BMW M3 G80 2020 Isle of Man grøn metallic set forfra kørende
BrændstoftypeBenzin

THE M3

BMW M

DEN NYE BMW M3 SEDAN

BrændstoftypeBenzin
THE M3DEN NYE BMW M3 SEDAN

BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive og BMW M340d xDrive Sedan.

BMW M3 Sedan kombinerer kraftfulde proportioner og et markant design med M typisk sportslighed. Den karakterstærke kvartet anføres af BMW M3 Competition Sedan med imponerende 510 hk og et drejningsmoment på 650 Nm. Den er udstyret med High-Performance BMW M TwinPower Turbo-motor, 8-trins M Steptronic med Drivelogic, aktivt M differentiale og en lang række teknologier afledt fra motorsportens verden, og der er således garanti for maksimal køredynamik – både i hverdagen og på racerbanen. BMW M3 Sedan er et sportsligt bekendtskab med 480 hk og et drejningsmoment på 550 Nm. Kombinationen af baghjulstræk og en optimalt gradueret manuel 6-trins M gearkasse giver mulighed for meget dynamiske køreegenskaber og gør bilen til en puristisk fuldblodsatlet. BMW M340i xDrive og BMW M340d xDrive Sedan fuldender udvalget: Ud over det attraktive design imponerer de ydelsesstærke sportssedaner med en særligt afbalanceret blanding af sport, effektivitet og komfortable hverdagsegenskaber. 

 

Læs mere

SAMMENLIGNING AF BMW M3 SEDAN MODELLERNE.

De vigtigste ydelsesdata i oversigtsform: Design, drivlinje, undervogn og motorydelse.

BMW M3 Competition Sedan.

Maksimal køredynamik med baghjulstræk.
 • Højt ydende 6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 510 hk
 • Hurtig M Steptronic gearkasse med 8 gear og Drivelogic
 • Baghjulstræk
 • 375 kW (510 hk), 650 Nm, 0-100 km/t på op til blot 3,5 sek.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frozen Brilliant White metallic set forfra let drejet

BMW M3 Sedan.

Puristisk køredynamik med baghjulstræk og manuel gearkasse.
 • Højt ydende 6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 480 hk
 • Manuel 6-trins M gearkasse med korte og præcise skift
 • Sportsligt baghjulstræk for maksimal køreglæde
 • 353 kW (480 hk), 550 Nm, 0-100 km/t på 4,2 sek
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grøn metallic set forfra let drejet

BMW M340i xDrive Sedan.

Den perfekte kombination af sportslighed, komfort og hverdagsegnethed.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cylindret benzinrækkemotor med 374 hk
 • Automatisk Steptronic sports gearkasse med 8 gear
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 hk), 550 Nm, 0-100 km/t på 4,4 sek
BMW M340i xDrive Sedan G22 2020 Sapphire Black metallic set forfra let drejet

BMW M340d xDrive Sedan.

Styrke og effektivitet parret med uindskrænkede hverdagsegenskaber.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cylindret benzinrækkemotor med 340 hk
 • Automatisk Steptronic sports gearkasse med 8 gear
 • BMW xDrive
 • 250 kW (340 hk), 700 Nm, 0-100 km/t på 4,6 sek
BMW M340d xDrive Sedan G22 2020 Mineral Grey metallic set forfra let drejet
 • BMW M3 Competition Sedan.
 • BMW M3 Sedan.
 • BMW M340i xDrive Sedan.
 • BMW M340d xDrive Sedan.

BMW M3 COMPETITION SEDAN – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

BMW M3 Competition Sedans køredynamik og design

BMW M3 Competition Sedan viser, hvor meget motorsport der gemmer sig i en BMW 3-serie Sedan. Topmodellen inden for BMW M3 Sedan er udstyret med en højt ydende 6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor på 510 hk og en lang række drivlinje- og undervognsteknologier inspireret af motorsportens verden. Rent visuelt understreges bilens atletiske karakter af kraftfulde proportioner og det markante design. Udtryksfulde M designelementer som kulfibertaget med finner eller den gennemgående sorte kam sætter et markant motorsportspræg udvendigt. Kabinen i BMW M3 Competition Sedan er både sportslig og elegant og konsekvent orienteret mod føreren med en lang række M features. .

BMW M3 Competition G80 2020 Frozen Brilliant White metallic set forfra let drejet
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor nærbillede

6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Den 6-cylindrede BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor er kendetegnet ved en suveræn kraftudvikling og den markante og karakteristiske M motorlyd. To monoscroll-turboladere, direkte indsprøjtning med High Precision Injection-teknologi, fuldt variabel ventilstyring samt variabel knastakselstyring sikrer en fantastisk ydelse.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 8-trins M Steptronic gearkasse nærbillede af gearvælger

8-trins M Steptronic med Drivelogic.

