆGTE BMW FØLELSE – BYD VELKOMMEN TIL BMW 1-SERIEN.

Den perfekte bil for dig, der gerne både vil have en sportslig og agil bil til byen og komfort på de lange ture. Køreglæden er svær at komme udenom. Føreren er i centrum med ergonomiske sportssæder foran og en køreoplevelse, hvor dynamik og agilitet møder hinanden.

BMW 1-serie er kommet for at tiltrække sig hele opmærksomheden. Med sit fantastiske design og progressive formsprog hæver den sig nemlig fra gennemsnittet ved første øjekast. Og også kabinen, der er moderne, eksklusiv og indbydende, vækker begejstring. Effektive motorer, forhjulstrækket, der fås til BMW 1-serie som noget nyt, og moderne undervognsteknologier garanterer køreoplevelser fuld af dynamik og smidighed, mens innovative teknologier og førerassistancesystemer sørger for, at du altid kommer sikkert og komfortabelt frem til din destination.

Læs mere

PRISER PÅ BMW 1-SERIE.

BMW iX1

KONTANTSALG.

Find kontantsalgspriser, tekniske data og udstyr på BMW 1-serie.

BESKATNING.

Find beskatningsgrundlag, tekniske data og udstyr på BMW 1-serie.

PRIVATLEASING.

Du kender dine månedlige udgifter, så læn dig bare tilbage og koncentrér dig om glæden ved at køre.

VÆLG DIN BMW 1-SERIE.

BMW 118i

Sport Line.

BMW 1-serie
 • Parkeringssensor, for og bag
 • Connected Package Plus
 • Sportssæder foran

BMW 120i

M Sport.

BMW 1-serie
 • 18" M letmetalfælge
 • M Sport læderrat
 • BMW Individual design

BMW M135i xDrive

Særligt sportslig.

BMW 1-serie
 • 0 til 100 km/t på 4,8 sekunder.
 • Sportsæder foran
 • M Aerodynamikpakke

BMW 1-SERIES SPORTSLIGE DESIGN UDVENDIGT OG INDVENDIGT.

Suverænitet, som man bemærker ved første øjekast: BMW 1-series design gør et stærkt indtryk både indvendigt og udvendigt. Det starter med den dynamiske front med stor dobbeltnyre og bred frontspoiler. Skarpt optegnede linjer løber parallelt med den flydende taglinje frem til den karakteristiske hæk. At BMW 1-serie er i en klasse for sig, vil man også straks lægge mærke til i kabinen: Der venter passagererne rummelige og indbydende omgivelser med wellnessfaktor. Det moderne cockpit er præget af ergonomisk optimeret udstyr, store digitale displays (ekstraudstyr) og en konsekvent orientering mod føreren.

Læs mere

DESIGN.

Eksklusivt udstyr udvendigt og indvendigt til BMW 1-serie.

Oplev de sportslige designmuligheder til BMW 1-serie Sport Line. Med det eksklusive udstyr udvendigt og indvendigt former du bilen helt efter din egen smag og dine personlige behov.
BMW 1-serie F40 Sport Line i Mineral White metallic, set fra siden let drejet under kørsel
BMW 1-serie F40 dobbeltnyre

Dobbeltnyre.

Den karakteristiske dobbeltnyre udføres som forbundet element og er udstyret med nyreramme i forkromet højglans og køleribber i sort højglans. Som et centralt visuelt højdepunkt fremhæver den frontens markante karakter og æstetik.
BMW 1-serie F40 Sport Line med sorte sidespejlkapper

Sidespejlkapper i sort.

Spejlkapperne er lakeret i sort højglans i stedet for karrosserifarven Optisk fremhæver de bilens sportslighed, og de understreger effektivt bilens individuelle fremtoning.
BMW 1-serie F40 Sport Line med M Shadow Line højglans

M Shadow Line højglans.

M Shadow Line højglans indeholder en lang række udstyrsdetaljer i sort højglans. Hertil hører rudebundslister, ruderammer og rudestolper, B-stolperne samt sidespejlsrammer, spejltrekant, spejlsværd og spejlfod.
Rørhale på BMW 1-serie F40 Sport Line

Rørhale.

