BMW 1-serie M135i xDrive (F40) i Sapphire Black metallic bil under kørsel i urbane omgivelser
BrændstoftypeBenzin

THE 1

BMW 1-serie M135i xDrive (F40) i Sapphire Black metallic bil under kørsel i urbane omgivelser

BMW M135i xDRIVE

BrændstoftypeBenzin
THE 1BMW M135i xDRIVE

Mere performance, mere stil, mere køreglæde: BMW M135i xDrive kommer ikke for at måle sig med andre – men for at sætte nye standarder. Det viser dens atletiske udvendige udstyr med markante detaljer som den M135i xDrive specifikke dobbeltnyre i mesh-design og M hækspoileren eller de to slutrør på 100 mm med eftertryk. Men også ude på vejene er BMW M135i xDrive toneangivende: Kombinationen af M sportdifferentiale som standard, BMW xDrive, Steptronic Sport gearkasse og M sportsstyring gør den til klassens bedste bil i forhold til smidighed og reaktionen i sving. Den selvbevidste BMW M135i xDrive er drevet af en omdrejningsvillig 4-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor og leverer således toppræstationer og køredynamik på et helt nyt niveau.

 

BMW M135i xDrive:
Brændstofforbrug i l/100 km (blandet kørsel): 7,9-7,4
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 178-168

Læs mere

STÅR VED SIN STÆRKE SIDE.

BMW M135i xDrives sportslige og progressive design er som skabt til lynhurtigt at tiltrække sig opmærksomhed. Den meget markante front med store luftindsugninger, den fremtrædende dobbeltnyre i mesh-design og de skråtstillede adaptive LED-forlygter sikrer et markant første indtryk. Imponerende 19'' letmetalhjul fremhæver bilens atletiske karakter i kombination med den dynamiske linjeføring. Hækken domineres af det brede bagskørt i diffusordesign og de to store slutrør på 100 mm i Cerium Grey. Og det indvendige udstyr i BMW M135i xDrive overbeviser lige så hurtigt: M sportssæder, belyste pyntelister og det store panorama-glastag skaber en særlig dynamisk følelse af plads og luksus.

Læs mere

DESIGN.

Eksklusivt udstyr til BMW M135i xDrive udvendigt og indvendigt.

BMW M135i xDrive (F40) i Sapphire Black metallic med BMW nyre i mesh-design i Cerium Grey

BMW nyre i mesh-design.

BMW nyren i mesh-design er holdt komplet i Cerium Grey og er udstyret med et eksklusivt gitter indvendigt. Gitterstrukturen er inspireret af motorsport og tilfører fronten dybde og elegance og skaber et både eksklusivt og dynamisk udtryk.
BMW M135i xDrive (F40) i Sapphire Black metallic set bagfra med M aerodynamikpakke

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken med M specifik forkofanger og bagkofanger og M specifikt sideskørt skaber et fantastisk dynamisk udtryk og understreger bilens sportslige karakter. Beklædningsdelene er lakeret i karrosseriets farve og er udstyret med indsatser i sort højglans.
BMW M135i xDrive (F40) i Sapphire Black metallic set bagfra med M hækspoiler

M hækspoiler.

M hækspoileren fremhæver bilens sporty profil og øger mængden af downforce på bagakslen. Ved at skabe downforce på bagakslen tilføres bilen endnu mere kørestabilitet.
BMW M135i xDrive (F40) i Sapphire Black metallic set bagfra med rørhaler i højre og venstre side i Cerium Grey

Rørhaler.

Eksklusivt til M135i xDrive: Skrå slutrør i højre og venstre side i farven Cerium Grey. Dermed sætter rørhalerne med en diameter på 100 mm et visuelt statement og fremhæver M135i xDrives sportslighed.
BMW M135i xDrive (F40) indvendigt udstyr med M sportssæder til fører og passager

M sportsforsæder.

M-sportssæderne med integrerede nakkestøtter og dybe siddeflader med høje sidevanger giver fører og passager optimal støtte – også ved hurtig kørsel i sving. Derudover kan sædet indstilles individuelt til den enkelte førers eller passagers størrelse takket være den integrerede funktion til justering af ryglænets bredde.
BMW M135i xDrive (F40) indvendigt udstyr med M sikkerhedsseler

M sikkerhedsseler.

M sikkerhedsselerne med selestrammer og selekraftbegrænser er forsynet med en fin indvævet detalje i de typiske M farver og fremhæver de både eksklusive og sportslige omgivelser i kabinen.
BMW M135i xDrive (F40) cockpit med M læderrat

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag kommer i design med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort 'valknappa'-læder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
BMW M135i xDrive (F40) indvendigt udstyr med belyste interiørlister 'Illuminated Boston'

Interiørlister 'Illuminated Boston'.

Interiørlisterne 'Illuminated Boston' med detaljen 'Mesh' på instrumentpanel og dørbeklædning tilfører kabinen et progressivt udtryk med høj kvalitetsfornemmelse. Mønsteret på listerne med diskret baggrundsbelysning skaber en både attraktiv og behagelig stemning i bilen.

KØREDYNAMIK.

Køredynamiske funktioner i BMW M135i xDrive.