8-trins M Steptronic-gearkassen med Drivelogic byder på en lang række skiftemuligheder: ekstremt sportsligt og dynamisk, udpræget komfortabelt og nærmest ikke mærkbart, brændstofbesparende. Du kan skifte gear manuelt ved hjælp af gearstangen eller gearskiftekontakterne på rattet eller vælge et af de tre automatiske programmer ved hjælp af Drivelogic.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 M Compound bremser, rød højglans nærbillede af hjul

M Compound bremser, rød højglans.

Ved at anvende en række forskellige materialer opnår M Compound-bremserne ikke alene imponerende bremseværdier og en høj stabilitet – det reducerer også vægten. Bremsekalibrene i rød højglans med M logo tilfører dette højeffektive bremsesystem et markant sportsligt udtryk.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 kulfiber-keramiske M bremser nærbillede

Kulfiber-keramiske M bremser.

Med de kulfiber-keramiske M bremser er bremsekraften endnu mere direkte, og vægten reduceres, hvilket kommer smidigheden, køredynamikken og accelerationsevnen til gode. Det tekniske udstyr genkendes let på de kulfiber-keramiske bremseskiver og bremsekalibrene i mat guldfarve med M logo på for- og bagakslen. På grund af de særlige materialeegenskaber kan der opstå øget funktionsstøj, når der bremses, f.eks. ved længere tids lav belastning eller i vådt føre, lige før bilen standser. Denne konstruktionsbetingede støjudvikling kan undgås ved at bremse bremserne tørre efter vandpåvirkning eller ved at belaste dem kraftigere igen efter en længerevarende lav bremsebelastning. På grund af påvirkninger fra fugt og vejsalt, f.eks. efter brug af vaskehaller, dugdannelse i løbet af natten, kørsel i regn etc. kan bremsevirkningen minde om den fra et konventionelt bremsesystem. Denne reducerede bremsevirkning kan om nødvendigt udlignes ved at træde hårdere på pedalen. Funktionsstøjen har igen indflydelse på bremsernes ydeevne, driftssikkerhed og stabilitet.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 M sportsudstødning set bagfra

M sportsudstødning.

M sportsudstødningen er leveringsdygtig i dynamisk vellyd, som kan påvirkes via den indbyggede udstødningsventilmekanisme. Køreprogrammerne SPORT og SPORT+, der vælges med SETUP-tasten, ledsages af en mere intens motorlyd, mens det komfortorienterede køreprogram prioriterer en mere diskret sportslig motorlyd.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frozen Brilliant White metallic frontdesign set forfra

Frontdesign.

Fronten på BMW M3 Competition Sedan er kendetegnet ved den udtryksfulde M nyre i en fortolkning, der ikke kunne være mere dynamisk og enkel. Den helt sorte nyre – for første gang uden ramme – og med vandrette M typiske dobbeltlameller sikrer en maksimal gennemstrømning af kold luft til den højtomdrejende M motor. Det store, trapezformede centrale luftindtag understreger bilens atletiske karakter sammen med forlygterne, der forløber smalt hen imod nyren.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frozen Brilliant White metallic sidedesign set fra siden

Sidedesign.

Med flotte proportioner og et markant firedørs 3-box-design – front, kabine og bagende er synligt adskilt – virker BMW M3 Competition Sedans silhuet både dynamisk og smidig. Det sorte kulfibertag og det aerodynamisk optimerede område omkring bilens dørkarme med inspiration fra motorsportens verden, presser bilens silhuet endnu tættere ned mod vejen både visuelt og fysisk. De dynamisk udformede sidespejle i karakteristisk M design med dobbeltarm leverer yderligere sportslige højdepunkter ligesom M gællerne med modellogo og de markante M smedefælge med M Compound bremser.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 19"/20" M smedefælge 825 M Orbit Grey mat nærbillede af hjul

19"/20" M smedefælge med dobbelteger 825 M Orbit Grey mat med forskellige dækstørrelser.

19"/20" M smedefælge med dobbelteger 825 M Bicolor Orbit Grey mat med forskellige dækstørrelser, blank (fælg)kant, hjulstørrelse for 9,5J x 19, dækstørrelse 275/35 R19, hjulstørrelse bag 10,5J x 20, dækstørrelse 285/30 R20.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frozen Brilliant White metallic CFK-tag nærbillede

CFK-tag.

Som en del af det intelligente letvægtskoncept bidrager kulfibertaget af kulfiberforstærket plastmateriale (CFK) til reduktion af bilens vægt og flytter bilens tyngdepunkt nedad. Dette medfører en øget manøvredygtighed og dynamik ved kørsel i kurver, ved acceleration og ved opbremsning.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frozen Brilliant White metallic hækdesign set bagfra

Hækdesign.

Bagenden på BMW M3 Competition Sedan viderefører konsekvent sidepartiets sportslige og dynamiske udtryk. Den brede sporing på de M specifikke aksler sikrer en kraftfuld fremtoning sammen med de muskuløse hjulkasser og understreger effektivt sportssedanens performance-ambitioner. To dobbelte M typiske udstødningsrør i sort krom og en diskret gurney i sort højglans understreger bilens eksklusive motorsportskarakter.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 M sportssæder kabine

M sportssæder.

