BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic stående foran bygning fugleperspektiv

THE M8

BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ M: DESIGNLINJER OG UDSTYR

THE M8BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ M: DESIGNLINJER OG UDSTYR

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ, BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ – UDSTYR, DETALJER OG INNOVATIVE TEKNOLOGIER

I forhold til design, køredynamik og teknisk innovation fås BMW 8-serie Gran Coupé M i bemærkelsesværdigt mange udstyrsvarianter – altid udviklet med ambitionen om at hæve køreglæden til et nyt niveau. Når alt kommer til alt byder denne imponerende luksussportsvogn ikke kun på en fremragende ydeevne baseret på tekniske præstationer ud over det sædvanlige, men også luksuriøse omgivelser og digitale services fra øverste hylde samt innovative køreassistentsystemer.

Læs mere

SAMMENLIGNING AF BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ M

FAKTAOVERSIGT: TRE GANGE SPORTSLIG OG LUKSURIØS FASCINATION

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

Maksimal køredynamik og eksklusivitet
 • 8-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • M xDrive med aktiv M differentiale og 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic
 • Eksklusive designelementer og eksklusivt udstyr
 • 625 hk (460 kW), 750 Nm, 0-100 km/t på 3,2 sek.
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set forfra let drejet

BMW M8 GRAN COUPÉ

Køredynamik og luksus på højeste niveau
 • 8-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • M xDrive med aktiv M differentiale
 • 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic
 • 600 hk (441 kW), 750 Nm, 0-100 km/t på 3,3 sek.
BMW M8 Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver Metallic set forfra let drejet

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

Kraftfuld performance med luksuriøse omgivelser
 • 8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • 8-trins Steptronic-sportsgearkasse
 • BMW xDrive med M sportsdifferentiale
 • 530 hk (390 kW), 750 Nm, 0-100 km/t på 3,9 sek.
BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic set forfra let drejet
 • BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ
 • BMW M8 GRAN COUPÉ
 • BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

INSPIRERET AF MOTORSPORT: OVERSIGT OVER MOTOR- OG UNDERVOGNSTEKNOLOGIER

En lang række højtudviklede motor- og undervognskomponenter, der er inspireret af motorsportens verden, sikrer en højre ydelse, større manøvredygtighed og mere præcision – og dermed mere adrenalinfyldt køreglæde.

High Performance 8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020

8-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor.

Det nyeste udviklingstrin inden for den 8-cylindrede High-Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor er garant for fuld power. Højomdrejningsmotoren frembringer nemlig en ydelse på 625 hk (460 kW). De to turboladere imponerer med en optimal respons takket være udstødningsmanifolden, der er placeret på tværs af cylinderrækkerne. V8-motoren er også konstrueret til at kunne klare de ekstreme belastninger ved kørsel på en racebane.
BMW M8 Competition Gran Coupé med adaptiv M undervogn F93 2020 BMW Individual Ametrin nærbillede forende

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn gør det muligt at tilpasse støddæmperne til vejforholdene, så køredynamik og kørekomfort øges. Ud over standardkøreprogrammet COMFORT, som er din garanti for optimal kørekomfort, kan du også vælge køreprogrammet SPORT, der har en mere stram støddæmpning, og SPORT+, som f.eks. er velegnet til kørsel på racerbane.
BMW M8 Competition Gran Coupé med M xDrive F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set fra siden let drejet frøperspektiv

M xDrive.

BMW M xDrive med aktivt M differentiale garanterer maksimal traktion og køredynamik både i dagligdagen og på racerbanen. Den særlige M teknologi forbinder et baghjulstræks manøvredygtighed med et firehjulstræks suverænitet. Du kan vælge mellem varianterne 4WD, 4WD Sport og – i DSC-off-tilstand – 2WD.
BMW M8 Competition Coupé med 8-trins M Steptronic-gearkasse F93 2020 kabine

8-trins M Steptronic-gearkasse.

8-trins M Steptronic-gearkassen med Drivelogic byder på en lang række skiftemuligheder: fra ekstremt sportsligt og dynamisk til særligt komfortabelt og nærmest ikke mærkbart eller brændstofbesparende. Du kan skifte gear manuelt ved hjælp af gearstangen eller gearskiftekontakterne på rattet eller overlade det til gearkassen i automatgear.
M kulfiber-keramiske bremser BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set fra siden

Kulfiber-keramiske M bremser.

