BMW X3 G01 Sophisto Grey set forfra let drejet foran en hangar 2021
BrændstoftypeBenzinDieselHybrid

THE X3

BMW X3

BrændstoftypeBenzinDieselHybrid

EN MELLEMSTOR SUV TIL DIG, DER VIL KUNNE PAKKE BILEN UDEN PROBLEMER OG KUNNE PARKERE NEMT.

Vil du gerne have en klassisk familiebil, men samtidig ikke opgive køreglæden? Tag plads i den rummelige BMW X3. Fås også som plug-in-hybrid.

Bilen er for dig, der tit har alle siddepladser optaget, uanset om det er af voksne eller børn. En rummelig og mellemstor SUV, hvor du får komfort og fleksibilitet i samme bil. Med firehjulstræk som standard er du på hjemmebane i kuperet terræn. Vælg et anhængertræk som tilvalg, hvis du gerne vil maksimere bilens potentiale.

 

Med plug-in-hybriden kan du køre op til 49 km på el.

 

Læs mere

BMW X3 xDRIVE30e PLUG-IN-HYBRID MED BMW eDRIVE KØREPROGRAMMER.

Med BMW X3 xDrive30e får du bæredygtig mobilitet og effektiv køredynamik. Oplev de mange fordele ved denne innovative BMW hybridbil og få mere at vide om drivkonceptet, køredynamikken, BMW Charging og praktiske digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive.

Plug-in-hybrid BMW X3 xDrive30e G01 Sophisto Grey set forfra let drejet stående 2021
Plug-in-hybridteknologi BMW X3 xDrive30e G01 Sophisto Grey set forfra let drejet 2021

Plug-in-hybridteknologien i BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e plug-in-hybrid kombinerer den elektriske drivteknologi BMW eDrive med en kraftfuld BMW forbrændingsmotor. Samtidig sikrer firehjulstrækket BMW xDrive, der er unikt for plug-in-hybridbiler i dette segment, en optimal dynamik og et optimalt vejgreb.
Mere om BMW plug-in-hybridmotoren
Plug-in-hybrid BMW X3 xDrive30e G01 køreprogrammer Sophisto Grey i fart bagende 2021

Køreprogrammer i BMW X3 xDrive30e.

Lige meget om det er HYBRID/HYBRID ECO PRO, ELECTRIC eller SPORT/XTRA BOOST: Få glæde af intelligente køreprogrammer, der sikrer det optimale samspil mellem forbrændings- og elmotor i enhver situation.
Mere om BMW plug-in-hybridmotoren
Plug-in-hybrid BMW X3 xDrive30e G01 opladning 2021

Opladning af BMW X3 xDrive30e.

Ladetiden (0-100 %) for BMW X3 xDrive30e er ca. 3,7 timer ved en ladeeffekt på 3,7 kW (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, offentlige ladestationer) og ca. 5,9 timer ved en ladeeffekt på 2,3 kW (almindelig stikkontakt). Ved levering af BMW X3 xDrive30e følger der et ladekabel til offentlig opladning samt et BMW Charging Card med.
Mere om BMW Charging
Plug-in-hybrid BMW X3 xDrive30e G01 digitale services 2021

Digitale services til BMW X3 xDrive30e.

BMW Connected Charging viser dig målrettet de nærmeste offentlige ladestationer på din rute. Med yderligere digitale services som BMW Concierge Service eller My BMW App bliver din daglige mobilitet endnu lettere.
Mere om de digitale tjenester
DIFFERENT HEARTS. SAME BEAT.

DIFFERENT HEARTS. SAME BEAT.

Der findes en BMW X3 til ethvert ønske og behov; den fås både som plug-in-hybrid eller i helt elektrisk udførelse – og kaldes så BMW iX3. Alle er naturligvis fyldt med køreglæde. Præcis som man forventer af en SUV fra BMW. Læs mere, og sammenlign deres egenskaber, eller se biler, der er tilgængelige hos vores forhandlere netop nu.

BMW X3'S UDVENDIGE UDSTYR.

BMW X3'S FRONTDESIGN MED NY BMW NYRE.