4-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW M135i xDrive (F40)

BMW M135i xDrive motor.

En topatlet, der formidler ren køreglæde: Den 4-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW M135i xDrive er ekstra kraftig, fordi den er udstyret med nye stempler, en større turbolader, optimeret indsugningsluftstyring, en højtydende kølepakke samt M udstødningssystem med spjældstyring.
BMW M135i xDrive (F40) med Steptronic Sport gearkasse

Steptronic sportgearkasse.

Den 8-trins Steptronic sportsgearkasse giver mulighed for sportslige gearskift. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearvælgeren eller gearskiftet ved rattet – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearvælgeren i venstre gearkanal S/M er gearskiftene konfigureret til maksimale præstationer.
BMW M135i xDrive (F40) med M sportsundervogn

M sportsundervogn.

M sportsundervognen er kendetegnet ved en sænkning af bilen på ca. ti millimeter. Sportsundervognen har desuden kortere fjedre, en strammere konfiguration af støddæmperne samt hårdere stabilisatorer. Samlet set giver det en endnu mere direkte undervognsdimensionering, der gør det muligt at køre ekstra sportsligt.
BMW M135i xDrive (F40) med M sportsbremser

M sportsbremser.

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber forrest og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bagest i blå og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
BMW M135i xDrive (F40) i Sapphire Black metallic med M Performance pakke set forfra let drejet

BMW M135i xDRIVE MED M PERFORMANCE PAKKE.

M Performance pakke øger bilens sportslige potentiale yderligere. Vægtreduktionen, der opnås ved hjælp af undervognsforanstaltninger, foranstaltninger i kabinen og brugen af 18'' letvægtssmedehjul garanterer en maksimal accelerationsevne og øger de køredynamiske kvaliteter mærkbart. Samtidig sørger M Performance pakke for, at den forbedrede ydeevne også markeres tydeligt udadtil med markante designelementer holdt i sort som sidespejlets kabinet, BMW nyre i mesh-design og rørhaler.

INNOVATIVE TEKNOLOGIER.

Connectivity og digitale tjenester i BMW M135i xDrive.

Digitale egenskaber, BMW Intelligent Personal Assistant, BMW Live Cockpit Professional, der frit kan programmeres, og den praktiske funktion Remote Software Upgrade: Helt nye Connectivity-teknologier og innovative digitale tjenester sikrer dig optimal komfort og Connectivity, når du er på farten i din BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive (F40) med BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigation har en displaygruppe af høj kvalitet bestående af et berøringsfølsomt højopløseligt 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 10,25'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
BMW M135i xDrive (F40) med BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende. *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk.
BMW M135i xDrive (F40) med Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.
Telefoni med Wireless Charging i BMW M135i xDrive (F40)

Telefoni med trådløs opladning.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en trådløs ladedock og en ekstra mikrofon for en bedre talekvalitet for dig og dine passagerer. Tagantennen sikrer optimal mobilmodtagelse. Der kan tilsluttes to mobiltelefoner og en musikafspiller samtidig via Bluetooth. Udstyret omfatter desuden forberedelse til et wi-fi-hotspot.
BMW M135i xDrive (F40) med smartphone-integration

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay og Android Auto via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.
Remote Services i BMW M135i xDrive (F40)

Remote Services.

Fik jeg låst bilen, og hvor var det nu lige, at jeg parkerede? Med Remote Services får du direkte fjernadgang til bilen via My BMW App. På den måde kan du let låse din BMW med din smartphone, uanset hvor du befinder dig, få vist dens lokalitet på et kort eller kontrollere status på din BMW.

TEKNISKE DATA FOR BMW M135i xDRIVE.

BMW M135i xDrive.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

225 (306) 5000-6250

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

4,8

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

7,3-7,8

CO2-emission, blandet kørsel, i gram pr. kilometer: 

167-178

BMW M135i xDrive (F40), Sapphire Black metallic, tekniske data

BMW SERVICES.

RÅDGIVNING OG SERVICES TIL BMW M135i xDRIVE.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Komplet ubekymret elektrisk kørsel: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og bekvemme planlægningsmuligheder. Du vælger selv perioden på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceydelserne:

  • Biltjek Service
  • Mikrofilter Service
  • Bremsevæske Service
Få mere at vide om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved behov for service eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante oplysninger om bilen. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.
Få mere at vide om BMW Teleservices
BMW vejhjælp og nødhjælp

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter vil bistå dig – pr. telefon eller på stedet ved behov.
Læs mere om BMW vejhjælp og nødhjælp

BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO2-UDLEDNING.

BMW M135i xDrive:
Brændstofforbrug i l/100 km (blandet kørsel): 7,9-7,3
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 178-168

 

Officielle angivelser om brændstofforbrug, CO2-udledning, strømforbrug og e-rækkevidde er beregnet iht. den foreskrevne målemetode og i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. WLTP-angivelser tager højde for enhver form for ekstraudstyr, der giver anledning til forskelle. Fra og med 01.01.2021 findes der kun officielle angivelser iht. WLTP for biler med ny typegodkendelse. Du finder yderligere information om målemetoderne NEDC og WLTP på www.bmw.dk/wltp

Læs mere