Den nye BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set fra siden let drejet

THE M8

DEN NYE BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ M: ALLE HØJDEPUNKTER

THE M8DEN NYE BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ M: ALLE HØJDEPUNKTER

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ, BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

BMW 8-serie Gran Coupé M er usædvanlige sportsvogne med fire døre. De forener ingeniørkunsten i BMW M med eksklusiviteten af luksusklassen fra BMW i førsteklasses køreoplevelser med luksuriøst touch. Der kan vælges mellem tre begejstrende varianter: BMW M850i xDrive Gran Coupé byder på uovertruffen symbiose mellem ydelse, effektivitet og komfort. BMW M8 Gran Coupé med M xDrive imponerer med sit højeksklusive miljø og dynamiske karakter. Den mest ekstravagante model i serien: BMW M8 Competition Gran Coupé med M xDrive står for fremragende ydeevne og den rene High Performance-luksus.

Læs mere

HØJDEPUNKTER M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

KLIK FOR AT OPLEVE HIGH-PERFORMANCE VED FØRSTE BLIK

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set forfra kørende

ENESTÅENDE PERFORMANCE

DEN 8-CYLINDREDE HIGH-PERFORMANCE M TWINPOWER TURBO-BENZINMOTOR

Den kraftfulde højtydende 8-cylindrede High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW M8 Competition Gran Coupé udvikler fra en slagvolumen på 4,4 liter overraskende 530 hk (390 kW) og et drejningsmoment på 750 Nm. En manifold på tværs af cylinderrækkerne optimerer M motorens respons. En motor, der i øvrigt også benyttes i en lignende udførelse inden for motorsport. To Twin-Scroll-turboladere optimerer ydeevnen og leverer en fremragende performance – på vejen og på racerbanen.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set forfra let drejet

ULTIMATIV KØREGLÆDE

MOTOR OG UNDERVOGN I BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

BMW M8 Gran Coupé med M xDrive og BMW M8 Competition Gran Coupé med M xDrive giver sportslige køreoplevelser på et helt nyt og usædvanligt højt niveau. Det er resultatet af et perfekt afstemt samspil mellem højtudviklede motor- og undervognskomponenter – ægte motorsports-DNA, der er indbegrebet af ingeniørkunsten i BMW M. For en ultimativ køreglæde hver eneste sekund.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set fra siden

GØR PLADS TIL ET IKON

BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉS EKSTERIØRDESIGN

BMW M8 Gran Coupé og BMW M8 Competition Gran Coupé giver et nyt og selvstændigt formsprog for luksussportsvogne. Den dynamiske front, den flydende Coupé-silhuet med taglinjen, der falder fladt, og den atletiske bagende er et udtryk for dynamisk performance og fortæller, at denne bil er helt sin egen. Derved passer de fire døre perfekt ind i den sportslige og elegante fremtoning af denne usædvanlige sportscoupé. Det specifikke skulderdesign og den elegante overgang fra tag til bagklap danner et eksklusivt kendetegn, der ellers normalt kun forekommer i håndlavede køretøjer.

BMW M8 Competition Gran Coupé med M sportssæder F93 2020 interiør

EKSTRAVAGANT SPORTSLIGHED

INTERIØRDESIGNET I BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

Det eksklusive interiør understreger M modellens unikke sportslighed, uden at det går ud over følelsen af luksus. Fra M læderrattet og M sportssæderne i 'Merino'-læder over de præcise lyslister på døre og midterkonsol til de iøjnefaldende og kontrastfulde røde M detaljer – alle elementer understreger den udtryksfulde sportsvognskarakter, der præger denne bil.

BMW M8 byder på den højeste grad af sportslighed og elegance i hele BMW porteføljen – og BMW M8 Gran Coupé er den mest eksotiske og fascinerende af dem alle.
Marcus Syring, designchef for BMW M

DESIGN BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

OPLEV DE UDVENDIGE OG INDVENDIGE DESIGNHØJDEPUNKTER MED ET KLIK

BMW M8 Competition Gran Coupés progressive design imponerer med en udpræget dynamisk og samtidig elegant linjeføring. Resultatet er en medrivende firedørs sportsvogn, der præsenterer sin luksuriøse karakter suverænt fra alle vinkler. Ved hjælp af eksklusive materialer og exceptionelt håndværk præsenterer interiøret den perfekte symbiose af rendyrket sportslighed og udsøgt luksus.
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set bagfra let drejet frøperspektiv
BMW M8 Competition Gran Coupé med BMW laserlys F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic nærbillede skråt forfra
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set fra siden let drejet bagfra
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic nærbillede bagende
BMW M8 Competition Gran Coupé med M kulfibertag F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic fugleperspektiv
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 cockpit
M sportssæde med M8 logo BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 interiør
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set bagfra let drejet frøperspektiv

Bagende og sider på BMW M8 Competition Gran Coupé er et udtryk for maksimal performance. Sammen med LED-baglygterne og brede hjulkasser danner de konturerede skulderpartier en kompakt enhed. Den flydende taglinje, den lange hjulafstand og døre, der glider optisk perfekt ind i karrosseriet, understreger denne firedørs sportscoupés sportslige og elegante karakter. M hækspoileren er ikke bare en del af det motorsportsinspirerede aerodynamiske koncept, men er desuden et ægte blikfang.