Rørhalen på 90 mm (til venstre ved 3-cylindrede motorer, til højre og venstre ved 4-cylindrede motorer) sætter et visuelt præg og understreger bilens sportslige karakter.
Cockpit i BMW 1-serie F40 Sport Line med sportslæderrat

Sportslæderrat.

Det sorte sportslæderrat med tre eger er forsynet med forkromede pyntelister. En kraftig ratkrans og markante tommelprofiler sikrer et perfekt greb og god betjeningsergonomi.
BMW 1-serie F40 Sport Line med interiørlister 'Illuminated Berlin'

Interiørlister 'Illuminated Berlin'.

Interiørlisterne 'Illuminated Berlin' med detaljen 'High Matt' på instrumentpanel og dørbeklædning tilfører kabinen et progressivt udtryk med høj kvalitetsfornemmelse. Mønsteret på listerne med diskret baggrundsbelysning skaber en både attraktiv og behagelig stemning i bilen.
BMW 1-serie F40 Sport Line med panorama-glastag

Panorama-glastag.

Luk panoramaglastaget op, og du er sikret god ventilation i kabinen. Når taget er lukket, skaber det store glasparti et venligt og lyst kabinemiljø. Det åbner og lukker fuldautomatisk med et tryk på en knap eller ved hjælp af bilnøglen og er udstyret med skyde- og hævefunktion samt solgardin og vindafviser.
BMW 1-serie 128ti F40 M læderrat med kontrastsyning

M læderrat med kontrastsyning.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag kommer i design med tre eger. Ratkransen er i sort 'valknappa'-læder med rød kontrastsyning og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og en sportslig styrefornemmelse.

KØREDYNAMIK.

Drivsystem, undervogn og M sportsstyring i BMW 1-serie.

Lige meget om vi taler kraftfuld acceleration, smidig håndtering eller et sikkert vejgreb – 1-serie BMW gør hver køretur til et højdepunkt takket være den kraftige motor og et sæt dynamiske driv- og undervognskomponenter. Oplev udvalgte køredynamikfunktioner, og konfigurér din skræddersyede BMW 1-serie.
BMW 1-serie F40 med M sportsstyring

M sportsstyring.

M sportsstyretøjet med Servotronic sikrer direkte og smidige køreegenskaber ved mindre styreindsats. Din bil kan styres endnu mere målrettet og byder især på sportslige manøvreringsegenskaber på strækninger med kurver.
BMW 1-serie F40, 8-trins Steptronic Sport gearkasse

Steptronic sportsgearkasse.

Den 8-trins Steptronic sportsgearkasse giver mulighed for sportslige gearskift. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearvælgeren eller gearskiftet ved rattet – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT modus og med gearvælgeren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftene konfigureret til maksimale præstationer
Intelligent BMW firehjulstræk xDrive i BMW 1-serie F40

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
BMW 1-serie F40 med adaptivt chassis

Adaptivt chassis.

Den adaptive undervogn gør det muligt at tilpasse støddæmperne til køresituationen og forener kørekomfort og køredynamik med størst mulig sikkerhed. Med Driving Experience Control kan du forvælge standardindstillingen COMFORT eller SPORT-modus.

FØRERASSISTANCE OG CONNECTIVITY.

Intelligente teknologier og førerassistancesystemer i BMW 1-serie.

Betjen bilens computer ved hjælp af betjening med håndbevægelser, få din bil til at parkere selv, eller spørg den intelligente sprogassistent, hvor nærmeste tankstation ligger. BMW 1-serie giver dig en lang række nyttige funktioner, digitale tjenester og førerassistancesystemer – for mest mulig komfort og sikkerhed.
BMW 1-serie F40 control display med førerassistancesystem Driving Assistant

Driving Assistant.

