BMW 2-serie Gran Coupé F44
BrændstoftypeBenzinDiesel

THE 2

BMW 2-SERIE GRAN COUPÉ

BrændstoftypeBenzinDiesel
THE 2BMW 2-SERIE GRAN COUPÉ

Den første BMW 2-serie Gran Coupé indfører en ny karakterstærk form for suverænitet i kompaktklassen. Først og fremmest den kompromisløse præstationsorienterede æstetik tydeliggør dens ambitioner entydigt. I harmoni med high-end-teknologier og perfekt afstemte køredynamiske egenskaber løfter BMW 2-serie Gran Coupé sig legende let over massen og kører sin egne veje.

Læs mere

DESIGN UDVENDIGT OG INDVENDIGT I BMW 2-SERIE GRAN COUPÉ.

Den første BMW 2-serie Gran Coupé får suverænitet på op til 19-tommer fælge til at se ekstremt let ud. Den markante BMW nyre, LED-forlygter og -baglygter, rammeløse døre, kraftige skuldre og den sportslige hæk – ren suverænitet, der genfindes i det indvendige udstyr. Det førerorienterede cockpit sørger med belyste interiørlister og sportssæder (ekstraudstyr) for lige dele eksklusiv og dynamisk atmosfære. Undervejs holder de to 10,25" displays i Live Cockpit Professional og BMW Head-Up Displayet dig konstant opdateret.
BMW 2-serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metallic, set forfra let drejet ovenfra på taget
BMW nyre i mesh-design BMW 2-serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metallic nærbillede af front

BMW nyre i mesh-design.

BMW nyren i mesh-design er holdt komplet i Cerium Grey og er udstyret med et eksklusivt gitter indvendigt. Gitterstrukturen er inspireret af motorsport og tilfører fronten dybde og elegance og skaber et både eksklusivt og dynamisk udtryk.
Rammeløse døre BMW 2-serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metallic udvendigt udstyr

Rammeløse døre.

De elegante rammeløse døre kompletterer bilens dynamiske linjeføring og understreger dens sportslige karakter.
Rørhaler BMW 2-serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metallic nærbillede hæk

Rørhaler, synlige.

Rørhalerne styrker med deres 90 mm diameter det visuelle udtryk og understreger bilens sportslige karakter.
LED-baglygter BMW 2-serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metallic nærbillede

LED-baglygter.

LED-baglygterne pointerer bilens dynamiske hæk og sørger for en optimal belysning samt bedre synlighed bagfra i mørke.
Sportssæder BMW 2-serie Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

Sportsforsæder.

I forhold til standardsæderne har sportsforsæderne højere sidestøtter på sædebunden og ryglænet, og en justerbar lårstøtte sikrer perfekt ergonomi og komfort, når du dirigerer bilen i høj fart gennem kurver. Ud over sædedybden (manuelt) er det også muligt at indstille førersædets ryglænsbredde (elektrisk).
Interiørlister 'Illuminated Brooklyn' BMW 2-serie Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

Interiørlister 'Illuminated Brooklyn'.

Interiørlisterne 'Illuminated Brooklyn' med detaljen 'Triangle' på instrumentpanel og dørbeklædning tilfører kabinen et progressivt udtryk med høj kvalitetsfornemmelse. Mønsteret på listerne med diskret baggrundsbelysning skaber en både attraktiv og behagelig stemning i bilen.
Panoramaglastag BMW 2-serie Gran Coupé F44 fugleperspektiv

Panorama-glastag.

Luk panoramaglastaget op, og du er sikret god ventilation i kabinen. Når taget er lukket, skaber det store glasparti et venligt og lyst kabinemiljø. Det åbner og lukker fuldautomatisk med et tryk på en knap eller ved hjælp af bilnøglen og er udstyret med skyde- og hævefunktion samt solgardin og vindafviser.

KØREDYNAMIK FOR BMW 2-SERIE GRAN COUPÉ.

Motor-, drev- og undervognsteknologi i BMW 2-serie Gran Coupé.

BMW 2-serie Gran Coupé indtager med dynamisk udstyr som den adaptive undervogn, dobbeltkoblingsgearkassen og firehjulstrækket xDrive en ledende rolle i segmentet, hvad angår manøvredygtighed. I kombination med de kraftfulde og højtydende TwinPower Turbo benzin- og dieselmotorer lægger den klar afstand til mere ordinære biler og fører sig suverænt frem på alle veje.
M sportsstyretøj med Servotronic BMW 2-serie Gran Coupé F44 cockpit

M sportsstyring

M sportsstyretøjet med Servotronic sikrer direkte og smidige køreegenskaber ved mindre styreindsats. Din bil kan styres endnu mere målrettet og byder især på sportslige manøvreringsegenskaber på strækninger med kurver.
8-trins Steptronic-sportsgearkasse BMW 2-serie Gran Coupé F44

8-trins Steptronic sportsgearkasse.