De flervejs justerbare M sportssæder med skållignende formgivning og delvist integrerede nakkestøtter yder suveræn sidestøtte til dig og din forsædepassager. Desuden kan ryglænets bredde indstilles individuelt. Det unikke design med oplyst M3 logo fremhæver bilens atletiske look endnu mere.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 M læderrat cockpit kabine

M læderrat.

M læderrattet med dets særligt udformede tommelprofiler giver en sportslig og direkte styreoplevelse og maksimal kontrol. Den integrerede multifunktion giver mulighed for betjening af forskellige multimedie- og assistentsystemer. Via de røde M1/M2-knapper kan du vælge to forudindstillede M Drive konfigurationer.

BMW M3 SEDAN – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

BMW M3 Sedans køredynamik og design.

BMW M3 Sedan er en puristisk sportssedan med fantastiske køreegenskaber. Ansvarlig for dette er en højt ydende BMW M TwinPower Turbo-motor på 480 hk, baghjulstræk samt højt udviklede teknologier afledt fra motorsportens verden som den M specifikke undervogn med aktivt M differentiale. En perfekt gradueret manuel 6-trins M gearkasse med korte, præcise skift muliggør en særligt intensiv interaktion mellem fører og bil. Det atletiske design og de markante M elementer sikrer en selvbevidst og utilpasset attitude, der uden omsvøb sender et signal om BMW M3 Sedans sportslige potentiale.

BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grøn metallic set bagfra let drejet i frøperspektiv
BMW M3 Sedan G80 2020 6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor nærbillede

6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Den 6-cylindrede BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor er kendetegnet ved en suveræn kraftudvikling og den markante og karakteristiske M motorlyd. To monoscroll-turboladere, direkte indsprøjtning med High Precision Injection-teknologi, fuldt variabel ventilstyring samt variabel knastakselstyring sikrer en fantastisk ydelse.
BMW M3 Sedan G80 2020 manuel 6-trins M gearkasse og baghjulstræk nærbillede af gearvælger

Manuel M gearkasse og baghjulstræk.

Den manuelle 6-trins M gearkasse giver mulighed for en meget sportslig køremåde. Den går let, er perfekt gradueret om imponerer med korte, præcise skift. Takket være den passende graduering af gearene kan motorkarakteristikken udnyttes perfekt i forhold til kraftudfoldelse og effektivitet. Perfekt til Trackday – med baghjulstrækket bliver bilen til en fuldblodsatlet, når DSC frakobles. Fordi der udelukkende overføres kraft til baghjulene, vil det føles endnu mere intensivt i grænseområdet.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grøn M specifik undervogn set fra siden

M specifik undervogn.

Den M specifikke undervogn kombinerer en konsekvent letvægtskonstruktion med ekstra stor stivhed, optimeret undervognsgeometri med bred sporing og aktivt M differentiale. En præcis respons og feedback fra styretøj og hjulophæng sikrer en perfekt kontrol over bilen, og med M Setup kan du tilpasse karakteristikken som ønsket.
BMW M3 Sedan G80 2020 19"/20" M smedefælge 825 M Bicolour sort nærbillede af hjul

M Compound-bremser, rød højglans.

Ved at anvende en række forskellige materialer opnår M Compound-bremserne ikke alene imponerende bremseværdier og en høj stabilitet – det reducerer også vægten. Bremsekalibrene i rød højglans med M logo tilfører dette højeffektive bremsesystem et markant sportsligt udtryk.
BMW M3 Sedan G80 2020 kulfiber-keramiske M bremser nærbillede

Kulfiber-keramiske M bremser.

Med de kulfiber-keramiske M bremser er bremsekraften endnu mere direkte, og vægten reduceres, hvilket kommer smidigheden, køredynamikken og accelerationsevnen til gode. Det tekniske udstyr genkendes let på de kulfiber-keramiske bremseskiver og bremsekalibrene i mat guldfarve med M logo på for- og bagakslen. På grund af de særlige materialeegenskaber kan der opstå øget funktionsstøj, når der bremses, f.eks. ved længere tids lav belastning eller i vådt føre, lige før bilen standser. Denne konstruktionsbetingede støjudvikling kan undgås ved at bremse bremserne tørre efter vandpåvirkning eller ved at belaste dem kraftigere igen efter en længerevarende lav bremsebelastning. På grund af påvirkninger fra fugt og vejsalt, f.eks. efter brug af vaskehaller, dugdannelse i løbet af natten, kørsel i regn etc. kan bremsevirkningen minde om den fra et konventionelt bremsesystem. Denne reducerede bremsevirkning kan om nødvendigt udlignes ved at træde hårdere på pedalen. Funktionsstøjen har igen indflydelse på bremsernes ydeevne, driftssikkerhed og stabilitet.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grøn hjulkasser foran nærbillede

Hjulkasser foran.