Sikkerhedspakken Driving Assistant omfatter de kamerabaserede systemer frontkollisionsadvarsel med bremseindgreb, Speed Limit Assist inkl. Speed Limit Info med indikation af overhalingsforbud samt vejstribealarm. Derudover advares der ved de radarbaserede udstyrspakker også om tværgående trafik bagved, sporskifte og påkørsel bagfra.
BMW 1-serie F40 med praktisk parkeringshjælp Parking Assistant

Parking Assistant.

Parking Assistant gør det lettere at parkere bilen. Bakkameraet sørger for bedre udsyn bagtil. Active Park Distance Control øger beskyttelsen mod parkeringsskader. Parkeringsassistenten parkerer automatisk bilen parallelt med eller på tværs af vejbanen på parkeringspladser i længderetningen og kører også automatisk bilen ud fra parkeringspladsen igen. Bakassistenten hjælper dig f.eks. ved bakning i snævre passager.
BMW 1-serie F40 med BMW betjening med håndbevægelser

BMW betjening med håndbevægelser.

Med BMW betjening med håndbevægelser kan du betjene en række funktioner ved hjælp af bestemte håndbevægelser. Systemet kan f.eks. genkende håndbevægelser som at swipe eller pege, som man bl.a. kan bruge til at afvise eller acceptere et indgående opkald med. Drejebevægelser med pegefingeren kan anvendes til at skrue op eller ned for lydstyrken.
BMW 1-serie F40, BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

Det store BMW Head-Up Display i farver projicerer kørselsrelevante oplysninger op på forruden direkte i førerens synsfelt, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Afhængigt af udstyr vises der så bl.a. oplysninger om hastighed, navigation, hastighedsgrænser, overhalingsforbud samt lister fra bilens telefon- og underholdningselektronik.
Display BMW Live Cockpit Professional i BMW 1-serie F40

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigation har en displaygruppe af høj kvalitet bestående af et berøringsfølsomt højopløseligt 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 10,25'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
Den smarte sprogassistent BMW Intelligent Personal Assistant i BMW 1-serie F40

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende. *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk.
Remote Software Upgrade i den ny BMW 1-serie F40

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.
1-serie BMW med smartphone-integration

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay og Android Auto via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.

MODELLER OG UDSTYR.

Karakterstærke modelvarianter af BMW 1-serie.

Sport Line

 • 17" letmetalfælge med dobbelteger 549; muligt at vælge andre fælge
 • M Shadow Line højglans
 • Sportsforsæder med stof/Sensatec-kombination i antracit med grå detalje, orange detalje som ekstraudstyr; muligt at vælge andre polstringer
 • Sportslæderrat
BMW 1-serie F40, Sport Line i Mineral White metallic, studiebillede forfra let drejet

M Sport

 • 17'' M letmetalfælge med dobbelteger 550 M Bicolor, muligt at vælge andre fælge
 • M sportsundervogn inkl. M sportsstyring; mulighed for andre undervogne
 • Sportsforsæder i sort stof 'Trigon' Sensatec; muligt at vælge andre polstringer
 • M læderrat
BMW 1-serie F40, M Sport i Melbourne Red metallic, set fra siden let drejet

Luxury Line

 • 17-tommer multiegerfælge 547, andre letmetalfælge kan vælges
 • BMW Individual Exterior Line i satineret aluminium
 • Sportslæderrat
 • Interiørlister 'Illuminated Berlin', mulighed for andre lister
BMW 1-serie F40, Luxury Line i Storm Bay metallic, set fra siden let drejet
 • Sport Line
 • M Sport
 • Luxury Line

BMW 1-SERIE 128ti.

BMW 1-serie 128ti – design og køredynamik.

Det sportslige udtryk og de tekniske detaljer gør BMW 128ti til en særligt sportslig repræsentant for denne serie. Benzinmotoren med BMW TwinPower Turbo-teknologi og differentialespærren på forakslen sikrer køredynamiske kvaliteter på højeste niveau og matcher således de markante modelspecifikke designelementer.
BMW 1-serie 128ti F40 sideskørt med ti-staffering

Sideskørt med ti-staffering.