8-trins Steptronic sportsgearkasse giver mulighed for sportslige gearskift. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearvælgeren eller gearskiftet ved rattet – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearvælgeren i venstre gearkanal S/M er gearskiftene konfigureret til maksimale præstationer.

BMW 2-serie Gran Coupé F44 med BMW xDrive nærbillede hæk

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
M sportsundervogn BMW 2-serie Gran Coupé F44

M sportsundervogn.

M sportsundervognen er kendetegnet ved en sænkning af bilen på ca. ti millimeter. Sportsundervognen har desuden kortere fjedre, en strammere konfiguration af støddæmperne samt hårdere stabilisatorer. Samlet set giver det en endnu mere direkte undervognsdimensionering, der gør det muligt at køre ekstra sportsligt.

ASSISTENTSYSTEMER OG KOMFORTFUNKTIONER I BMW 2-SERIE GRAN COUPÉ.

Også teknisk viser BMW 2-serie Gran Coupé sig som progressiv ned til mindste detalje. Innovative køreassistentsystemer som bakassistenten hjælper dig under kørslen, mens BMW Intelligent Personal Assistent løfter kommunikationen mellem fører og bil op på det næste niveau og gør det endnu mere komfortabelt at aflåse døren og låse den op med Digital Key via din smartphone.
Sikkerhedspakke Driving Assistant BMW 2-serie Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

Driving Assistant.

Sikkerhedspakken Driving Assistant omfatter de kamerabaserede systemer frontkollisionsadvarsel med bremseindgreb, Speed Limit Assist inkl. Speed Limit Info med indikation af overhalingsforbud samt vejstribealarm. Derudover advares der ved de radarbaserede udstyrspakker også om tværgående trafik bagved, sporskifte og påkørsel bagfra.
Parking Assistant BMW 2-serie Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

Parking Assistant.

Parking Assistant gør det lettere at parkere bilen. Bakkameraet sørger for bedre udsyn bagtil. Active Park Distance Control øger beskyttelsen mod parkeringsskader. Parkeringsassistenten parkerer automatisk bilen parallelt med eller på tværs af vejbanen på parkeringspladser i længderetningen og kører også automatisk bilen ud fra parkeringspladsen igen. Bakassistenten hjælper dig f.eks. ved bakning i snævre passager.
Aktiv fartpilot med Stop&Go-funktion BMW 2-serie Gran Coupé F44

Aktiv fartpilot.

Den aktive fartpilot med Stop&Go-funktion holder en vis afstand til forankørende køretøjer i hastighedsområdet fra 30 til 160 km/t og regulerer selv afstanden ved Stop&Go-trafik. Med Speed Limit Assist tages der højde for de aktuelle hastighedsbegrænsninger i forbindelse med fartpiloten. Frontkollisionsadvarslen med bremseindgreb reagerer på stillestående køretøjer, fodgængere og cyklister.
BMW Live Cockpit Professional BMW 2-serie Gran Coupé F44 cockpit

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigation har en displaygruppe af høj kvalitet bestående af et berøringsfølsomt højopløseligt 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 10,25'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 2-serie Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende. *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk.
Remote Software Upgrade BMW 2-serie Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.
Smartphone-integration i BMW 2-serie Gran Coupé F44

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay og Android Auto via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.

BMW 2-SERIE GRAN COUPÉ-MODELLER.

Advantage

Advantage er både udvendigt og indvendigt kendetegnet ved funktionelt udstyr, der øger komforten og sikkerheden.
BMW 2-serie Gran Coupé F44 Advantage Mineral White set forfra let drejet

Model Luxury Line

Luxury Line viser bilen fra dens mest elegante side. Eksklusive designelementer i satineret aluminium giver bilens ydre et raffineret visuelt udtryk. I kabinen fuldender den eksklusive læderpolstring og de elegante lister det luksuriøse udtryk. Udstyret fra Advantage og lyspakken runder udstyrslisten af.
BMW 2-serie Gran Coupé F44 Luxury Line i Storm Bay metallic set forfra let drejet

Sport Line

Med Sport Line ser bilen endnu mere dynamisk ud. Markante designelementer i sort højglans giver bilen et ekstra sportsligt udtryk. Sportsforsæderne giver maksimal komfort og optimal støtte. Udstyret fra Advantage og lyspakken runder udstyrslisten af.
BMW 2-serie Gran Coupé F44 Sport Line Melbourne Red set forfra let drejet

M Sport

M Sport giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design udvendigt og indvendigt med talrige detaljer byder M Sport også på endnu større køreglæde. Således optimerer M sportsundervognen inkl. M sportsstyring de køredynamiske egenskaber markant. Udstyret fra Advantage og LED-tågeforlygter runder udstyrslisten af.
BMW 2-serie Gran Coupé F44 M Sport Misano Blue metallic set forfra let drejet
  • Advantage
  • Model Luxury Line
  • Sport Line
  • M Sport

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

En velkendt god følelse.