BMW M3 Sedans meget muskuløse hjulkasser er et visuelt bevis på bilens motorsportsgener. De danner en passende ramme for de store og præcist udformede M smedefælge i Bicolor sort og understreger sportssedanens brede fremtoning.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grøn M gæller nærbillede

M gæller.

De karakteristiske M gæller med modelemblem, som giver et markant tredimensionelt og sportsligt udtryk, understreger bilens imponerende potentiale og giver en forsmag på de ekstraordinære køreoplevelser, der venter forude. Det er et eksempel på den dynamiske kombination af teknisk perfektion og udtryksfuldt design, der har været M modellernes adelsmærke siden dag et.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grøn M sidespejle nærbillede

M sidespejle.

Sidespejlene med asfærisk glas og i M typisk design med dobbeltarm kan indstilles elektrisk og har indbygget varme. Spejlfoden er visuelt integreret i bilens siderudeliste og understøtter bilens elegante og sportslige design.
BMW M3 Sedan G80 2020 19"/20" M smedefælge 825 M Bicolor sort nærbillede af hjul

19"/20" M smedefælge med dobbelteger 825 M Bicolor sort med forskellige dækstørrelser.

19"/20" M smedefælge med dobbelteger 825 M Bicolor sort med forskellige dækstørrelser, blank/glansdrejet, hjulstørrelse for 9,5J x 19, dækstørrelse 275/35 R19, hjulstørrelse bag 10,5J x 20, dækstørrelse 285/30 R20.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grøn rørhaler i krom set bagfra

Rørhaler i krom.

BMW M3 Sedans to dobbelte udstødningsrør udgør en markant visuel kontrast til diffusoren i sort højglans. Elegante kromafdækninger i forbindelse med diffusorens markante lameller skaber desuden en sporty afslutning ned mod vejen.
BMW M3 Sedan G80 2020 M sportssæder kabine

M sportssæder.

De flervejs justerbare M sportssæder med skållignende formgivning og delvist integrerede nakkestøtter yder suveræn sidestøtte til dig og din forsædepassager. Desuden kan ryglænets bredde indstilles individuelt. Det unikke design med oplyst M3 logo fremhæver bilens atletiske look endnu mere.

KABINEN OG TEKNOLOGIER.

M specifikke instrumenter og betjeningskoncept, digitale services og køreassistentsystemer til BMW M3 Sedan.

Komfort, sikkerhed og M feeling på højeste niveau: BMW M3 Sedan understøtter dig med en lang række innovative teknologier under kørslen. Den M specifikke instrumentkombination* og det M specifikke Head-Up Display* sikrer et optimalt overblik, mens features som M Setup*, der kan konfigureres individuelt, den røde start-/stop-knap* og midterkonsollen med M MODE* og SETUP* taster sørger for en ekstra portion motorsportsstemning. Få glæde af intelligente køreassistentsystemer under kørslen og ved parkering, og kommuniker med din BMW på en ny og nem måde ved hjælp af BMW Intelligent Personal Assistant. Derudover har du adgang til mange Connectivity-funktioner og digitale services, der forbinder dig optimalt med din BMW og resten af verden og gør dit mobile liv endnu mere komfortabelt. *Fås til BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.

BMW M3 Sedan G80 2020 cockpit kabine
BMW M3 Sedan G80 2020 M specifik instrumentkombination kabine

M specifik instrumentkombination.

Den M specifikke instrumentkombination* giver en ekstra præcis og fokuseret visning af køredata i programmerne SPORT og TRACK. Således er det også muligt altid at se værdier som ladetryk eller dæktryk og -temperaturer, når man kører på en racerbane. Betjeningen og konfigurationen sker via M MODE-knappen i midterkonsollens betjeningsenhed. *Fås til BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.
BMW M3 Sedan G80 G20 BMW Live Cockpit Professional kontroldisplay kabine

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et højopløst kontroldisplay med touchfunktion på 10,25'' og et fuldt digitalt instrumentdisplay på 12,3''. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
BMW M3 Sedan G80 2020 BMW M3 M Setup kontroldisplay kabine

M Setup.

M Setup* giver dig mulighed for – alt efter dine individuelle behov – at konfigurere forskellige køredynamiske parametre såsom motor-, gearkasse- og styretøjskarakteristik, støddæmperafstemningen, reguleringsintensiteten for Dynamic Stability Control (DSC). *M Setup fås til BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.
BMW M3 Sedan G80 2020 integreret M specifikt bremsesystem pedaler cockpit

Integreret M specifikt bremsesystem.

Det integrerede M specifikke bremsesystem i BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan byder ud over en vægtbesparelse på ca. 2 kg også på en meget høj bremsedynamik. Med henblik på en maksimal individualisering kan føreren via M Setup vælge mellem bremsepedalkarakteristikkerne „Komfort“ og „Sport“ alt efter den enkelte situation. Responsen vil være forskellig alt efter den valgte karakteristik. I programmet „Sport“ vil opbremsningen især ved lav hastighed være kraftigere ved samme pedalvandring, mens responsen vil være meget ens for de to karakteristikker ved høj hastighed.
BMW M3 Sedan G80 G20 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display med fuld farvevisning og M profil* projicerer vigtige kørselsrelevante oplysninger direkte op i dit synsfelt. Ved tryk på en knap kan der skiftes til den M specifikke visning, som bl.a. består af gearindikator, dynamisk visning af omdrejningstal med Shift-Lights for det optimale skiftetidspunkt samt navigationsvisninger. *M specifikke funktioner fås til BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.
BMW M3 Sedan G80 2020 betjeningspanel midterkonsol kabine

Betjeningspanel midterkonsol.