BMW X3 G01 Sophisto Grey nærbillede frontdesign 2021

Den enormt brede fremtoning og X typiske elementer giver fronten på BMW X3 et meget markant udseende. En særligt kantet BMW nyre og den nydesignede kofanger med lodrette luftindtag i trekantet fortolkning fremhæver dens unikke og suveræne egenskaber. Lygterne i fuld LED er ca. 10 mm fladere og fuldender BMW X3's helhedsbillede med et moderne og fokuseret udtryk.

BMW X3'S HÆKDESIGN MED BAGLYGTER I FULD LED.

BMW X3 G01 Sophisto Grey nærbillede hækdesign 2021

Den nydesignede hæk på BMW X3 virker både markant og moderne. Forlygter i fuld LED med ny tredimensionel grafik sikrer et endnu skarpere udtryk. Brede og flugtende udstødningsrør i sporty design viderefører de vandrette linjer i det øverste område og understreger moderniteten. I kombination med den nydesignede undervognsbeskyttelse giver det BMW X3's bagende en klar og kraftfuld afslutning mod vejen.

DESIGNHØJDEPUNKTER I KABINEN PÅ BMW X3.

Kabinen overbeviser med en nydesignet midterkonsol med pyntelister i sort højglans og nye betjeningselementer til klimaanlægget. Sportssæderne i perforeret Sensatec, der kommer som standard, og det 10,25" store centrale informationsdisplay, der om ønsket endda kan udvides til 12" sikrer mere komfort og en intuitiv betjening.
BMW X3 G01 designhøjdepunkt polstring Sensatec cognac 2021
BMW X3 G01 BMW Live Cockpit Plus 2021

BMW Live Cockpit Plus.

BMW Live Cockpit Plus med navigationsfunktion indeholder en 5,1" stor instrumentkombination i instrumentpanelet og et control display i høj opløsning med touchfunktion og en skærmdiagonal på 10,25".
BMW X3 G01 sportsforsæder 2021

Sportsforsæder.

Sportsforsæderne kan tilpasses og er kendetegnet ved en lang række manuelle indstillingsmuligheder, herunder sædelængden samt hældningen af ryglæn og sædebund. Ekstrafunktion til føreren: justering af ryglænsbredden.
BMW X3 G01 galvanisk applikation til betjeningselementer 2021

Galvanisk applikation til betjeningselementer.

Eksklusive galvaniske applikationer (ekstraudstyr) på betjeningselementerne til rudehejs, multifunktionstasterne på rattet, kontaktblokken i døren og døraflåsningskontakten skaber et førsteklasses indtryk.

DRIVLINJE- OG UNDERVOGNSKOMPONENTER I BMW X3.

BMW X3 G01 4-cylindret TwinPower Turbo-benzinmotor 2021

TwinPower Turbo-motorer.

Begge varianter, benzin- og dieselmotorer, af den 4-cylindrede 2-liters BMW TwinPower Turbo-motor sikrer en maksimal køreglæde. De er kendetegnet ved kraftfulde køreegenskaber og en hurtig reaktionsevne – allerede fra et lavt omdrejningstal.
BMW X3 G01 BMW xDrive 2021

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og forbedrer dermed vejgrebet, køredynamikken og køresikkerheden i alle køresituationer.
BMW X3 G01 variabelt sportsstyretøj 2021

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel samtidig med, at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.
BMW X3 G01 Steptronic-sportsgearkasse 2021

Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for et yderst sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil.

ORIGINALT BMW TILBEHØR TIL BMW X3.

Glæden ved at køre er en selvfølge i BMW X3. Til dine specielle krav findes det originale BMW tilbehør. Naturligvis med individuelt tilbehør og ekstraudstyr, der i kvalitet, design og ydeevne er perfekt afstemt til BMW X3 og giver dig maksimal merværdi – uanset hvad du måtte vælge.

BMW X3 G01 2021 20" BMW letmetalhjul med Y-eger 695 Jetblack mat

20" BMW letmetalhjul med Y-eger 695 Jetblack mat, komplet sæt sommerhjul.

