Including of /content/bmw/marketNORDICS/bmw_dk/da_DK/all-models/m-series/bmw-m240i-xdrive-coupe/2021/bmw-m240i-xdrive-coupe-highlights/jcr:content/stage/stagepresentation_bc failed

Udpræget sportslig – og noget for sig selv: Med en hæsblæsende dynamik og temperamentsfulde manøvreegenskaber leverer den nye BMW M240i xDrive Coupé en imponerende performance, der er helt unik for dette bilsegment. Og så er den først og fremmest forbundet med stor glæde. Uanset om vi taler acceleration, kurvekørsel eller ligeudkørsel, så vil omdrejningstælleren stige i takt med pulsen og adrenalinen. 3-box-designet er mere progressivt end tidligere og understreger de kompromisløse og sportslige ambitioner med hver eneste detalje, så BMW M240i xDrive Coupés unikke karakter iscenesættes optimalt.

 

Læs mere

BMW M240i xDRIVE COUPÉS PERFORMANCE.

Drivlinje, undervogn og ydelse.

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Hæsblæsende dynamik og manøvreegenskaber i kombination med uindskrænkede hverdagsegenskaber.
  • BMW M TwinPower Turbo Reihen-6-Zylinder Benzinmotor mit 374 PS
  • M Sportfahrwerk, M Sportdifferenzial und M Sportbremse als Serienausstattung
  • Intelligenter Allradantrieb BMW xDrive
  • 275 kW (374 PS), 500 Nm, 0–100 km/h in 4,3 Sek.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metallic set forfra let drejet

BMW M240i xDRIVE COUPÉ – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

BMW M240i xDrive Coupés køredynamik- og designudstyr.

En spændende performance kombineret med et fantastisk design: Med en kraftig 6-cylindret BMW M TwinPower-benzinrækkemotor på 374 hk (275 kW) og tekniske features i sportslig udformning som den adaptive M undervogn, M sportsdifferentialet og det variable sportsstyretøj leverer BMW M240i xDrive Coupé en dynamisk køreoplevelse fuld af kraft og smidighed – i kombination med en yderst præcis håndtering. De høje sportslige ambitioner kommer endnu mere til udtryk med M aerodynamikpakke og M teknikpakke. Den atletiske fremtoning kompletteres af M specifikke designelementer i Cerium Grey og eksklusive highlights i kabinen.

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metallic set bagfra let drejet kørende
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor

6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

En topatlet, der formidler ren køreglæde: Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo benzinrækkemotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. Dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll-turbolader skaber en fremragende ydelse.
Variabelt sportsstyretøj adaptiv M undervogn BMW M240i xDrive Coupé G42 2021

Adaptiv M undervogn og variabelt sportsstyretøj.

Den adaptive M undervogn kan til enhver tid trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Du kan desuden trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til din kørestil – fra det komfortable til det meget sportslige med øget manøvredygtighed. Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel samtidig med, at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 BMW chassis M sportsdifferentiale

M sportsdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metallic set fra siden let drejet Steptronic-sportsgearkasse.

Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for et yderst sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT PLUS-funktionen med gearvælgeren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 M sportsbremser i mørkeblå metallic nærbillede

M sportsbremser.

M sportsbremserne med fire stempler og fast caliper forrest og ét stempel og glidecaliper bagest i mørkeblå metallic og med M påskrift har større bremseskiver og dermed også en ekstra høj bremsekraft. Eftersom de er tilpasset bilens yderst store dynamiske potentiale, er de også garant for en fremragende opbremsning ved en udpræget sportslig køremåde samt i vådt føre.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metallic frontdesign

Frontdesign.

Fronten på BMW M240i xDrive Coupé er ultimativ sportslig og helt unik: Motorhjelmes power dome taler for sig selv. Den udtryksfulde nyre er udstyret med ramme i Cerium Grey og nydesignede nyrespjæld, der åbner og lukker alt efter luftbehovet. Markante forlygter vækker minder om legendariske BMW Coupé-ikoner som BMW 2002, og den M specifikke frontspoiler, der indgår i den standardmæssige M aerodynamikpakke, understreger denne M models imponerende dynamik med stærkt konturerede luftindsugninger i Cerium Grey, der er trekantede i siderne.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metallic hækdesign

Hækdesign.