De kulfiber-keramiske M bremser (ekstraudstyr) overfører bremsekraften endnu mere direkte, bremserne er rustfrie, overlegent varmebestandige, ekstremt slidstærke og samtidig uhyre lette, hvilket alt sammen kommer smidigheden, køredynamikken og accelerationsevnen til gode. Dette teknisk avancerede udstyr genkendes let på bremsekalibrene i mat guldfarve med M logo. På grund af de særlige materialeegenskaber kan der opstå øget funktionsstøj, når der bremses, f.eks. ved længere tids lav belastning eller i vådt føre, lige før bilen standser. Denne konstruktionsbetingede støjudvikling kan undgås ved at bremse bremserne tørre efter vandpåvirkning eller ved at belaste dem kraftigere igen efter en længerevarende lav bremsebelastning. På grund af påvirkninger fra fugt og vejsalt, f.eks. efter brug af vaskehaller, dugdannelse i løbet af natten, kørsel i regn etc. kan bremsevirkningen minde om den fra et konventionelt bremsesystem. Denne reducerede bremsevirkning kan om nødvendigt udlignes ved at træde hårdere på pedalen. Funktionsstøjen har igen indflydelse på bremsernes ydeevne, driftssikkerhed og stabilitet.
BMW M8 Competition Gran Coupé med M Mode F93 2020 kabine

M MODE.

Med M MODE-tasten på midterkonsollen kan du indstille køreassistentsystemernes reguleringsintensitet. Med ROAD-indstillingen udnyttes de elektroniske hjælpere i fuldt omfang. Men indstillingen SPORT advarer de kun, men griber ikke ind. Med TRACK kan du deaktivere assistentsystemerne helt – f.eks. på en racerbane. Alt efter hvilken indstilling der er valgt, vil de pågældende køreinformationer desuden få en fremtrædende displayvisning.
Konfigurérbar M bremse BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set fra siden

Konfigurérbar M bremse

Integreret bremsesystem med præcis pedalfølelse og M specifik konfigurationsmulighed. Med det nye system samles funktionerne bremsebetjening, bremsekraftforstærkning og bremseregulering i et kompakt modul. I funktionen COMFORT og i funktionen SPORT frembringes der forskellige forhold mellem bilens opbremsning og den pedalkraft, som føreren mærker.
M sportsudstødning BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic nærbillede bagende

M sportsudstødning.

M sportsudstødningen er leveringsdygtig i dynamisk vellyd, som kan påvirkes via den indbyggede udstødningsventilmekanisme. Køreprogrammerne SPORT og SPORT+, der vælges via køredynamikknapperne, ledsages af en mere intens motorlyd, mens det komfortorienterede køreprogram prioriterer en mere diskret motorlyd.

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

M SPECIFIKKE DESIGNELEMENTER UDVENDIGT OG INDVENDIGT

BMW M8 Competition Gran Coupés design sætter nye standarder inden for segmentet af luksussportsvogne og er et udtryk for optimal performance. M designelementer i sort højglans, der er perfekt afstemt til hinanden, understreger denne udsædvanlige bils sportslige karakter. Imponerende 20" letmetalfælge understreger dette på helt naturlig vis. I kabinen kommer det dynamiske udtryk af BMW M8 Competition Gran Coupé med eksklusive M specifikke detaljer konsekvent til udtryk.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set forfra let drejet kørende om natten
M specifikt frontgitter BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set fra

M specifikt frontgitter.

Det sorte frontgitter med ramme i sort krom og M8 emblem i sort højglans understreger, at din bils sportslige karakter har fået endnu et nøk opad.
Sidespejlhuse BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin nærbillede

Sidespejle i sort.

Sidespejlene, der er holdt i sort højglans, tilfører M8 Competition en særlig sportslig karakter. Med M Carbon eksteriørpakke, der fås som ekstraudstyr, er sidespejlene udført i et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP).
M gælle BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic nærbillede

M gælle i sort.

M gællen i den forreste sidevæg er udført i sort, og den integrerede designdetalje med M8 emblem er i sort krom. I forbindelse med M Carbon eksteriørpakke som ekstraudstyr benyttes der et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP).
M letmetalfælge med BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set fra siden

20'' M letmetalfælge 811 M Bicolor.

20" M letmetalfælge med stjerneeger 811 M Bicolor Jetblack med forskellige dækstørrelser, glansdrejet, hjulstørrelse for 9,5J x 20 dækstørrelse 275/35 R20, hjulstørrelse bag 10,5J x 20 dækstørrelse 285/35 R20.
M hækspoiler i kulfiber BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic nærbillede bagende

M hækspoiler.

