BMW X5 M50d: 381 HK, 280 kW.

ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

BMW X5 M50d - BMW M Performance

BMW X5 M50d: 381 HK, 280 kW.

ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

BMW X5 M50d: 381 HK, 280 kW.ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

BMW M ingeniørernes samlede knowhow kommer i spil ved samspillet mellem drivlinjen, karrosseriteknologierne og designløsningerne i BMW X5 M50d. Slutresultatet er en M Performance-bil, hvor rendyrket dynamik, komfort og praktisk hverdagsbrug går op i en højere enhed. Den kombinerer BMW X modellernes kvaliteter med det ydelsesløfte, som BMW M GmbH står for, og skaber dermed sit helt eget bilsegment.

Læs mere

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere
Design

M PERFORMANCE-DESIGN PÅ BMW X5 M50d.

Ud over de eksklusive M Performance-detaljer stiller BMW X5 M50d også til start med udsøgte M Sport-komponenter. Modelspecifikke luftindtag i det brede frontskørt giver denne SAV endnu mere pondus. Den innovative signatur fra M GmbH mærkes tydeligt i det perfekte samspil mellem alle komponenter i denne M Performance-model, hvor alle pile peger mod dynamik, såvel i designet som i teknologien.

EKSKLUSIVE DETALJER PÅ BMW X5 M50d.

BMW X5 M50d er sikret en unik fremtoning. Spejlkapper i Ferric Grey og M logoet i mørk krom giver sammen med de eksklusive detaljer fra aerodynamikpakken, som ligeledes er udført i Ferric Grey, et helt unikt look til bilen. De trapezformede afgangsrør er udført i mørk krom. Modelemblemet i mørk krom symboliserer det tætte samarbejde med M GmbH, som også ses i kabinen. Bilens fører og alle passagerer bydes velkommen af indstigningslister med modelnavn, og ved hvert eneste gearskift med 8-trins Steptronic-sportsgearkassen vækker M logoet på gearvælgeren opmærksomhed.

6-CYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO-DIESELRÆKKEMOTOR.

Motoren kombinerer direkte common rail-indsprøjtning med en unik tretrins turbolader og variabel turbinegeometri. Denne kraftfulde motor er kendetegnet ved sin ekstremt spontane respons, et højt moment selv ved lave omdrejninger og et bredt omdrejningsinterval.

 

Disse motorkendetegn sikrer spontan dynamik med 740 Nm, 381 hk (280 kW) og en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 5,3 sek. Denne imponerende ydelse skal også ses i forhold til det gennemsnitlige brændstofforbrug på 12,7-12,8 km/liter og en CO2-udledning på 205-209 g/km, hvilket cementerer modellens unikke forhold mellem køredynamik og brændstofeffektivitet.

M PERFORMANCE-KØREDYNAMIK I BMW X5 M50d.

Det køredynamiske koncept i BMW X5 M50d er udviklet med fokus på performance. Målet er at forene tårnhøj køreglæde med unik komfort og inspirerende fleksibilitet. Den imponerende dynamik og styrepræcision samt den perfekte balance alle komponenter imellem mærkes tydeligt, når du accelererer ud af svinget. Ingeniørerne fra BMW M GmbH har foretaget omfattende modifikationer og optimeret affjedringen og styreegenskaberne i denne eksklusive Sports Activity Vehicle ned til mindste detalje.

 • Mere sport: Den adaptive M undervogn

  Den adaptive M undervogn sikrer, at BMW X5's karakteristiske dynamik får en endnu mere sporty kvalitet i BMW X5 M50d. Udstyrspakken omfatter Dynamic Damping Control samt luftaffjedring på bagakslen, som er konfigureret til sporty kørerespons. En anden fordel er den præcise kontrol, som styreegenskaberne giver dig.

 • Mere dynamik: Undervognspakken Dynamic

  Den adaptive undervogn Dynamic giver BMW X5 M50d suveræn smidighed, præcision og tværacceleration. Modelspecifik Dynamic Performance Control og Dynamic Drive sikrer et endnu mere neutralt styretøj og reducerer krængningsbevægelser i svingene.

 • Mere vejgreb: BMW xDrive

  BMW X5 M50d er født med det intelligente firehjulstræk BMW xDrive og Performance Control, hvilket sikrer bilen unik køredynamik, smidighed og vejgreb. Uanset hvad vejen byder på, så følger bilen hver eneste retningsændring præcist med markant færre styrekorrektioner. For at opnå den køredynamik, der kendetegner M Performance-modellerne, er systemet blevet udviklet til at lægge mest vægt på baghjulene.

Steptronic

8-TRINS STEPTRONIC-SPORTSGEARKASSE.

Overførslen af de mange kræfter i BMW X5 M50d er en opgave for 8-trins Steptronic-sportsgearkassen. M Performance-konfigureringen af gearprogrammerne er præcist afstemt til motorens ydelseskarakteristik. Gearskiftekontakter på rattet lader dig skifte gear med sportslig stil. Gearkassen omfatter også Launch Control-programmet, som er garant for maksimal acceleration under alle forhold. Den kompakte gearkasse i letvægtsudførelse og det perfekte samspil med den automatiske start/stop-funktion er vigtige brikker i det puslespil, der giver bilen et lavere brændstofforbrug og markant mindre CO2-udledning.

M PERFORMANCE-SERIEN.

Trimmet design, finpudset køredynamik, maksimeret køreglæde. Et trekløver, der findes i alle M Performance-modeller. Et unikt tilbud fra BMW M GmbH, som kombinerer det bedste fra standardmodellerne med de dynamiske gener fra BMW M til en helt unik bilklasse.

Mere intens køreglæde.

Se, hvad M Performance-modellerne har at byde på.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.

  Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.