BMW M240i xDrive Coupés hæk er ekstremt atletisk at se på. De kompakte baglygter, der er placeret langt ude i siderne, understreger den brede fremtoning, og hækspoileren i karrosseriets farve, der leveres som standard, forbedrer køreegenskaberne takket være en optimeret aerodynamik og sætter samtidig et sportsligt præg på bilen. Ligesom det M specifikke bagskørt, der vækker opsigt med en udtryksfuld diffusor i sort højglans og en markant sekskantet indsats. Det dynamiske udtryk kompletteres af sporty rørhaler i Cerium Grey.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metallic set fra siden

Sidedesign.

Set fra siden er BMW M240i xDrive Coupé kendetegnet ved en yderst sportslig coupé-silhuet. Det smidige 3-box-design med langstrakt motorhjelm, korte fremskudte kanter og tilbagetrukket kabine gør bilen ekstremt dynamisk at se på. Det lodrette nyreparti, den såkaldte Sharknose, tilfører desuden ekstra dynamik til sidedesignet. M sidespejlkapperne i Cerium Grey og de præcise skulderlinjer, der strækker sig fra forlygterne til baglygterne, understreger bilens sportslige ambitioner.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 M sportssæder

M sportssæder.

De flervejs justerbare M sportssæder med skållignende formgivning og delvist integrerede nakkestøtter yder suveræn sidestøtte til dig og din forsædepassager. Desuden kan ryglænets bredde indstilles individuelt. Det unikke design med sort M logo fremhæver bilens sportslige fremtoning endnu mere.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 M læderrat

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort 'valknappa'-læder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 M flader dørbeklædning nærbillede

M flader.

De oplyste M flader iscenesætter M farverne på enestående, visuel vis – for et meget specielt blikfang i kabinen. De baggrundsbelyste flader i M farver i dørbeklædningen understreget bilens eksklusive, sportslige karakter. Fading-effekten fremhæver den dynamik, som det stærkeste bogstav i verden repræsenterer.

COCKPIT OG TEKNOLOGIER.

Betjeningskoncept, digitale services og førerassistancesystemer i BMW M240i xDrive Coupé.

Et ekstremt fokus og en kompromisløs netværksintegration: Med BMW M240i xDrive Coupés førerorienterede cockpit er du fuldt ud på omgangshøjde, når det kommer til teknikken. Få glæde af intelligente førerassistancesystemer under kørslen og ved parkering, og kommunikér med din BMW ved hjælp af BMW Intelligent Personal Assistant. Derudover har du adgang til mange konnektivitetsfunktioner og digitale services, der forbinder dig optimalt med din BMW og resten af verden – for moderne mobilitet på højeste niveau.

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Driving Assistant

Driving Assistant.

Sikkerhedspakken Driving Assistant omfatter frontkollisionsadvarsel med bremseindgreb, Speed Limit Assist inkl. Speed Limit Info med visning af overhalingsforbud og prognose samt funktionen advarsel mod tværgående trafik bag. Advarslen ved vognbaneskift og advarslen ved sporskifte med aktiv tilbageføring samt advarslen om kollision bagfra kompletterer omfanget.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 smartphone-integration

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay® og Android Auto® via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.

TEKNISK DATA OM BMW 2-serie COUPÉ M.

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:  

275 (374)/5.500-6.500

Maks. drejningsmoment i Nm ved 1/min:  

500/1.900-5.000

Acceleration 0-100 km/t i sek.:

4.3

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

8,8–8,1

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metallic
BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

BMW HJUL OG DÆK.

Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der forskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.

M PERFORMANCE PARTS OG ORIGINALT BMW TILBEHØR TIL BMW 2-serie COUPÉ M.

BMW M240i xDrive Coupé tilbyder dynamisk køreglæde og mange forskellige former for sportsligt udstyr. Til dine specielle krav findes det originale BMW tilbehør. Naturligvis med individuelt tilbehør og ekstraudstyr, der i forhold til kvalitet, design og præstation er afstemt perfekt til denne karakterfulde sportsvogn og giver dig maksimal merværdi – uanset hvad du måtte vælge.  

