BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 2020 Black Sapphire metallic set forfra let drejet
BrændstoftypeBenzin

THE 2

BMW M

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ

BrændstoftypeBenzin
THE 2BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ

BMW M235i xDrive Gran Coupés udadvendte atletiske karakter dominerer fra ethvert perspektiv: Takket være muskuløse skulderpartier, let faldende taglinje og den kraftfulde hæk. En topatlet, der takket være perfekt afstemte køredynamikkomponenter og en særdeles kraftfuld motorisering sætter nye standarder i segmentet. I kabinen dominerer eksklusive M detaljer og topmoderne teknologier som sprogassistenten BMW Intelligent Personal Asisstant. Til nye mål – og ingen grænser.

Læs mere

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉS UDVENDIGE OG INDVENDIGE DESIGN.

Sportslig indvendigt, atletisk udvendigt: BMW M235i xDrive Gran Coupé viser sin kompromisløse dynamik i enhver detalje. Ikke mindst takket være M aerodynamikpakken samt eksklusive M højdepunkter i Cerium Grey. Markante elementer som BMW nyren i mesh-design, udstødningssystemets sportslige rørhaler eller M hækspoileren supplerer sportscoupéens muskuløse form og linjeføring, mens udstyr som M sportssæderne eller M pedalerne trimmer kabinens atmosfære til det maksimale niveau.
BMW nyre i mesh-design BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metallic nærbillede

BMW nyre i mesh-design.

BMW nyren i mesh-design er holdt komplet i Cerium Grey og er udstyret med et eksklusivt gitter indvendigt. Gitterstrukturen er inspireret af motorsport og tilfører fronten dybde og elegance og skaber et både eksklusivt og dynamisk udtryk.
M aerodynamikpakke BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metallic front

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken med M specifik forkofanger og bagkofanger og M specifikt sideskørt skaber et fantastisk dynamisk udtryk og understreger bilens sportslige karakter. Beklædningsdelene er lakeret i karrosseriets farve og er udstyret med indsatser i Dark Shadow. I forbindelse med BMW M235i er indsatsdelene holdt i sort højglans.
M hækspoiler BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metallic set bagfra

M hækspoiler.

M hækspoileren fremhæver bilens sporty profil og øger mængden af downforce på bagakslen. Ved at skabe downforce på bagakslen tilføres bilen endnu mere kørestabilitet.
M specifikt udstødningssystem BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metallic set bagfra

M specifikt udstødningssystem.

Det M specifikke udstødningssystem i tosidet udførelse understøtter med sit minimale modtryk motorens kraftfulde effektafgivelse. Den markante lyd kan styres via integreret udstødningsspjældteknik og understreger bilens sportslige ambitioner. De sportslige rørhaler i Cerium Grey udgør desuden visuelle højdepunkter.
M sportssæder BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

M sportssæder.

M-sportssæderne med integrerede nakkestøtter og dybe siddeflader med høje sidevanger giver fører og passager optimal støtte – også ved hurtig kørsel i sving. Derudover kan sædet indstilles individuelt til den enkelte førers eller passagers størrelse takket være den integrerede funktion til justering af ryglænets bredde.
M sikkerhedsseler BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

M sikkerhedsseler.

M sikkerhedsselerne med selestrammer og selekraftbegrænser er forsynet med en fin indvævet detalje i de typiske M farver og fremhæver de både eksklusive og sportslige omgivelser i kabinen.
M læderrat BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 cockpit

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag kommer i design med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort 'valknappa'-læder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
Interiørlister "Illuminated Brooklyn" BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

Interiørlister "Illuminated Brooklyn"

Interiørlisterne 'Illuminated Brooklyn' med detaljen 'Triangle' på instrumentpanel og dørbeklædning tilfører kabinen et progressivt udtryk med høj kvalitetsfornemmelse. Mønsteret på listerne med diskret baggrundsbelysning skaber en både attraktiv og behagelig stemning i bilen.

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉS KØREDYNAMIK.

BMW M235i xDrive Gran Coupé lægger sig med M sportsstyring, 8-trins Steptronic gearkasse og M sportsundervogn i overhalingsbanen i sit segment. I kombination med den meget kraftige 4-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor lægger BMW M235i xDrive Gran Coupé klar afstand til andre biler og fører sig suverænt frem på alle veje.
M sportsundervogn BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

M sportsundervogn.