M hækspoileren i sort højglans fremhæver bilens sporty profil og øger mængden af downforce på bagakslen. Med M Carbon eksteriørpakke, der fås som ekstraudstyr, er M hækspoileren udført i et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP).
M8 Competition logo BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic nærbillede bagende

M8 Competition logo.

Bagendens sorte M8 Competition logo henviser til bilens ekstremt høje køredynamiske potentiale.
M sportssæder BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 kabine

M sportssæder.

De flervejs justerbare M sportssæder med skållignende formgivning og delvist integrerede nakkestøtter yder suveræn sidestøtte til dig og din forsædepassager. Desuden kan ryglænets bredde indstilles individuelt. Det unikke design med oplyst M logo fremhæver bilens atletiske look endnu mere.
Midterkonsol med Competition-emblem BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 kabine

Competition-emblem.

Midterkonsollen er udstyret med et Competition-emblem foran, som understreger den sportslige atmosfære i kabinen og henviser til bilens køredynamiske kvaliteter.
M sikkerhedssele BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 kabine

M sikkerhedsseler.

M sikkerhedsselerne med selestrammer og selekraftbegrænser er forsynet med en fin indvævet detalje i de typiske M farver og fremhæver de både meget eksklusive og sportslige omgivelser i kabinen.
Indstigningslister med Competition-emblem BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 interiør

Indstigningsliste med M8 Competition logo.

Indstigningslisterne med M8 Competition logo byder dig og dine passagerer velkommen, når I stiger ind i bilen. Logoet tager sig specielt godt og eksklusivt ud på de sorte indsatser i dørrammerne foran i højre og venstre side.
M gearstang BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 interiør

M gearstang.

M gearstangen i nyt design er kendetegnet ved et M specifikt geardiagram og fremragende betjening. I den manuelle funktion „S“ kan M gearene typisk skiftes via gearskifteren eller gearskiftekontakterne på rattet, mens skiftet sker automatisk i funktionen „D“. Drivelogic-kontakten til valg af de tre gearskifteprogrammer og P-tasten til parkeringsspærren er placeret under M logoet.
M specifik instrumentkombination BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 cockpit

M specifik instrumentkombination.

Den M specifikke instrumentkombination giver dig mulighed for også at få vist supplerende oplysninger om særlig sportslig kørsel. Hvis du har valgt kørefunktionen TRACK til kørsel på racerbane, kan du f.eks. få vist ladetrykket, dæktrykkene og -temperaturerne samt g-kræfterne for tvær- og længdeaccelerationen i instrumentpanelet.
BMW M8 Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver set fra siden let drejet
BMW M8 Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver set fra siden
BMW M8 Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver set bagfra let drejet
M letmetalfælge BMW M8 Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver set fra siden
Cockpit BMW M8 Gran Coupé F93 2020 kabine
M sportssæde med M8 logo i 'Merino'-læder BMW M8 Gran Coupé F93 2020 kabine
Indstigningsliste med M8 logo BMW M8 Gran Coupé F93 2020 kabine

BMW M8 GRAN COUPÉ DESIGNHØJDEPUNKTER

Designet af BMW M8 Gran Coupé imponerer sin symbiose mellem ekstrem dynamik og uimodståelig elegance. Markante M specifikke designelementer som nyrerammen eller sportsudstødningen i højglanskrom sætter et umiskendeligt præg på eksteriøret. Store luftindtag samt detaljer og frontsplitter i sort højglans og M sidespejlene og M hækspoileren – begge i karrosseriets farve – sender et signal om BMW M8 Gran Coupés store ydeevne. De udtryksfulde 20-tommer M letmetalfælge understreger den dynamiske karakter yderligere. Og denne eksklusive sportslighed fortsætter i kabinen: M sportssæderne i 'Merino'-læder, M læderrattet og ekstravagante detaljer som sportslige interiørlister og loftsbeklædningen i Alcantara skaber en stilfuld og luksuriøs stemning.