M Performance frontgitter i kulfiber BMW 2-serie Coupé G42 2021

M Performance frontgitter i kulfiber.

Vis karakter: Rammen omkring M Performance frontgitteret er udført i eksklusivt kulfiber. For et særligt elegant, sportsligt og individuelt look.
M Performance hækspoiler i kulfiber BMW 2-serie Coupé G42 2021

M Performance hækspoiler i kulfiber.

M Performance-hækspoileren i kulfiber forstærker bilens eksklusive og sportslige fremtoning og optimerer de aerodynamiske værdier.
M Performance bagdiffusor i kulfiber BMW 2-serie Coupé G42 2021

M Performance bagdiffusor i kulfiber.

M Performance-bagdiffusoren i kulfiberlook skaber et endnu mere moderne udtryk og øger bilens sportslige fremtoning.
20" M Performance smedehjul med Y-eger 795 M Jetblack mat BMW 2-serie Coupé G42 2021

20'' M Performance smedehjul med Y-eger 795 M Jet Black mat.

20'' M Performance smedehjul med Y-eger 795 M i Jet Black mat. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol og nødkøringsegenskaber
M Performance rat BMW 2-serie Coupé G42 2021

M Performance rat.

Håndfaste argumenter: Rattet med Alcantara i gribeområdet giver et ekstra godt og behageligt greb og således en mere sportslig styrefornemmelse.
M Performance ryglæn Alcantara/åbenporet kulfiber BMW 2-serie Coupé G42 2021

M Performance ryglæn Alcantara/åbenporet kulfiber.

M Performance-ryglænet i åbenporet kulfiber og Alcantara tilfører sæderne et eksklusivt motorsportslook.
BMW tagboks 320 sort/titaniumsølv BMW 2-serie Coupé G42 2021

BMW tagboks 320 sort/titaniumsølv.

Aflåselig tagboks i sort/titaniumsølv, der kan åbnes i begge sider og rummer 320 liter; passer til alle BMW tagbagagebærersystemer.
BMW cykelholder Pro 2.0 BMW 2-serie Coupé G42 2021

BMW cykelholder Pro 2.0.

Let, stabil BMW cykelholder Pro 2.0 til to cykler/elcykler. Kan belastes med op til 60 kg og foldes kompakt sammen.
BMW helårsmåtter foran BMW 2-serie Coupé G42 2021

BMW helårsmåtter foran.

BMW helårsmåtter har en præcis pasform og beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. I sort med detalje i rustfrit stål.
BMW bagagerumsmåtte BMW 2-serie Coupé G42 2021

BMW bagagerumsmåtte.

Sorte, skridsikre og robuste måtter med præcis pasform, der beskytter mod snavs og fugt.
19" M Performance letmetalhjul med Y-eger 898 M Frozen Gunmetal Grey BMW 2-serie Coupé G42 2021

19" M Performance letmetalhjul med Y-eger 898 M Frozen Gunmetal Grey.

19" M Performance letmetalhjul med Y-eger 898 M i Frozen Gunmetal Grey. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol.
BMW Advanced Car Eye 2 BMW 2-serie Coupé G42 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Det ekstremt følsomme full-HD-kamera optager automatisk, hvad der sker foran og bag ved bilen, hvis der opstår rystelser.
BMW 2-serie Coupé G42 2021 Thundernight metallic set forfra let drejet foran en lagerhal

BMW 2-serie COUPÉ.

Den sportsligt elegante BMW 2-serie Coupé imponerer med en temperamentsfuld dynamik med baghjulsdrev og moderne komfort i den eksklusive kabine.

BMW SERVICE INCLUSIVE TIL BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

En BMW servicemedarbejder hilser på en kunde

#whateverhappens. Komplet ubekymret på farten: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og gør det let for dig at planlægge i forhold til driftstid eller tilbagelagt afstand.

  • Service biltjek i overensstemmelse med BMW bestemmelserne
  • Service mikrofilter
  • Service bremsevæske