BMW 6-SERIE GRAN COUPÉ.

En helt ny form for elegance.

BMW 6-serie Gran Coupé.En helt ny form for elegance.

Blandet kørsel i km/liter

12,8-13,3

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min.

450 (330)/5.500-6.000

CO2-udledning i g/km

174-182

Acceleration 0–100 km/h in s (650i)

4,6

Maks. drejningsmoment (Nm) ved omdr./min.

650/2.000-4.500

Med sin langstrakte profil, sine kraftfulde skærme, sin stilskabende sidelinje og sine mange kromdetaljer viser BMW 6-serie Gran Coupé gavmildt frem, hvad den har at byde på. Stil, elegance og temperament. Fra cockpittet er der frit udsyn til eksklusive læderbetrukne overflader og en række display og betjeningselementer med perekt ergonomi. De eksklusive udstyrsdetaljer fra BMW Individual gør bilen helt unik. Resultatet er et kunstværk, som med 4+1-sædekonceptet har plads til op til fem passagerer på kortere ture. Det er det perfekte sted at nyde kraftudfoldelsen fra de prisvindende BMW TwinPower Turbo-motorer fra BMW EfficientDynamics. Talrige kamera- og assistentsystemer understøtter bilens fører, uanset hvad vejen måtte byde på. Resultatet er ubegrænset køreglæde i en rummelig og komfortabel kabine.

FÅ ALT AT VIDE OM BMW 6-SERIE GRAN COUPÉ.

BMW 6-serie Gran Coupé udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Læs mere

Design.

En karakteristisk linje løber fra forenden og over den lange motorhjelm, følger forruden opad og fortsætter via taget ud i den kraftfulde bagende. Knivskarpe sidelinjer skaber et spændende spil mellem lys og skygge, som fremhæver BMW 6-serie Gran Coupés eksklusive og dynamiske elegance. BMW 6-serie Gran Coupé har et klart mål: At fortolke sportslig elegance i en endnu mere eksklusiv retning. Det kommer klart til udtryk i kabinen. Lange linjer og elegant svungne flader skaber unikke oplevelser på alle pladser. Ekstraudstyr såsom interiørlisterne i hvid ask med åretegninger fra BMW Individual eller fuldlæderindtrækket i Amaro Brown, ligeledes fra BMW Individual, sætter kronen på værket.
Læs mere

Komfort.

Mens cockpittet konsekvent er indrettet med udgangspunkt i bilens fører, begejstrer bagsædet med enkeltsædeindretning til passagererne. Kabinen er svøbt i lækre kvalitetsmaterialer, og højttalersystemet inviterer til at læne sig tilbage og bare nyde oplevelsen. Samtidig byder kabinen på god plads til diverse drikkevarer eller andre småting, så vejen er banet for køreoplevelser på første klasse.
Læs mere

Se bilen fra alle vinkler.

Stilsikker: Med udstyrspakkerne Design Pure Excellence, Design Pure Experience og M sportspakken har du valget mellem tre eksklusive designvarianter. Skal det være endnu mere individuelt, så har BMW Individual med garanti udstyrsløsningen. Og det originale BMW tilbehør gør udvalget af løsninger og nyttige funktioner endnu større.
Læs mere