I midterkonsollens betjeningspanel, der er let at komme til, kan du ændre visningsindholdet med M MODE*-tasten, der er placeret under start-/stop-knappen. Og SETUP*-tasten giver endnu flere muligheder for at konfigurere bilens karakteristik. Den åbner en menu, hvor der kan foretages individuelle afstemninger til køredynamikken. Yderligere taster slår enkelte assistentsystemer fra eller til. *M MODE og SETUP fås til BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.
BMW M3 Sedan G80 2020 start-/stop-knap i rød midterkonsol kabine

Start-/stop-knap i rød.

Den røde start-/stop-knap* anvendes til nøglefri start af motoren, når bilen er låst op. Motoren afbrydes også med denne. Bilnøglen genkendes automatisk, og det er ikke nødvendigt at sætte nøglen i. *Den røde start-/stop-knap fås til BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.
BMW M3 Sedan G80 G20 Digital Key (iPhone)

Digital Key.

Hvorfor sætte nøglen i tændingen, når du har din smartphone på dig? Med Digital Key kan du både op- og aflåse din BMW – og endda starte den. Derudover kan du give op til fem personer med en kompatibel iPhone* tilladelse til at bruge din BMW. I den forbindelse kan du bl.a. begrænse motoreffekten og tophastigheden – eksempelvis for personer, der lige har fået kørekort. *BMW Digital Key er kun kompatibel med udvalgte iPhones. Du kan finde en liste over kompatible iPhones på bmw.com/digitalkey
BMW M3 Sedan G80 G20 Remote Software Upgrade kontroldisplay kabine

Remote Software Upgrade.

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Opgraderingerne installeres "over the air", som du kender det fra din smartphone. Også andre funktioner i bilen kan aktiveres på den måde.
BMW M3 Sedan G80 G20 Smartphone-integration kontroldisplay kabine

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay og Android Auto via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.
BMW M3 Sedan G80 G20 wi-fi-hotspot kontroldisplay kabine

Wi-fi-hotspot.

Deltag i videokonferencer via din tablet, eller stream det seneste afsnit af din yndlingsserie på din smartphone. Wi-fi-hotspottet sørger via bilens SIM-kort for, at du har 4G-bredbånd (hvis nettet understøtter det). Så kan du og dine medrejsende surfe på op til ti enheder på samme tid.
BMW M3 Sedan G80 G20 Connected Package Professional kontroldisplay kabine

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, Smartphone-integration inkl. Apple CarPlay og Android Auto eller måske In-Car Experiences? Hvorfor bestille enkeltvis, når du kan få det hele samlet? Med Connected Package Professional får du adgang til disse tjenester fra BMW ConnectedDrive.
BMW M3 Sedan G80 G20 telefoni med trådløs opladning kontroldisplay kabine

Telefoni med trådløs opladning.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en trådløs ladedock og en ekstra mikrofon for en bedre talekvalitet for dig og dine passagerer. Tagantennen sikrer optimal mobilmodtagelse. Der kan tilsluttes to mobiltelefoner og en musikafspiller samtidig via Bluetooth. Udstyret omfatter desuden forberedelse til et wi-fi-hotspot.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Drive Professional kontroldisplay kabine

M Drive Professional.

Lige meget om vi taler Trackday eller den spontane Drift Session – M Drive Professional* er den optimale ledsager på ture præget af en ekstra portion adrenalin. M Laptimer og M Drift Analyser hjælper dig i jagten på rekordtider og den perfekte driftvinkel, og M funktionen TRACK og 10-trins M Traction Control giver mulighed for skræddersyede køreegenskaber. *M Drive Professional fås til BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.
BMW M3 Sedan G80 G20 Driving Assistant Professional kontroldisplay kabine

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner, nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
BMW M3 Sedan G80 G20 Parking Assistant Plus kontroldisplay kabine

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
BMW M3 Sedan G80 G20 Intelligent Personal Assistant kontroldisplay kabine

Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din personlige assistent også var at finde i din BMW? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommuniker med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Den kender dig, bliver hele tiden bedre og hjælper i mange situationer. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.

TEKNISK DATA FOR BMW M3 SEDAN

BMW M3 Competition Sedan og andre modeller.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

375 (510)/5.510-7.200

Maks. drejningsmoment i Nm ved 1/min:

650/2.700-5.510

Acceleration 0-100 km/t i sek.:

3,9

Brændstofforbrug (blandet kørsel) i l/100 km:

9,8-9,9

BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grøn metallic set fra siden i frøperspektiv
BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

BMW HJUL OG DÆK.

Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der forskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.
BMW M3 Sedan BMW Individual Mexico Blue metallic G80 2021 set forfra let drejet holdende
BMW M3 Sedan BMW Individual Mexico Blue metallic G80 2021 set bagfra let drejet holdende
BMW M3 Sedan BMW Individual Tansanit Blue metallic G80 2020 set forfra let drejet stående
BMW M3 Sedan BMW Individual Dravit Grey metallic G80 2020 set forfra let drejet stående
BMW M3 Sedan BMW Individual Frozen Brilliant White metallic G80 2020 set forfra let drejet stående
BMW M3 Sedan BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic G80 2020 set forfra let drejet stående
BMW M3 Sedan BMW Individual Frozen Orange metallic G80 2020 set forfra let drejet stående
BMW M3 Sedan BMW Individual Frozen Dark Grey metallic G80 2020 set forfra let drejet stående
BMW M3 Sedan BMW Individual Frozen Black metallic G80 2020 set forfra let drejet stående
BMW Individual læderpakke 'Merino' Ivory White BMW M3 Sedan G80 2020 kabine cockpit
BMW Individual læderpakke 'Merino' Fjord Blue/sort BMW M3 Sedan G80 2020 kabine cockpit
BMW Individual læderpakke 'Merino' med naturlig overfladestruktur i Fjord Blue/sort BMW M3 Sedan G80 2021 kabine cockpit
BMW Individual læderpakke 'Merino' Tartufo BMW M3 Sedan G80 2020 kabine cockpit
BMW Individual interiørlister BMW Individual interiørlister i sort pianolak med detaljestribe i perleglanskrom BMW M3 Sedan G80 2020 kabine
BMW Individual interiørlister i aluminiumsvæv med højglans og detaljestribe i perleglanskrom BMW M3 Sedan G80 2020 kabine
BMW Individual interiørlister i ædeltræ 'Fineline' sort med sølveffekt og åbne porer M3 Sedan G80 2020 kabine
BMW Individual interiørlister i kulfiber med designliste i perleglanskrom BMW M3 Sedan G80 2021 kabine

BMW INDIVIDUAL TIL BMW M3 SEDAN.

Vælg mellem en lang række brillante BMW Individual lakeringer som de her viste metallicfarver Mexico Blue, Oxid Grey, Aventurin Red, Tansanit Blue eller Dravit Grey.  I kabinen er de sportslige og elegante omgivelser præget af M sportssæder eller som ekstraudstyr M kulfibersæder i skålform i eksklusivt 'Merino'-læder. Her kan der bl.a. vælges mellem BMW Individual læderpakke 'Merino' med naturlig overfladestruktur i Fjord Blue/sort samt BMW Individual læderpakke 'Merino' i Ivory White, Fjord Blue/sort, Fiona Red/sort og Tartufo – alle med delvis perforering. Eksklusive BMW Individual interiørlister som de her viste i kulfiber med designliste i perleglanskrom, aluminiumsvæv med højglans og designliste i perleglanskrom, sort ædeltræ 'Fineline' med sølveffekt og åbne porer eller sort pianolak skaber individuelle højdepunkter i BMW M3’s førerorienterede kabine.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Ekstra sportsligt udstyr til BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.

BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan imponerer visuelt med en passioneret æstetik og et muskuløst design. Med det eksklusive udstyr fra BMW M Performance Parts gør du bilens motorsportskarakter endnu mere tydelig – for et maksimalt sportsligt udtryk.

BMW M3 Sedan G80 2020 set fra siden let drejet med BMW M Performance Parts
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance frontopsats i kulfiber nærbillede

M Performance frontopsats i kulfiber.

Sæt markante aftryk: M Performance-frontopsatsen af 100 % kulfiber fremhæver bilens maskuline udtryk på en særlig eksklusiv måde. Et unikt motorsportslook til den kræsne.
BMW M3 Sedan G80 2020 BMW M3 20"/21" M Performance smedefælg 1000 M Frozen Gold Bronze nærbillede

20"/21" M Performance smedefælg med krydseger 1000 M Frozen Gold Bronze.

De eksklusive 20"/21" M Performance smedefælge med krydseger 1000 M er udført i Gold Bronze.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance lyddæmpersystem i titanium nærbillede

M Performance lyddæmpersystem i titanium.

Hæsblæsende for ørerne: M Performance-lyddæmpersystemet vækker begejstring med en kompromisløs motorsportslyd. Den bageste lyddæmper og det sportslige rørhalemodul kommer i komplet titaniumudførelse og er som skabt til racerbanen.
BMW M3 Sedan G80 2020 Performance hækspoiler i kulfiber nærbillede

M Performance hækspoiler i kulfiber.