Glæden ved at køre er fælles for alle BMW kørere fra fabrikken. Til dine specielle krav findes det originale BMW tilbehør. Naturligvis med individuelle supplementer og ekstraudstyr, der i kvalitet, design og ydeevne er perfekt afstemt til din bil og giver dig maksimal merværdi – du vælger selv.
19" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 555 M Bicolor BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blue metallic F44 udvendigt udstyr

19" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 555 M Bicolor

De vægtoptimerede 19'' M Performance letmetalhjul med dobbelteger 555 M i mat Bicolor Jetblack er blanke med bagdrejede eger og udstråler sportslighed ned til mindste detalje. Komplet RDC-sommerhjulsæt, hjulstørrelse 8 J x 19 med dækstørrelse 235/35 R 19 91Y XL.
Surfboardholder til tagtransport BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blue metallic F44 udvendigt udstyr

Surfboardholder til tagtransport.

Holderen fastholder surfbrættet og masten sikkert på alle BMW tagbagagebærersystemer. Det innovative fastspændingskoncept overbeviser også med enkel håndtering.
BMW LED dørprojektører BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blue metallic F44 udvendigt udstyr

BMW LED-dørprojektorer.

De nye BMW LED-dørprojektorer med forbedret projektionskvalitet og en levetid over gennemsnittet gør ind- og udstigning til en helt særlig oplevelse. De aktiveres automatisk, når dørene åbnes, og sørger for en perfekt individuel oplysning af indstigningsområdet ved at projicere en grafik på jorden ved siden af bilen. Ved hjælp af dias, der kan udskiftes, kan føreren selv bestemme den projicerede grafik og vælge mellem BMW logo og BMW M logo.
BMW helårsmåtter foran BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blue metallic F44 indvendigt udstyr

BMW helårsmåtter.

De robuste BMW helårsmåtter med præcis pasform, høj kant og flot design beskytter fodrummet mod fugt og snavs. De er holdt i sort design.
BMW Wireless-Charging-Station Universal BMW 2-serie Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

BMW Wireless-Charging-Station Universal.

Trådløs opladning – altid og overalt: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal kan du nemt og effektivt oplade din smartphone i bilen uden brug af kabel. Mobiltelefonen opbevares desuden stabilt og sikkert. Ekstra smart: Den integrerede powerbank kan tages af, så du også kan oplade trådløst uden for bilen.
BMW bagagerumsmåtte BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blue metallic F44 indvendigt udstyr

BMW bagagerumsmåtte.

Den præcist tilpassede, skridhæmmende og robuste måtte med høj kant hele vejen rundt beskytter bagagerummet mod snavs og fugt. Den er holdt i sort design.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min: 

131 (178) / 5000-5500

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

7,1

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km: 

7,3 - 6,5

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km:

166 - 149

BMW 2-serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blue metallic, set forfra med åbne døre og to personer ved bilen

BMW SERVICES.

RÅDGIVNING OG SERVICES TIL BMW 2-SERIE GRAN COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Komplet ubekymret elektrisk kørsel: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og bekvemme planlægningsmuligheder. Du vælger selv perioden på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceydelserne:
  • Biltjek Service
  • Mikrofilter Service
  • Bremsevæske Service
Få mere at vide om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved behov for service eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante oplysninger om bilen. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.
Få mere at vide om BMW Teleservices
BMW vejhjælp og nødhjælp

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter vil bistå dig – pr. telefon eller på stedet ved behov.
Læs mere om BMW vejhjælp og nødhjælp

BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO2-UDLEDNING.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Brændstofforbrug i l/100 km (blandet kørsel): 7,8-7,1
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 177–162


BMW 220i xDrive:
Brændstofforbrug i l/100 km (blandet kørsel): 7,3–6,5
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 166–149

 

Officielle angivelser om brændstofforbrug, CO2-udledning, strømforbrug og e-rækkevidde er beregnet iht. den foreskrevne målemetode og i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. WLTP-angivelser tager højde for enhver form for ekstraudstyr, der giver anledning til forskelle. Fra og med 01.01.2021 findes der kun officielle angivelser iht. WLTP for biler med ny typegodkendelse. Du finder yderligere information om målemetoderne NEDC og WLTP på www.bmw.dk/wltp

Læs mere