BMW X5 G05 2021 Mineral White metallic set forfra let drejet kørende om natten
BrændstoftypeBenzinDieselHybrid

THE X5

BMW X5: ALLE HØJDEPUNKTER

BrændstoftypeBenzinDieselHybrid
THE X5BMW X5: ALLE HØJDEPUNKTER

BMW X5 er udstyret med ny teknologi for større sikkerhed og størst mulig køredynamik på alle underlag, så den ved, hvad det drejer sig om.

Læs mere

BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN-HYBRID.

Du får det bedste fra to verdener: Med BMW X5 xDrive45e får du bæredygtig mobilitet og effektiv køredynamik. Oplev de mange fordele ved dette innovative BMW hybridkøretøj.

Plug-in-hybrid BMW X5 xDrive45e G05 set fra siden let drejet under opladning
Plug-in-hybrid BMW X5 xDrive45e G05 set forfra foran garage med model

Plug-in-hybridteknologien i BMW X5 xDrive45e.

BMW X5 xDrive45e plug-in-hybrid kombinerer den elektriske drivteknologi BMW eDrive med en kraftfuld BMW forbrændingsmotor. Sammen leverer de en ultrafleksibel køreoplevelse – alt efter køreprogrammet enten udledningsfrit lokalt og nærmest lydløst eller med et kraftigt drejningsmoment og reserver nok til selv længere strækninger.
Oplev BMW elektromobilitet
Plug-in-hybrid BMW X5 xDrive45e G05 set forfra let drejet kørende på en vej

Køreprogrammer i BMW X5 xDrive45e.

På vej på arbejde udelukkende på strøm eller kraftfuldt og dynamisk på weekendtur – med en rækkevidde på op til 88 kilometer er BMW X5 xDrive45e åben over for alle muligheder. Undervejs sørger de intelligente køreprogrammer for, at forbrændings- og elmotor arbejder optimalt sammen i enhver situation.
Oplev BMW elektromobilitet
Plug-in-hybrid BMW X5 xDrive45e G05 set fra siden foran garage med model

Opladning af BMW X5 xDrive45e.

Lige meget om det er hjemme eller på farten: BMW Charging tilbyder dig skræddersyede løsninger til opladning af din BMW X5 plug-in-hybrid. Ved levering medfølger der ud over et standardladekabel (mode 2) til husholdningsstikkontakter også et ladekabel (mode 3) til offentlig opladning samt et BMW Charging Card, der giver dig attraktive betingelser i forhold til offentlig opladning.
Få mere at vide om opladning
Plug-in-hybrid BMW X5 xDrive45e G05 navigationssystem nærbillede

Digitale tjenester til BMW X5 xDrive45e.

BMW tilbyder dig innovative digitale tjenester, der gør hverdagen med din BMW X5 xDrive45e endnu lettere og mere komfortabel. BMW Connected Charging viser dig målrettet de nærmeste offentlige ladestationer på din rute og anden detaljeret information.
Mere om de digitale tjenester

DET FULDE KLIMAAFTRYK.

DET FULDE KLIMAAFTRYK.

Plug-in-hybrider er ikke alene et godt valg i form af lavt kuldioxidudslip og brændstofforbrug på hver køretur. Som et led i vores overordnede miljøarbejde har vi undersøgt det fulde klimaaftryk for vore plug-in-hybrider, hele vejen fra fremstilling af råmaterialerne og produktion til anvendelse og genbrug. *Resultatet viser at BMW X5 xDrive45e, ved hjælp af vedvarende energikilder, har op til 70% lavere kuldioxidudslip end BMW X5 xDrive40i.

KONFIGURATIONSFORSLAG TIL BMW X5.

BMW X5 xDrive45e

xLINE.

BMW X5 G05 2018 set forfra let drejet konfiguration
 • Metallak
 • 19" Letmetalfælge
 • 86 km* rækkevidde ved eldrift

BMW X5 xDrive45e

M SPORT.

BMW X5 G05 2018 set forfra let drejet
Vejl. Pris kr. 1 021 514 kr
 • 20" M letmetalfælge
 • M Sport pakke
 • Travel pakke

BMW X5 xDrive45e

M SPORT PLUS.

BMW X5 G05 2018 set forfra let drejet konfiguration Signature xDrive40i Mineral White
Vejl. Pris kr. 1 084 287 kr
 • BMW Individual high-gloss Shadow Line med udvidet indhold
 • M Sport bremse, rød højglans
 • Komfortsæder for

BMW X5: PERFEKT TRAKTION MED xOFFROAD-PAKKEN.

Med et videreudviklet TwinPower Turbo-aggregat og BMW xDrive-firehjulstrækkets fantastiske traktion er BMW X5 garant for køreglæde i ethvert terræn. xOffroad-pakken, der fås som ekstraudstyr, sikrer en mere præcis afstemning: Fire offroad-indstillinger sørger for at tilpasse firehjulstrækket helt præcist til det aktuelle køreunderlag.
Køreprogram xSand BMW X5 G05 2021 Mineral White metallic set fra siden kørende i sand

xSand.