20" BMW letmetalhjul med Y-eger 695 i Jetblack mat. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol og nødkøringsegenskaber.
BMW X3 G01 2021 BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade er vinduesviskere til forruden med en innovativ viskerteknologi, der rengør meget mere effektivt.
BMW X3 G01 2021 hækcykelholder Pro 2.0.

BMW hækcykelholder Pro 2.0.

Let, stabil BMW hækcykelholder Pro 2.0 til to cykler/elcykler. Kan belastes med op til 60 kg og foldes kompakt sammen.
BMW X3 G01 2021 BMW helårsmåtter foran.

BMW helårsmåtter foran.

BMW helårsmåtter har en præcis pasform og beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. I sort med X3 logo i rustfrit stål.
BMW X3 G01 2021 BMW Advanced Car Eye 2.

BMW Advanced Car Eye 2.

Det ekstremt følsomme full-HD-kamera optager automatisk, hvad der sker foran og bag ved bilen, hvis der opstår rystelser.
BMW X3 G01 BMW Wallbox 2021

BMW Wallbox.

Tankstationen til dit hjem. Med en BMW Wallbox oplades din BMW hurtigt, pålideligt og komfortabelt med op til 22 kW.

BMW M PERFORMANCE PARTS TIL BMW X3.

BMW X3 er fuld af selvtillid og skiller sig ud fra mængden med sit markante design: Med det eksklusive tilbehør fra BMW M Performance Parts fremhæver du det sportslige udtryk, der præger denne unikke SAV.

BMW X3 G01 M Performance frontgitter i kulfiber 2021

M Performance frontgitter i kulfiber.

Vis karakter: Rammen omkring M Performance frontgitteret er udført i eksklusivt kulfiber. For et særligt elegant og sporty og individuelt look.
BMW X3 G01 M Performance tagkantspoiler i sort højglans 2021

M Performance tagkantspoiler i sort højglans.

Design med virkning: M Performance tagkantspoileren i sort højglans er udført i materialet PUR og tilfører bilens bagende et elegant og atletisk udtryk.
BMW X3 G01 21" M Performance smedehjul med Y-eger 701 M Bicolor 2021

21" M Performance smedehjul med Y-eger 701 M Bicolor (Jetblack mat, blanke).

21" M Performance smedehjul med Y-eger 701 M i Bicolor Jetblack mat, blanke. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol og nødkøringsegenskaber
BMW X3 G01 M Performance rat 2021

M Performance rat.

Med sin markante form og et udpræget gribeområde i Alcantara sørger M Performance-rattet for en helt særlig motorsportsstemning i cockpittet.
BMW X3 G01 M Performance måtte 2021

M Performance måtte.

Eksklusivt design, enestående holdbarhed: BMW M Performance måtterne giver fodrummet et individuelt sportsligt udtryk.
BMW X3 G01 M Performance antenneafdækning i aramid 2021

M Performance antenneafdækning i aramid.

Et visuelt, men også funktionelt højdepunkt på bilens tag: M Performance antenneafdækning i aramid.

TEKNISK DATA FOR BMW X3.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

135 (184)/5.000-6.500

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

6,4-6,1

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

2,6-2,0

CO2-udledning, blandet kørsel, i g/km:

59-44

NA
BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

BMW HJUL OG DÆK.

Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der foreskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.

BMW FINANCIAL SERVICES TIL BMW X3.

BMW X3 G01 Financial Services Sophisto Grey set bagfra let drejet stående 2021

Overvejer du at finansiere din BMW X3, eller har du behov for uddybende produktinformation? Følg nedenstående link og få mere at vide om de attraktive finansieringstilbud og -muligheder fra BMW Financial Services.

BMW SERVICE INCLUSIVE TIL BMW X3.

BMW Service en BMW medarbejder giver hånd til en kunde

Komplet ubekymret på farten: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og komfortable planlægningsmuligheder i forhold til valg af løbetid eller kilometertal.

Indeholdte serviceydelser:

  • Service motorolie
  • Service køretøjstjek i overensstemmelse med BMW bestemmelser
  • Service luftfilter
  • Service brændstoffilter (ved dieselmotorer)
  • Service mikrofilter
  • Service tændrør (ved benzinmotorer)
  • Service bremsevæske