SPORTSLIGT DESIGN I MESTERSKABSKLASSEN.

BMW M6 Gran Coupé: Design.

Elegance over hele linjen. BMW M6 Gran Coupé forener perfekt håndværk og højteknologi med motorsportsteknik til en unik og begejstrende helhed. En forbindelse, der manifesterer sig i designet. Karrosseriets langstrakte linjer og kraftfulde konturer giver et første fingerpeg om, hvilke unikke køreoplevelser der venter dig. Markante detaljer understreger den unikke stil, såvel i det udvendige design som i kabinen, hvor du ved hjælp af de eksklusive materialer i BMW Individual Collection kan gøre enhver tur til en oplevelse for alle sanser.

SPORTSLIGT DESIGN I MESTERSKABSKLASSEN.BMW M6 Gran Coupé: Design.

Elegance over hele linjen. BMW M6 Gran Coupé forener perfekt håndværk og højteknologi med motorsportsteknik til en unik og begejstrende helhed. En forbindelse, der manifesterer sig i designet. Karrosseriets langstrakte linjer og kraftfulde konturer giver et første fingerpeg om, hvilke unikke køreoplevelser der venter dig. Markante detaljer understreger den unikke stil, såvel i det udvendige design som i kabinen, hvor du ved hjælp af de eksklusive materialer i BMW Individual Collection kan gøre enhver tur til en oplevelse for alle sanser.

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

BMW M6 Gran Coupés unikke kvaliteter springer i øjnene fra alle vinkler. Det starter med luftindtagene i forendedesignet, der understreger bilens sportslige ambitioner. Som alle øvrige detaljer på denne elegante firedørsmodel følger de princippet om ”funktion først” og forsyner således den potente motor bag den forkromede M dobbeltnyre med masser af frisk luft. Den karakteristiske, skarpe profillinje starter direkte efter de klassiske M gæller i forskærmene. Derefter løber den via de kraftfulde skærme til den muskuløse bagende, som danner rammen om de klassiske M dobbelte afgangsrør. Diffusorelementet er lige som bilens tag fremstillet af det ekstremt lette materiale kulfiber. Lakeringen i Pure Metal Silver skruer endnu højere op for BMW M6 Gran Coupés fascinerende design. Denne unikke lakering fra BMW Individual omslutter karrosseriets linjer og former som flydende metal og tryllebinder beskueren.

INTENS OG DIREKTE.

Filmen om BMW M6 Gran Coupés design.

INTENS OG DIREKTE.

Filmen om BMW M6 Gran Coupés design.

INDVENDIGT DESIGN.

Det første, du bemærker, når du åbner en af de fire døre, er de oplyste indstigningslister med M logo. Så snart du tager plads i et af de fem komfortable sæder, kan du mærke den eksklusive aura i kabinen. Her oser hver eneste detalje af håndværksmæssig kunnen. Med BMW Individual Collection kan bilens passagerer rejse omgivet af overdådig luksus. Fuldlæderindtrækket Merino (ekstraudstyr) med naturlig overfladestruktur i farven Platinum forkæler sanserne med en velourblød overflade og den karakteristiske velduft fra kvalitetslæder. Samme høje kvalitet gennemsyrer hele kabinen og ekstraudstyrskomponenter fra BMW Individual, fx interiørlisterne i sort pianolak eller loftsbeklædningen i antracitgråt Alcantara.
Førersædet er dog stadig den mest eftertragtede plads i BMW M6 Gran Coupé. Perfekt betjeningsergonomi og tårnhøj komfort i det førerorienterede cockpit sikrer dig de bedst mulige forudsætninger for at nyde selv lange bilrejser og tilbagelægge lynhurtige omgange. Head-Up Display i fuld farve (ekstraudstyr) projicerer kørselsrelevante oplysninger direkte op på forruden, så du bevarer det fulde overblik imens.

KULFIBERTAG.

Som del af det intelligente letvægtskoncept bidrager kulfibertaget, der er fremstillet af kulfiberforstærket plast (CFRP), til at sænke bilens totalvægt og bilens tyngdepunkt. På denne måde reduceres også vægtbelastningen på de enkelte hjul, hvilket udmønter sig i øget smidighed og dynamik i svingene samt ved acceleration og nedbremsning, og desuden udnyttes dækpotentialet bedre.
Den markant svungne taglinje på kulfibertaget understreger M designets dynamiske linjeføring. Den synlige kulfiberstruktur er en konsekvens af tagskålens omfattende flerlagskonstruktion, som er forbundet med karrosseriet med samme klæbeteknik, der også anvendes ved montering af forruden.

M SIDESPEJLE.

Aerodynamisk optimerede M sidespejle har gennem årtier været et af kendetegnene for det sportslige og dynamiske M design. Sidespejlet, der er hæftet til karrosseriet med en antydet dobbeltarm, er på én gang både designsymbol og præcisionskomponent, som giver profilen endnu mere karakter, dynamik og aerodynamisk raffinement.

HJUL.

Et udtryk for kraft: De 20 tommer store M letmetalfælge 343 M fås kun til BMW M6 Gran Coupé, hvor de runder sportsvognens design perfekt af. Det fascinerende spil mellem glanspolerede og Orbit Grey-lakerede overflader er et karakteristisk blikfang. Hvis det skal være endnu mere sportsligt, kan du som ekstraudstyr vælge de 20 tommer stor M dobbeltegerfælge 433 M. Disse sortlakerede fælge giver BMW M6 Gran Coupé endnu større karisma på asfalten.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut. Med udstyr fra BMW Individual til BMW M6 Gran Coupé.

  • BMW Individual – udvendigt design

    Kraft og elegance som konstruktionsprincip. BMW M6 Gran Coupé med BMW Individual metallakeringen Pure Metal Silver kan beskrives med ganske få ord. Det unikke ved denne speciallakering er, at den minder utroligt meget om flydende metal. Det er en effekt, der fremhæver de æstetiske linjer og det sportslige design og samtidig emmer af diskret luksus. BMW Individual har 11 yderligere lakeringer på programmet, som hver især giver bilen et perfekt udtryk. Tansanit Blue metallak får bilen til at funkle i turkisblå nuancer, når solens stråler brydes i den intense mørkeblå lak. Frozen Grey metallak fremstår med en silkemat overflade, som har en dominerende udstråling uden dog at være påtrængende. BMW Individual karrosserifarverne spænder således fra ekstrem sport til diskret luksus.

  • BMW Individual – indvendigt design

    Eksklusiv stil i ny, personlig fortolkning. Sådan virker kabineudstyret fra BMW Individual i BMW M6 Gran Coupé. Designerne anbefaler især kombinationen af det velourbløde fuldlæderindtræk Merino med naturlig overfladestruktur i farven Platinum, loftsbeklædningen i Alcantara og de tidløse interiørlister i sort pianolak. Resultatet er et indbydende lækkert og luftigt kabinedesign, der efterlader samme høje kvalitetsindtryk som den udvendige lakering. Men hvorfor lade det være ved det. Du kan også vælge det lækre Merino-læderindtræk i fire andre farver, som hver især sætter et unikt præg på kabineudtrykket. Eksempelvis Cohiba Brown, der i farven minder om håndrullede cigarer, og som også begejstrer med sin fantastiske duft.
    Sidst, men ikke mindst har du mulighed for at vælge mellem to trælister fra BMW Individual udstyrsprogrammet.