Med offroad-programmet „xSand“ indstilles følgende parametre på forhånd: ekstra frihøjde på 20 mm, offroad-ABS kan tilkobles fra 10 km/t, speeder med reaktion, der nemt kontrolleres. Resultat: en optimal traktion selv på uasfalterede veje.
Køreprogram xGravel BMW X5 G05 2021 Mineral White metallic set fra siden kørende på løst underlag med sten

xGravel.

Når du aktiverer køreprogrammet ”xGravel”, indstilles følgende parametre på forhånd: ekstra frihøjde på 20 mm, offroad-ABS kan tilkobles straks, speeder med komfortabel reaktion. Resultat: perfekt balance mellem overlegenhed og sikkerhed på løst underlag med sten.
Offroad-program xRocks BMW X5 G05 2021 Mineral White metallic set fra siden

xRocks.

Med offroad-programmet „xRocks“ indstilles følgende parametre på forhånd: ekstra frihøjde på 40 mm, offroad-ABS kan tilkobles fra 10 km/t, speeder med reaktion, der nemt kontrolleres. Resultat: konsekvent fremdrift og overlegen frihøjde.
Køreprogram xSand BMW X5 G05 2021 Mineral White metallic set fra siden kørende i sne

xSnow.

Når det bliver glat, indstilles følgende parametre på forhånd i offroad-programmet ”xSnow”: DSC aktiveres, luftaffjedring indstilles til normalt niveau, igangsætning i 2. gear. Resultat: selv på glatte veje er vejgrebet tilstrækkeligt.

BMW X5's DESIGN.

BMW X5 G05 2018 Mineral White metallic set forfra let drejet parkeret om natten

Front.

Den store nyre med en let sekskantet form, laserlyset med blå X-elementer (ekstraudstyr) og de meget store luftindsugninger på BMW X5 fortolker kraft og dynamik til et spændende designsprog.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 Mineral White metallic set bagfra let drejet

Hæk.

Den vandrette linjeføring på hækken til den nye BMW X5 sender et signal om bilens høje funktionalitet: Dens ,,Split Tailgate" kan åbnes og lukkes todelt, er fuldt elektrisk og betjenes med et tryk på en knap.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 cockpit

Cockpit.

I kabinen på BMW X5 skaber klare former og eksklusive materialer en førsteklasses stemning, der desuden vil bære præg af en åben rumfornemmelse med et panorama-glastag som ekstraudstyr. Elegante glasdetaljer (ekstraudstyr) på gearvælger, BMW Controller, start/stop-knap og lydstyrkeregulator skaber en unik designoplevelse i cockpittet.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 bagest

Bagest.

Den generøse rumfornemmelse i BMW X5 har også fundet vej til den komfortable 2. sæderække. Hvis der skulle opstå en situation, hvor i alt 5 sæder ikke er nok, kan du med en 3. sæderække som ekstraudstyr udvide pladsforholdene bagest med 2 ekstra siddepladser.

TILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS TIL BMW X5.

Med BMW M Performance Parts tilfører du mest mulig motorsportskarakter til din BMW X5. Vælg blandt udvendigt og indvendigt designudstyr med et skærpet udtryk samt attraktive smede- og letmetalhjul. Med originalt BMW tilbehør tilpasser du din BMW til dine personlige ønsker: Produkterne er afstemt perfekt til BMW X5 i forhold til kvalitet, design og præstation.

20" M letmetalhjul med stjerneeger 748 M BMW X5 G05 2018 udvendigt udstyr

20" M letmetalhjul med stjerneeger 748 M Jet Black mat.

De eksklusive 20'' letmetalhjul med stjerneeger 748 M er udført i Jet Black mat med farvet M Logo og gør bilen ekstra sportslig at se på med deres eksklusive design. Enkelthjul foran, hjulstørrelse 9J x 20, uden dæk.
22" M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M Bicolor BMW X5 G05 2018 udvendigt udstyr

22" M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M Bicolor.

De eksklusive, vægtoptimerede 22'' M Performance letmetalhjul med stjerneeger 749 M er i Bicolor Jet Black, blanke og udstyret med farvet M logo og M Performance påskrift. Enkelthjul foran, hjulstørrelse 9,5J x 22, uden dæk.
BMW tagboks 520 sort/titaniumsølv BMW X5 G05 2018 udvendigt udstyr

BMW tagboks 520 sort/titaniumsølv.

Den moderne tagboks i sort med titaniumsølvfarvede sideafdækninger rummer 520 liter og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingre ude.
Cykelholder Pro 2.0 BMW X5 G05 2018 udvendigt udstyr

Cykelholder Pro 2.0.

BMW hækcykelholder Pro 2.0 er let, men dog alligevel stabil og kan belastes med op til 60 kg. Den er yderst let at håndtere og kan transportere to cykler/elcykler (kan udvides til tre cykler). En nedklapningsfunktion sørger desuden for, at det altid er let at få adgang til bagagerummet.
BMW helårsmåtter foran BMW X5 G05 2018 indvendigt udstyr

BMW helårsmåtter foran.