BMW M8 Competition Gran Coupé forfra let drejet F93 2020 BMW Individual Dravit Grey Metallic set forfra let drejet
BMW M8 Competition Gran Coupé forfra let drejet F93 2020 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic set forfra let drejet
BMW M8 Competition Gran Coupé forfra let drejet F93 2020 BMW Individual Almandine Brown Metallic set forfra let drejet

BMW INDIVIDUAL

BMW M8 Gran Coupé er en firedørs luksussportsvogn med en stærk, udadvendt personlighed – en fremragende karakter, der kan skærpes endnu mere med de eksklusive udstyrsmuligheder fra BMW Individual. Vælg mellem en lang række fascinerende lakeringer, der understreger eksklusiviteten ved denne M model på brillant vis; for eksempel de her viste lakeringer "Dravit Grey metallic", "Frozen Bluestone Metallic" eller "Almandine Brown Metallic". Markante M letmetalfælge som de overdådigt udformede stjerne-eger 811 M i tofarvet design giver et passende præg. I kabinen skaber håndsyede M sportssæder i den yderst eksklusive BMW Individual fuld læderpakke "Merino" med naturlig overfladestruktur et sportsligt og luksuspræget miljø. Tilpas kabinen på din BMW M8 Gran Coupé efter egen smag med heksagonalt designet BMW Individual læderindtræk i usædvanlige farvevarianter, såsom Ivory White/Night Blue eller Ivory White/Tartufo. Den eksklusive fremtoning afrundes med eksklusive detaljer, såsom BMW Individual interiørlister i sort pianolak eller BMW Individual loftsbeklædning i Alcantara.

BMW M8 Gran Coupé First Edition F93 2020 BMW Individual Aurora Diamond Green Metallic set forfra let drejet
BMW M8 Gran Coupé First Edition F93 2020 BMW Individual Aurora Diamond Green Metallic set forfra
BMW M8 Gran Coupé First Edition F93 2020 BMW Individual Aurora Diamond Green Metallic set fra siden
BMW M8 Gran Coupé First Edition F93 2020 BMW Individual Aurora Diamond Green Metallic set bagfra let drejet
Indstigningsliste med M8 logo BMW M8 Gran Coupé First Edition F93 2020 BMW Individual Aurora Diamond Green Metallic kabine
"First Edition"-logo BMW M8 Gran Coupé First Edition F93 2020 BMW Individual Aurora Diamond Green Metallic kabine

BMW M8 GRAN COUPÉ FIRST EDITION

Sportslig, ekstravagant og højst eksklusiv: BMW M8 Gran Coupé First Edition bringer den enestående fremtoning af BMW M8 Gran Coupé til et hidtil uset niveau. Den særlige tiltrækning af denne begrænsede udgave opstår i sammenspil mellem den usædvanlige BMW Individual lakering Aurora Diamond Green Metallic med særlige detaljer i guldbronze på BMW nyren, M gællerne i siden eller de markante M letmetalfælge i Y-egerdesign. Et yderligere højdepunkt: BMW Iconic laserlys, der lyser gult og dermed ikke kun sikrer perfekte lysforhold, men også understreger bilens udadvendte fremtoning endnu mere. Det eksklusive indtryk kommer tydeligt og karakterfuldt til udtryk i kabinen med oplyste indstigningslister med M8 emblem og eksklusiv "First Edition"-logo i midterkonsollen.

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉS DESIGN OG KØREDYNAMIK

BMW M850i xDrive Gran Coupés design er præget af maksimale æstetiske krav og begejstrer på enhver måde. Denne begejstring kommer til udtryk bag rattet. På den ene side som følge af det sporty og luksuriøse interiør, der selv opfylder de meste eksklusive krav. På den anden side som følge af en imponerende sportslig karakter, der bygger på motor- og undervognskomponenter fra motorsporten og sikrer usammenlignelig køreglæde.

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Mineral White set fra siden
Panoramaglastag BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic fugleperspektiv

Panorama-glastag.

Når det elektriske panoramaglastag med skyde- og hævefunktion er åbent, giver det masser af frisk luft, og selv når det er lukket, skaber det en venlig og lys atmosfære i kabinen. Åbning og lukning sker ved hjælp af knaptryk eller bilnøglen. Det er udstyret med solgardiner og vindafviser. Desuden sikrer det en ensartet glasoptik fra forrude til bagrude.
M Carbon eksteriørpakke BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

M Carbon eksteriørpakke.

M Carbon eksteriørpakken understreger bilens sportslige ambitioner. Aerodynamiske komponenter i forkofangeren, et midterblad i luftindtagsgitteret, sidespejlkapper og en kulfiberafdækning i ét stykke omkring rørhalerne består af kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP). Pakken afrundes af en diffusorindsats bagpå med specifik geometri.
M aerodynamikpakke BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Mineral White Metallic set forfra

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken understreger bilens sportslighed optisk og modificerer luftstrømmen. Den omfatter en forkofanger med forstørrede luftindtag, specifikke sidevanger og en bagkofanger med diffusorindsats i Dark Shadow metallic.
M sportssæder BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 kabine

M sportssæder til fører og passager.