Mod strømmen: Den gennemstrømmede M Performance hækspoiler består af 100 procent eksklusiv kulfiber og tilfører bilens bagende et helt særligt motorsportsudtryk. Takket være en optimeret aerodynamik øger den de sportslige køreegenskaber mærkbart. Dynamik i sin mest individuelle form.
BMW M3 Sedan G80 2020 Performance sideskørtindsats i kulfiber nærbillede

M Performance sideskørtindsats i kulfiber.

Et bevægende design: M Performance-sideskørtindsatsen er lavet i eksklusiv kulfiber og er resultatet af en tidskrævende, manuel fremstillingsproces. Den får bilen til at se længere ud og gør den endnu mere dynamisk at se på. For et ekstra sportsligt og elegant udtryk.
BMW M3 Sedan G80 2020 20"/21" M Performance smedefælg 1000 M Jet Black mat nærbillede

20"/21" M Performance smedefælg med krydseger 1000 M Jet Black mat.

De eksklusive 20"/21" M Performance smedefælge med krydseger 1000 M er udført i Jet Black mat.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance bagdiffusor i kulfiber nærbillede

M Performance bagdiffusor i kulfiber.

100 procent hightech. 100 procent motorsportskarakter. 100 procent begejstring. M Performance-bagdiffusoren er udført i kulfiber ved hjælp af en tidskrævende, manuel fremstillingsproces. Den skaber et endnu mere sporty udtryk – og forstærker bilens maskuline fremtoning på imponerende vis.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance Pro-rat cockpit

M Performance Pro-rat.

Et perfekt design: M Performance Pro-rattet har en umiskendelig motorsportsaura omkring sig, som spreder sig i hele cockpittet. Det vækker begejstring med sin markante form og et meget udpræget gribeområde i alcantara – for en mere direkte styrefornemmelse. Med motorsportsmarkering i lyseblåt læder.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance interiørafdækninger i kulfiber kabine

M Performance interiørafdækninger i kulfiber.

Mærkbar begejstring: M Performance-interiørafdækningerne er lavet i åbenporet kulfiber. Den specielle fremstillingsproces giver ikke kun pyntelisterne et markant udtryk, men gør dem også helt særlige at røre ved. For en individuel motorsportsstemning i kabinen.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance indstigningsliste i kulfiber nærbillede

M Performance indstigningslister i kulfiber.

For en særligt elegant indstigning: M Performance-indstigningslisterne er forædlet med en afdækning udført i eksklusivt kulfiber, hvilket optimerer bilens udtryk i en sporty, eksklusiv retning. De er afstemt præcist i forhold til bilens design og underkastet test, der tager udgangspunkt i strenge BMW kvalitetskriterier. Med M Performance logo.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance måtter kabine

M Performance måtter.

Eksklusivt design, enestående holdbarhed: BMW M Performance måtterne giver fodrummet et individuelt sportsligt udtryk. Med M Performance logo. En kant i læderlook med pyntesyning i kontrastfarver og et bånd i M farverne runder kabinens eksklusive look perfekt af.

THE 3

BMW 3-serie Sedan lægger konventionerne bag sig og bekræfter endnu engang sin status som ægte sportssedan og stilskabende ikon inden for mellemklassesegmentet.

BMW SERVICES TIL BMW M3 SEDAN.

Servicepakker og servicetilbud til BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive og BMW M340d xDrive Sedan.

BMW sætter også standarden inden for service, og hvis uheldet er ude, er vi der altid for dig og din BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive eller BMW M340d xDrive Sedan. Med BMW vejhjælp og nødhjælp er vores eksperter til rådighed i nødstilfælde døgnet rundt – 365 dage om året. Via den innovative funktion BMW Teleservices sender din BMW M3 Sedan ganske automatisk vedligeholdelsesbehov og fejlmeddelelser til din BMW servicepartner, der efterfølgende vil kontakte dig. Med ydelserne fra BMW Service Inclusive er denne og alle yderligere serviceydelser dækket økonomisk inden for de aftalte rammer og i den aftalte periode. Mere tid til de vigtige ting i livet: Med de mangfoldige servicetilbud fra BMW er du altid på den sikre side.

BMW Service Inclusive kvinde foran et BMW bilhus

BMW Service Inclusive.

Bare giv slip, så du kan koncentrere dig om det, der virkelig tæller – følelsen af sportslig køreglæde i din BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive eller BMW M340d xDrive Sedan. Få ro i sindet med BMW Service Inclusive. For med denne serviceaftale kan du efter betaling af et engangsbeløb få foretaget service og udført vedligeholdelsesarbejde inden for de aftalte rammer og i den aftalte periode.
Læs mere
BMW Teleservices en kvinde kigger på sin smartphone og åbner døren til sin BMW

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive eller BMW M340d xDrive Sedan hovedet koldt for dig: Ved servicebehov eller i tilfælde af en fejl sørger den for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante biloplysninger. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din BMW M3 Sedan online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.
Læs mere
BMW vejhjælp og nødhjælp en kvinde foran en BMW

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter vil bistå dig – pr. telefon eller på stedet ved behov.
Læs mere

BMW M340i xDRIVE OG BMW M340d xDRIVE SEDAN – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

BMW M340i xDrive og BMW M340d xDrive Sedans køredynamik og design.