De robuste helårsmåtter med præcis pasform, høj kant og flot design beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. Måtterne er holdt i et sort design med en detalje i rustfrit stål.
BMW universalkrog sort, Travel & Comfort BMW X5 G05 2018 indvendigt udstyr

BMW universalkrog i sort, Travel & Comfort.

Universalkrogen fra Travel & Comfort System gør det muligt at hænge beklædningsgenstande eller lette tasker på ryglænet, så de beskyttes mod snavs i fodrummet. Ved hjælp af en stikkobling fastgøres universalkrogen let og kollisionssikkert til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret "Travel & Comfort".
Formstøbt bagagerumsmåtte BMW X5 G05 2018 indvendigt udstyr

Formstøbt bagagerumsmåtte.

Den skridhæmmende, vandafvisende og robuste måtte med høj kant hele vejen rundt beskytter bagagerummet mod snavs og fugt. Den leveres i sort og passer godt til basisudstyret.
M Performance bagdiffusor i kulfiber BMW X5 G05 2018 eksteriør

M Performance bagdiffusor i kulfiber.

100 procent hightech. 100 procent motorsport. 100 procent begejstring. Bagdiffusoren er udført i kulfiber ved hjælp af en tidskrævende, manuel fremstillingsproces. Den skaber et endnu mere sporty udtryk – og forstærker bilens maskuline fremtoning på imponerende vis.
M Performance hækfinne i kulfiber BMW X5 G05 2018 udvendigt udstyr

M Performance hækfinne i kulfiber.

Masser af bredde: M Performance hækfinnerne får bilens bagende til at virke endnu bredere og forstærker det sportslige og eksklusive udtryk. De er fremstillet i eksklusiv kulfiber og passer perfekt til bilens design og andre udvendige komponenter i kulfiber.
M Performance sidespejlskappe i kulfiber BMW X5 G05 2018 udvendigt udstyr

M Performance sidespejlskappe i kulfiber.

Manuelt fremstillet i kulfiber af højeste kvalitet: Den markante sidespejlskappe understreger bilens hightech-karakter. Det dynamiske design giver bilen et særligt eksklusivt og sporty look.
M Performance rat BMW X5 G05 2018 indvendigt udstyr

M Performance rat.

Håndfaste argumenter: M Performance rattet er betrukket med alcantara og giver et ekstra godt og behageligt greb – og følelsen af mere direkte styreegenskaber. De markante konturer og midtermarkeringen af rødt læder understreger motorsportslooket yderligere.
M Performance pedalbeklædninger i rustfrit stål BMW X5 G05 2018 indvendigt udstyr

M Performance pedalbeklædninger i rustfrit stål.

Puristisk design, præcis forarbejdning: Pedalbeklædningerne i massivt rustfrit stål og deres asymmetriske gummiprofiler sørger for, at også fodrummet tilføres et umiskendeligt og dynamisk præg af hightech. Det perfekte supplement til andre M Performance produkter.

KONNEKTIVITET OG DIGITAL SERVICES I BMW X5.

BMW X5 er udstyret med den nyeste generation af BMW Connectivity-teknologier. Intelligente Digital Services og køreassistentsystemer sikrer en problemfri opkobling med resten af verden og tilbyder dig maksimal komfort og størst mulig sikkerhed takket være intuitiv brugervenlighed.

Visning af instrumentgruppe Driving Assistant Professional BMW X5 G05 2018 cockpit

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vejbaneassistent med udvidede funktioner, sporskifte- og nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
BMW X5 G05 2018 interiør fører bruger Connected Navigation

Connected Navigation.

Vil du gerne finde en parkeringsplads tæt på din destination? Det kan parkeringspladsassistenten hjælpe dig med. Den foreslår dig ledige pladser i parkeringshuse eller på gaden og finder på basis af dit valg den bedste rute til dig, hvor det er mest sandsynligt at finde en parkeringsplads. Parkeringen kan du betale for med PARK NOW – helt uden kontanter. Løbetiden er på tre år.
Kvinde drikker en kop kaffe, mens softwaren i hendes BMW X5 opdateres via Remote Software Upgrade G05 2018

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.
Connected Package Professional BMW X5 G05 2018

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, Smartphone-integration inkl. Apple CarPlay og Android Auto eller måske In-Car Experiences? Hvorfor bestille enkeltvis, når du kan få det hele samlet? Med Connected Package Professional får du adgang til disse services fra BMW ConnectedDrive.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW X5 G05 2018 cockpit

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.

 

*Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. 

TEKNISK DATA OM BMW X5.

BMW X5 xDrive40i og andre motorer.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

245 (null) / 5500-6250

Maksimal hastighed i km/t:

243

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

5,7

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

10,7-8,9

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km:

244-204

Stregtegning BMW X5 mål
BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

BMW HJUL OG DÆK.

Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der foreskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE TIL BMW X5.

En BMW servicemedarbejder hilser på en kunde

Komplet ubekymret på farten: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og gør det let for dig at planlægge i forhold til driftstid eller tilbagelagt afstand.

Følgende serviceydelser indgår:

 • Service biltjek i overensstemmelse med BMW bestemmelserne
 • Service mikrofilter
 • Service bremsevæske