De flervejs justerbare M sportssæder med skållignende formgivning og delvist integrerede nakkestøtter yder suveræn sidestøtte til dig og din forsædepassager. Desuden kan ryglænets bredde indstilles individuelt. Det unikke design med oplyst M logo fremhæver bilens atletiske look endnu mere.
BMW Individual fuld læderpakke "Merino" M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 kabine

BMW Individual fuld læderpakke "Merino".

BMW Individual fuld læderpakke "Merino" med naturlig overfladestruktur fås i et sortiment af æstetiske farvetoner og farvekombinationer. Den eksklusive læderkvalitet imponerer – og opfylder de højeste krav. Desuden anvendes udelukkende huder med stor flade af bedste kvalitet, som forarbejdes til ekstremt fint og naturligt naturlæder uden kunstige prægninger og uden overfladebelægning. Læderet er særligt fyldigt, blødt og ånder godt og forædles med eksklusive syninger samt udsøgte stikninger.
M læderrat BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 kabine

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper og M emblem er udført i et sportsligt design med 3 eger. Ratkransen er betrukket med sort "Walknappa"-læder med kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor.

Den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor kombinerer to turboladere, fuldt variabel ventilstyring Valvetronic og direkte indsprøjtning i form af High Precision Injection-teknologi og har imponerende 530 hk (390 kW) med et maksimalt drejningsmoment på 750 Nm. De to turboladere er kompakt placeret mellem cylinderrækkerne.
Adaptiv M undervogn Professional BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

Adaptiv M undervogn Professional.

Den adaptive M undervogn Professional supplerer den adaptive M undervogn og den integrale aktive styring med krængningsstabilisering. Resultatet: størst mulige kørestabilitet og køredynamik.
M sportsdifferentiale BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

M sportsdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
M sportsbremser BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic set fra siden

M sportsbremse.

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber foran og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bag i blåt og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
Sportsudstødning BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

Sportsudstødning

Den seriemæssige sportsudstødning byder på en kraftfuld og sportslig lyd, der kan tilpasses køresituationen og førerens ønsker. På den måde bliver specielt sportslig kørsel en emotionel lydoplevelse.
BMW M850i Gran Coupé med BMW xDrive G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic set bagfra

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den nye opkobling af alle bilens tværdynamiske egenskaber giver dig mulighed at vælge din foretrukne kørestil lige fra kørsel i uvejsomt terræn, hvor optimalt vejgreb er afgørende, til en mere sportslig kørsel med maksimal køredynamik.

BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ M

FØRERASSISTANCE OG KONNEKTIVITET

Fokus på det vigtige: Innovative førerassistentsystemer og komfortable funktioner i det tilsluttede cockpit på BMW 8-serie Gran Coupé M model byder på fremtidsorienteret ,mobilitet på højeste niveau.

Parking Assistant Plus BMW 8-serie Gran Coupé M model F93 2020 kabine

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
Driving Assistant Professional BMW 8-serie Gran Coupé M model F93 2020 kabine

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional giver optimal komfort og maksimal sikkerhed i mange kritiske eller monotone trafiksituationer med styre- og vognbaneassistent inkl. påkørselsalarm, nødstandsningsassistent, lokale fareadvarsler og vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse samt andre sikkerhedsfunktioner.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 8-serie Gran Coupé M model F93 2020 kabine

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din personlige assistent også var at finde i din BMW? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Den kender dig, bliver hele tiden bedre og hjælper i mange situationer. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
M specifikt Head-Up Display BMW 8-serie Gran Coupé M model F93 2020

M specifikt Head-Up Display.

Det M specifikke Head-Up Display* med mulighed for at konfigurere indholdet sørger for, at relevante oplysninger i forbindelse med sportslig kørsel som f.eks. omdrejningstælleren med forvarselsområde, Shift Lights og gearindikatoren kommer i fokus. * Fås kun til BMW M8 Competition Gran Coupé og BMW M8 Gran Coupé
BMW Live Cockpit Professional BMW 8-serie Gran Coupé M model F93 2020 kabine

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion er udstyret med flere digitale display i form af et berøringsfølsomt højopløst 10,25'' stort kontroldisplay, et 12,3'' stort instrumentdisplay samt et M specifikt Head-Up Display.
Softwareopdatering via fjernadgang BMW 8-serie Gran Coupé M model F93 2020

Softwareopdatering via fjernadgang.

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade er din BMW altid helt up to date. Opgraderingerne installeres "over the air", som du kender det fra din smartphone. Også andre funktioner i bilen kan aktiveres på den måde.