Både visuelt og teknisk er BMW M340i xDrive og BMW M340d xDrive Sedan karakteriseret ved at have et markant sportsligt præg – uden at det går ud over hverdagsegenskaberne. Markante detaljer i Cerium Grey metallic understreger bilens dynamiske karakter sammen med BMW dobbeltnyren i mesh-design og sportslige interiør-features. Kraftfulde og effektive BMW M TwinPower Turbo-motorer på op til 374 hk sikrer sportslig køreglæde og optimale manøvreringsegenskaber i samspil med præcist afstemte undervognskomponenter som den adaptive M undervogn.

BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 Sapphire Black metallic set fra siden kørende
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 6-cylindrede BMW M TwinPower Turbo-motorer nærbillede

6-cylindrede BMW M TwinPower Turbo-motorer.

Motoren i M340i xDrive er en 3-liters 6-cylindret benzinrækkemotor med BMW M TwinPower Turbo-teknologi. Med en ydelse på 374 hk (275 kW) og et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm giver den nogle ekstremt sportslige køreegenskaber. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,4 sekunder. M340d xDrive viser vejen med en 6-cylindret dieselmotor og imponerer med en ydelse på 340 hk (250 kW) og et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,6 sekunder.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 Sapphire Black metallic M sportsdifferentiale set bagfra

M sportsdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 8-trins Steptronic-sportsgearkasse nærbillede af gearvælger

8-trins Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for et yderst sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
M sportsbremser BMW M340i xDrive Sedan G20 2020

M sportsbremser.

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber forrest og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bagest i blå og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
Variabelt sportsstyretøj BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 Sapphire Black metallic cockpit kabine

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel samtidig med, at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 adaptiv M undervogn

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn, der er sænket 10 mm, tilpasses konstant vejens tilstand og køresituationen via en elektronisk styring. Fra førerpladsen kan du via Driving Experience Control afstemme undervognskarakteristikken med den foretrukne kørestil lige fra komfortabel til meget sportslig med udpræget høj køredynamik.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 Sapphire Black metallic mild-hybrid-teknologi nærbillede af fronten

Mild-hybrid-teknologi.

Mild-hybrid-teknologien anvendes til genvinding af bremseenergi og understøtter forbrændingsmotoren med elektrisk driveffekt under accelerationer. Dermed reduceres både forbruget og emissionen, og det giver dig samtidig en dynamisk fordel. Mild-hybrid-teknologien gør det desuden muligt for den automatiske start/stop-funktion at agere endnu hurtigere og endnu mere komfortabelt. Fås aktuelt til BMW M340d xDrive Sedan.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 Sapphire Black metallic M aerodynamikpakke nærbillede af fronten

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken med M specifik forkofanger og bagkofanger samt sideskørter i karrosseriets farve og en diffusorindsats i Dark Shadow metallic formidler dynamik og rendyrket sportslighed. Komponenterne skærper dog ikke kun det visuelle udtryk, men forbedrer samtidig bilens aerodynamiske egenskaber.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 19" M letmetalfælge 792 M Bicolor nærbillede af hjul

19'' M letmetalfælge med dobbelteger 792 M Bicolor.

19" M letmetalfælge med dobbelteger 792 M Bicolor Cerium Grey med forskellige dækstørrelser og nødkørselsegenskaber, glansdrejet, hjulstørrelse for 8J x 19, dækstørrelse 225/40 R19, hjulstørrelse bag 8,5J x 19, dækstørrelse 255/35 R19.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 Sapphire Black metallic BMW Individual Shadow Line højglans udvendigt

BMW Individual Shadow Line, højglans.

BMW Individual Shadow Line i højglans indeholder talrige udstyrsdetaljer i sort højglans. Hertil hører rudebundslister, ruderammer og rudestolper, B-stolpen samt sidespejlsrammer, spejltrekant og -sværd.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 Sapphire Black metallic eksklusive rørhaler nærbillede

Eksklusive rørhaler.

Eksklusivt til M340i xDrive og M340d xDrive Sedan: Sporty udstødningsrør i højre og venstre side i farven Cerium Grey. Dermed sætter rørhalerne et visuelt statement og fremhæver M340i xDrive og M340d xDrive Sedans sportslighed.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 sportssæder & M sikkerhedsseler kabine

Sportssæder & M sikkerhedsseler.

Sportssæderne til fører og passager giver optimal støtte og mulighed for en lang række indstillinger – bl.a. af ryglænsbredden. M sikkerhedsselerne med selestrammer og selekraftbegrænser er forsynet med en fin indvævet detalje i de typiske M farver.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 M læderrat cockpit kabine

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort 'valknappa'-læder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 M specifik instrumentkombination cockpit kabine

M specifik instrumentkombination.

Ud over de almindelige data som hastighed og omdrejningstal viser den M specifikke instrumentkombination også supplerende oplysninger om særlig sportslig kørsel.