BMW M6 GRAN COUPÉ.

KRAFT I FULDENDT FORM.

BMW M6 Gran Coupé. KRAFT I FULDENDT FORM.

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter (M TwinPower Turbo-motor)

10.1

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km (M TwinPower Turbo-motor)

231

Max. torque in Nm at 1/min

680/1.500-5.750

Hver for sig er detaljerne imponerende, helheden er ganske overvældende: BMW M6 Gran Coupé er meget mere end den perfekte symbiose af high performance-teknologier. Den er selve essensen af BMW M ingeniørernes knowhow og håndværksmæssige kunnen. Med en elegant og nærmest majestætisk karakter, som skal opleves med alle sanser. Helst i et af de fem perfekt formede sæder – og eventuelt omgivet af de fineste materialer fra BMW Individual Collection. Den dybe torden fra de karakteristiske dobbelte afgangsrør er en bebuder for M TwinPower Turbo V8-benzinmotorens respektindgydende 560 hk. Symbiosen af teknologier som M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic og det kulfiber-keramiske M bremseanlæg (ekstraudstyr) gør BMW M6 Gran Coupé til en fremragende ambassadør for M filosofien. Men selv denne oplevelse kan blive endnu mere intens: Udstyrspakken M Competition hæver både bilens performance og pulsen hos piloten i cockpittet på denne potente køremaskine.

FÅ ALT AT VIDE OM BMW M6 GRAN COUPÉ.

Design.

BMW M6 Gran Coupés unikke kvaliteter springer i øjnene fra alle vinkler. Det starter med luftindtagene i forendedesignet, der understreger bilens sportslige ambitioner. Som alle øvrige detaljer på denne elegante firedørsmodel følger de princippet om "funktion først" og forsyner således den potente motor bag den forkromede M dobbeltnyre med masser af frisk luft. Den karakteristiske, skarpe sidelinje starter direkte efter de klassiske M gæller i forskærmene. Det første, du bemærker, når du åbner en af de fire døre, er de oplyste indstigningslister med M logo. Så snart du tager plads i et af de fem komfortable sæder, kan du mærke den eksklusive aura i kabinen. Her oser hver eneste detalje af håndværksmæssig kunnen. Med BMW Individual Collection kan bilens passagerer rejse omgivet af overdådig luksus. Fuldlæderindtrækket Merino (ekstraudstyr) med naturlig overfladestruktur i farven Platinum forkæler sanserne med en velourblød overflade og den karakteristiske velduft fra kvalitetslæder.
Læs mere

Køredynamik og effektivitet.

Filosofien bag BMW M GmbH kommer til fri udfoldelse i BMW M6 Gran Coupé. Den ideelle vægtfordeling, den overførte teknologi fra motorsporten og den intelligente anvendelse af letvægtsmateriale garanterer suveræn dynamik. Det lette kulfibertag påvirker således ikke kun effektiviteten, men bidrager også til at give bilen et lavere tyngdepunkt, som sikrer endnu mere køredynamik. Forudsætningerne for sportslig køreglæde i topklassen er således til stede – i luksuriøse omgivelser uden sidestykke.
Læs mere

M Competition-pakke.

Uforfalsket motorsportsfeel: M Competition-pakken leverer højere motorydelse, et mere direkte styretøj samt en specialkonfigureret undervogn, som gør det muligt for BMW M6 at sende endnu mere performance ned på asfalten.

Ydelsen fra den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor vokser fra 575 hk (412 kW) til 600 hk (423 kW). Dette performanceboost er opnået ved at skrue op for turbotrykket i det høje omdrejningsområde. Sportsudstødningen leverer en ekstremt kraftfuld og karakteristisk motorlyd med gåsehudsgaranti. På racerbanen og i hverdagen sikrer den specialudviklede undervogn og de ekstremt sportslige styreegenskaber, at bilen lystrer dit mindste vink med knivskarp præcision. M Competition-pakken vækker med garanti opsigt med de eksklusive 20-tommer M dobbeltegerfælge 601 M i tofarvet udførelse med forskellige dækstørrelser på for- og bagakslen samt mørkforkromede dobbelte afgangsrør til sportsudstødningen.
Læs mere
BMW_M6_gran_coupe_udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Læs mere