Sideskørtet med designdetalje i rød og ti-stafferingen understreger bilens sportslige udtryk på suveræn vis.
BMW 1-serie 128ti F40 18" M letmetalhjul med Y-eger 553 M Bicolor med sportsdæk

18" M letmetalhjul med Y-eger 553 M Bicolor med sportsdæk.

18" M letmetalhjul med Y-eger 553 M Bicolor Orbit Grey metallic med sportsdæk, blanke, hjulstørrelse 8J x 18, dæk 225/40 R18.
BMW 1-serie 128ti F40 designudstyr indvendigt

Designudstyr indvendigt.

Takket være 128ti specifikt designudstyr hersker der en udpræget sportslig og elegant atmosfære i kabinen. Dette garanteres af detaljer som M læderrattet med rød kontrastsyning, de eksklusive sportssæder med røde detaljer, de dertil matchende eksklusive fodmåtter med røde kanter og det indbroderede ti logo på midterarmlænet.
BMW 1-serie 128ti F40 100 % sDrive og differentialespærre

100 % sDrive og differentialespærre.

Differentialespærren, der leveres som standard i BMW 1-serie 128ti, forbedrer traktionen og kørestabiliteten ved acceleration ud af kurver, ved høj kurvehastighed og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed, idet det fordeler drivkraften mellem forhjulene afhængigt af situationen. Resultatet er suveræne og dynamiske køreegenskaber.
BMW 1-serie 128ti F40 BMW 128ti motor

BMW 128ti motor.

En kompakt atlet, der formidler ren køreglæde: Den 4-cylindrede TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW 128ti har en kraftig ydelse, fordi den er udstyret med nye stempler, en større turbolader, optimeret indsugningsluftstyring og et udstødningssystem med spjældstyring.
BMW 1-serie 128ti F40 M sportsundervogn

M sportsundervogn.

M sportsundervognen er kendetegnet ved en sænkning af bilen på ca. ti millimeter. Den har desuden kortere fjedre, en strammere 128ti specifik konfiguration af støddæmperne samt hårdere stabilisatorer. Dette samspil resulterer i en mere direkte undervognskonstruktion, der gør det muligt at køre ekstra sportsligt.
BMW 1-serie 128ti F40 styretøj

Styretøj.

Styretøjet med 128ti specifik indstilling sikrer direkte og smidige køreegenskaber. Bilen kan styres endnu mere målrettet og byder især på sportslige manøvreringsegenskaber på strækninger med kurver.

TEKNISKE DATA FOR BMW 1-SERIE.

BMW 118i.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

100 (136) / 4500-6500

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

8,9

CO2-udledning, blandet kørsel, i g/km:

129 - 151

BMW 1-serie F40, tekniske data

BMW SERVICES.

RÅDGIVNING OG SERVICES TIL BMW 1-SERIE.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Komplet ubekymret elektrisk kørsel: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og bekvemme planlægningsmuligheder. Du vælger selv perioden på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceydelserne:

 • Biltjek Service
 • Mikrofilter Service
 • Bremsevæske Service
Få mere at vide om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved behov for service eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante oplysninger om bilen. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.
Få mere at vide om BMW Teleservices
BMW vejhjælp og nødhjælp

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter vil bistå dig – pr. telefon eller på stedet ved behov.
Læs mere om BMW vejhjælp og nødhjælp

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

BMW M135i xDrive:
Brændstofforbrug i l/100 km (blandet kørsel): 7,9-7,4
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 178-168


BMW 128ti:

Brændstofforbrug i l/100 km (blandet kørsel): 7,5-6,8
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 170-156

Officielle angivelser om brændstofforbrug, CO2-udledning, strømforbrug og e-rækkevidde er beregnet iht. den foreskrevne målemetode og i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. WLTP-angivelser tager højde for enhver form for ekstraudstyr, der giver anledning til forskelle. Fra og med 01.01.2021 findes der kun officielle angivelser iht. WLTP for biler med ny typegodkendelse. Du finder yderligere information om målemetoderne NEDC og WLTP på www.bmw.dk/wltp

Læs mere