M Performance-modellerne

M PERFORMANCE-MODELLERNE. MERE INTENS KØREGLÆDE.

Avanceret design, imponerende motorkraft, fascinerende køredynamik.

BMW M Performance

M Performance-modellerne er et unikt tilbud fra BMW M GmbH, som tager det bedste fra BMW standardmodellerne og kombinerer det med de dynamiske gener fra BMW M til en helt unik bilklasse. Den kompromisløse kombination af sportslig dynamik, praktiske detaljer og suveræn komfort er løftet til perfektion i hver eneste M Performance-model. Lige fra den kompakte BMW M140i og de praktiske X modeller til den unikke BMW M760Li xDrive – hver og én skiller de sig ud med en selvstændig vinkel på mere intens køreglæde.

Læs mere
M PERFORMANCE-MODELLERNE. MERE INTENS KØREGLÆDE.Avanceret design, imponerende motorkraft, fascinerende køredynamik.

Værdier for BMW M140i 5-dørs
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,8 til 14,1 km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 163 til 179 g/km

Værdier for BMW M140i 3-dørs
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,8 til 14,1 km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 163 til 179 g/km

Værdier for BMW M760Li xDrive
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 7,9* km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 299* g/km

* Foreløbige, endnu ikke officielt bekræftede værdier.

Læs mere

I EN KLASSE FOR SIG.

M Performance er den perfekte syntese af sportslighed, fuldblods ydelse og unik komfort. Resultatet er M Performance-modellernes kompromisløse køredynamik, som er inspireret af BMW M og emmer af adrenalin. Oplev den fascinerende M Performance-række i levende billeder. Men pas på – der er ingen vej tilbage.

Læs mere

Værdier for BMW M240i Coupé
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 14,1 til 12,8 km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 163 til 179 g/km

Værdier for BMW M760Li xDrive
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 7,8 km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 294 g/km

Værdier for BMW X4 M40i
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 11,6** km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 199** g/km

** Den laveste værdi opnås med ekstraudstyret SA 2AM 17-tommer letmetalfælge Streamline 306.

Læs mere
M Performance-modellerne fælge

M PERFORMANCE-MODELLERNES DESIGN.

M Performance-modellerne stiller til start med M sportspakken som standardudstyr. Ud over M sportsundervognen omfatter den også M aerodynamikpakken. Pakken indeholder også større luftindtag i forkofangeren til køling af motoren samt en diffusorindsats i kontrastfarve i bagkofangeren. Men M Performance-modellerne har mere at byde på. Eksklusive udstyrsdetaljer til karrosseridesignet og kabinen adskiller modellerne fra standardmodellerne. Visuelt og teknisk mestrer de rollen som biler til hverdagsbrug med garanti for ekstra adrenalinsus og lukker dermed hullet op til seriens topmodeller og performancebilerne fra BMW M GmbH.

STILSIKRE OG SPORTY. DE EKSKLUSIVE DETALJER.

M760Li xDrive i Cerium Grey

Designdetaljer på forenden.

De unikke designdetaljer på M Performance-modellerne omfatter ekstra komponenter i signaturfarve indbygget i forkofangeren.
Læs mere

Dobbeltnyre i signaturfarve.

Udvalgte elementer af dobbeltnyren er udført i signaturfarve, som straks fanger øjet. BMW M760Li xDrive bruger farve til at fremhæve dobbeltnyren, BMW M550i xDrive har signaturfarven i en unik ramme, mens den på BMW X4 M40i fremhæver ribberne i dobbeltnyren.
Læs mere
 BMW 20-tommer M dobbeltegerfælge 760 M i Cerium Grey.

Eksklusive letmetalfælge.

Udvalgte M Performance-modeller stiller til start med et unikt fælgdesign i signaturfarve. De specialudviklede M Performance-fælge er de største i deres respektive modelrækker.
Læs mere
 BMW M logoet i Dark Chrome eller Cerium Grey

M logo på sideskærmen.

M logoet i Dark Chrome eller Cerium Grey (modelafhængigt) er en elegant måde at vise verden på, at der er tale om en M Performance-model.
Læs mere
 BMW M sidespejle er udført i Ferric Grey eller Cerium Grey

Sidespejle i signaturfarve.

De svungne sidespejle er udført i Ferric Grey eller Cerium Grey (modelafhængigt). Det aerodynamiske design lader luftstrømmen passere helt frit.
Læs mere
BMW M afgangsrør i begge sider.