M sportsundervognen er kendetegnet ved en sænkning af bilen på ca. ti millimeter. Sportsundervognen har desuden kortere fjedre, en strammere konfiguration af støddæmperne samt hårdere stabilisatorer. Samlet set giver det en endnu mere direkte undervognsdimensionering, der gør det muligt at køre ekstra sportsligt.
M sportsbremser BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metallic

M sportsbremser.

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber forrest og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bagest i blå og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
4-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

BMW M235i xDrive.

En topatlet, der formidler ren køreglæde: Den 4-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW M235i er ekstra kraftig, fordi den er udstyret med nye stempler, en større turbolader, optimeret indsugningsluftstyring, en højtydende kølepakke samt M udstødningssystem med spjældstyring.
M sportsstyring BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 cockpit

M sportsstyring

M sportsstyretøjet med Servotronic sikrer direkte og smidige køreegenskaber ved mindre styreindsats. Din bil kan styres endnu mere målrettet og byder især på sportslige manøvreringsegenskaber på strækninger med kurver.
M Performance pakke BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metallic set fra siden let drejet

M PERFORMANCE PAKKE.

M Performance-pakken øger bilens sportslige potentiale yderligere og sørger for en maksimal accelerationsevne. Derudover øger vægtreduktionen de køredynamiske kvaliteter mærkbart. Markante designelementer i sort og 18" M letvægtssmedehjul ynliggør også M Performance-pakken udvendigt.

ASSISTENTSYSTEMER OG KOMFORTFUNKTIONER I BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Også teknisk viser BMW M235i xDrive Gran Coupé sig som progressiv ned til mindste detalje. Innovative førerassistancesystemer som bakassistenten hjælper dig under kørslen, mens BMW Intelligent Personal Assistent løfter kommunikationen mellem fører og bil op på det næste niveau og gør det endnu mere komfortabelt at af- og oplåse døren med Digital Key på en smartphone.
Sikkerhedspakke Driving Assistant BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

Driving Assistant.

Sikkerhedspakken Driving Assistant omfatter de kamerabaserede systemer frontkollisionsadvarsel med bremseindgreb, Speed Limit Assist inkl. Speed Limit Info med indikation af overhalingsforbud samt vejstribealarm. Derudover advares der ved de radarbaserede udstyrspakker også om tværgående trafik bagved, sporskifte og påkørsel bagfra.
Parking Assistant BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

Parking Assistant.

Parking Assistant gør det lettere at parkere bilen. Bakkameraet sørger for bedre udsyn bagtil. Active Park Distance Control øger beskyttelsen mod parkeringsskader. Parkeringsassistenten parkerer automatisk bilen parallelt med eller på tværs af vejbanen på parkeringspladser i længderetningen og kører også automatisk bilen ud fra parkeringspladsen igen. Bakassistenten hjælper dig f.eks. ved bakning i snævre passager.
Aktiv hastighedsregulering med stop&go-funktion BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

Aktiv hastighedsregulering.

Den aktive fartpilot med Stop&Go-funktion holder en vis afstand til forankørende køretøjer i hastighedsområdet fra 30 til 160 km/t og regulerer selv afstanden ved Stop&Go-trafik. Med Speed Limit Assist tages der højde for de aktuelle hastighedsbegrænsninger i forbindelse med fartpiloten. Frontkollisionsadvarslen med bremseindgreb reagerer på stillestående køretøjer, fodgængere og cyklister.
BMW Live Cockpit Professional BMW M235i Gran Coupé F44 cockpit

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigation har en displaygruppe af høj kvalitet bestående af et berøringsfølsomt højopløseligt 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 10,25'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW M235i Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende. *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk.
Remote Software Upgrade BMW M235i Gran Coupé F44 indvendigt udstyr

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.
Smartphone-integration BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay og Android Auto via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min: 

225 (306)/5000-6250

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.: 

4,9

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km: 

7,8-7,1

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km:

177-162

BMW M235i xDrive Gran Coupé F44 Black Sapphire metallic set bagfra let drejet kørende

BMW SERVICES.

RÅDGIVNING OG SERVICES TIL BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Komplet ubekymret elektrisk kørsel: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og bekvemme planlægningsmuligheder. Du vælger selv perioden på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceydelserne:
  • Biltjek Service
  • Mikrofilter Service
  • Bremsevæske Service
Få mere at vide om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved behov for service eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante oplysninger om bilen. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.
Få mere at vide om BMW Teleservices
BMW vejhjælp og nødhjælp

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter vil bistå dig – pr. telefon eller på stedet ved behov.
Læs mere om BMW vejhjælp og nødhjælp