Afgangsrør i begge sider.

M Performance-modellerne identificeres let på de modelspecifikke afgangsrør i begge sider under bagkofangeren. Resultatet er et ekstremt kraftfuldt design.
Læs mere
 BMW M Modelemblem bag på bilen.

Modelemblem bag på bilen.

Det unikke modelemblem i signaturfarve med integreret "M" på bagenden understreger det tætte forhold mellem M Performance-bilerne og modellerne fra BMW M.
Læs mere
 BMW M Indstigningslister med V12 modelemblem

Indstigningslister med modelemblem.

I M Performance-modellerne bliver bilens fører og forsædepassager budt velkommen med indstigningslister, der bærer modelemblemet. I BMW M760Li xDrive er denne velkomsthilsen udført med særlig stil: Her erstatter det eksklusive "V12" modelemblemet.
Læs mere
BMW M Modelemblem i cockpittet.

Modelemblem i cockpittet.

Instrumentgruppen med modelemblem er en appetitvækker på de køreoplevelser, der venter forude. I BMW M760Li xDrive er speedometerdesignet udvidet med skala helt op til 330 km/t for at supplere detaljen fra M Performance.
Læs mere

Værdier for BMW M550i xDrive Sedan
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 10,9 til 11,2* km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 204 til 209* g/km

* Foreløbige, endnu ikke officielt bekræftede værdier.

Læs mere
 MOTORERNE I M PERFORMANCE-MODELLERNE.

MOTORERNE I M PERFORMANCE-MODELLERNE.

M Performance-modellerne har nogle af de kraftigste og mest effektive motorer i modelserien. Hver især er de med til at gøre disse modeller til noget ganske særligt. BMW 1-serie og 2-serie er udstyret med den klassiske 6-cylindrede rækkemotor. Otte cylindre og en imponerende acceleration fra 0 til 100 km/t på 4,0 sekunder gør BMW M550i xDrive til en suveræn supersprinter. Som om det ikke var nok: Med i alt fire turboladere sikrer BMW M550d xDrive, der har den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor under hjelmen, ekstremt sporty accelerationsværdier. Grænseløs køredynamik er også på menuen hos BMW X3 M40i med nyeste generation af den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 360 hk (265 kW) ved et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm. Aluminiummotoren i BMW X4 M40i stiller til start med en smedet krumtapaksel og komponenter fra high performance-motoren i de nuværende BMW M3 og M4. V12-benzinmotoren med 610 hk er forbeholdt BMW M760Li xDrive. Alt sammen imponerende kraftværker med køreegenskaber, som intensiveres yderligere af motorlyden med gåsehudsgaranti.

Værdier for BMW M550i xDrive Sedan
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 11,0 til 11,2 km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 204 til 209 g/km

Værdier for BMW X5 M50d
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 15,2 km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 173 g/km

Værdier for BMW X6 M50d
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 15,2 km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 174 g/km

Læs mere
 BMW M performance-modeller

KØREDYNAMIKKEN I M PERFORMANCE-MODELLERNE.

Unik køredynamik og masser af praktiske detaljer – M Performance-modellerne forener det på papiret uforenelige til begejstrende køreoplevelser. Den omfattende knowhow og innovationskraft hos BMW M GmbH flyder direkte ind i udviklingen og resulterer i imponerende præcision og køreglæde. For at matche de enkelte bilers karakter er de køredynamiske egenskaber i M Performance-modellerne blevet designet med udgangspunkt i sportsligt overskud. Resultatet kan måles i antallet af smil pr. sving.

  • Mere vejgreb: BMW xDrive
  • Sportskonfiguration: Undervognen
  • Til præcise manøvrer: Styretøjet
  • Ren performance: Dæk og bremser
 BMW M PERFORMANCE-TILBEHØR.

BMW M PERFORMANCE-TILBEHØR.

Selv om eksperterne hos BMW M GmbH med M Performance-modellerne har skabt et fuldt integreret designkoncept, der er skræddersyet til særlige dynamiske bilmodeller, så fås BMW M Performance-komponenterne også til et stort antal BMW og BMW M modeller inddelt i kategorierne Aerodynamik, Drivlinje, Førerplads og Undervogn. Fra imponerende motorlyd til performance-forbedrende power kit – hver enkelt tilbehørskomponent er et klart statement om ren sportslig køreglæde.

Brændstofforbrug og CO₂-udledning.

  • Tallene for brændstofforbrug og CO2-udledning afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.