BMW M8 Competition Gran Coupé med BMW laserlys F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic nærbillede skråt forfra

Smalle forlygter med BMW laserlys og en markant M nyre med dobbeltribber i sort højglans. Og derudover en skulpturel M forkofanger med store luftindtag og pyntegitre i bikagedesign. I kombination med det sænkede karrosseri sender disse umiskendelige elementer et signal om størst mulig dynamik – som om denne firedørs luksussportsvogn er klar til at tage springet, hvert øjeblik det skulle være.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set fra siden let drejet bagfra

Den flydende silhuet af denne firedørs luksussportscoupé med langstrakt front, lang hjulafstand, fladt faldende taglinje samt atletisk bagende med korte fremskudte kanter definerer ægte sportsvognsproportioner. Det lige så dynamiske som elegante udtryk understreges af de imponerende 20'' letmetalfælge og Air Breather-pynteelementerne i sort højglans.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic nærbillede bagende

Den muskuløse bagende på BMW M8 Competition Gran Coupé udtrykker allerede i stilstand ubegrænset kraft. Dette stærke indtryk understreges af det markante Competition-emblem på bagklappen og bagskørtet med imponerende diffusor i sort højglans samt to par 100 mm dobbelte afgangsrør.

BMW M8 Competition Gran Coupé med M kulfibertag F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic fugleperspektiv

M kulfibertaget er ikke blot et visuelt kendetegn på et autentisk og meget effektivt koncept, men reducerer BMW M8 Competition Gran Coupés vægt markant, så tyngdepunktet sænkes, hvilket så resulterer i en ekstra dynamisk køremåde.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 cockpit

Det sportslige og luksuriøse cockpit i BMW M8 Competition Gran Coupé med særlige M instrumenter vidner om den kompromisløse orientering mod føreren.

M sportssæde med M8 logo BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 interiør

BMW M8 Competition Gran Coupés interiør er både luksuriøst og uimodståeligt sportsligt. De håndsyede M sportssæder kommer i meget eksklusivt 'Merino'-læder med oplyst M8 logo i nakkestøtterne, og de giver en perfekt sidestøtte og fremragende komfort, når der skal køres langt.

BMW M8 GRAN COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ I DETALJEN: OPLYSNINGER OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER

HØJDEPUNKTERNE VED BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

LUKSURIØS SPORTSLIGHED: MOTOR, KØREDYNAMIK OG DESIGN

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic set forfra let drejet

MED SPORTSLIG FREMTONING

M SPECIFIKT DESIGN AF BMW M850i xDRIVE COUPÉ

BMW M850i xDrive Gran Coupés forrygende formsprog skærpes yderligere med eksklusive M specifikke designelementer. Markante elementer, såsom nyrerammer i Cerium Grey og de store luftindtag i frontskørtet hentyder til den luksuriøse sportscoupés kolossale ydelseskapacitet. På bagenden viser en diffusor i Dark Shadow Metallic og rørhaler i Cerium Grey desuden tydeligt dens tilhørsforhold til BMW M familien.

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic set bagfra let drejet

KARAKTERSTÆRK MOTORLYD

KRAFTFULD 8-CYLINDERS LYD MED SPORTSUDSTØDNING

BMW M850i xDrive Gran Coupés motorlyd behersker alle oktaver på klaveret – fra piano til fortissimo. Lydegenskaberne kan dog tilpasses via det indbyggede udstødningsspjæld i sportsudstødningen. Mens der i programmet COMFORT høres en markant sportslig klang, vælger du med programmerne SPORT og SPORT+ en fyldig lyd fra den klassiske, markante BMW M lydskala.

Adaptiv M undervogn Professional BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

PERFEKT KURVEGREB

ADAPTIV M UNDERVOGN PROFESSIONAL

Den adaptive M undervogn Professional byder først og fremmest på usædvanlig præcis håndtering i sving. Det opnås med de valgfri undervognskomponenter, der forener høj dynamik med konstruktionsstabilitet samt kørestabilitet og desuden muliggør høj hastighed ved kørsel i sving. Det sker specielt med understøttelse af den elektromekaniske krængningsstabilisering, der reducerer bilens sidehældning i sving. Sådan bevarer du hele tiden kontrollen – også ved hurtige retningsskifter.

8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

HØJ YDELSE OG EFFEKTIVITET

8-CYLINDRET M TWINPOWER TURBO-BENZINMOTOR

Den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor med en slagvolumen på 4,4 liter og en ydelse på 530 hk (390 kW) driver lige hurtigt omdrejningstælleren og førerens puls i vejret. Den kraftfulde Bi-turbo accelererer BMW M850i xDrive Gran Coupé med et drejningsmoment på 750 Nm fra 0 til 100 km/t på kun 3,9 sekunder. Karakterstærk omgivelse med den fyldige lyd fra den 8-cylindrede, som desuden giver gåsehud.

BEGEJSTRENDE ÆSTETIK – HELT IGENNEM

UDVENDIGT OG INDVENDIGT DESIGN I BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

Forførende sportsvogn til fire personer: BMW M850i xDrive Gran Coupés design er kompromisløst sportslig og dynamisk. Selv når den står stille, levner den ingen plads til tvivl om, hvilket ydekraft denne usædvanlige bil kan fremvise. Den luksuriøse firdørs sportscoupé med lang hjulafstand har ægte sportsvognsproportioner og byder desuden på overordentlig rummelighed på alle pladserne – i et eksklusivt miljø.
Coupé-silhuet BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic set fra siden
Dobbeltnyre BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic nærbillede forende
BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic nærbillede bagende
Cockpit BMW M850i xDrive Gran Coupé kabine G16 2019
Luksuriøse lædersæder BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 kabine
Panoramaglastag BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic fugleperspektiv
Coupé-silhuet BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic set fra siden

SPORTSLIG COUPÉ-SILHUET

BMW M850i xDrive Gran Coupés svungne linjeføring begejstrer med et perfekt formet fladeforløb. Den flydende Coupé-silhuet med dens fladt nedadgående taglinje munder ud i en atletisk bagende med markante, bredt forskudte hjulkasser. De udtrykker ved første øjekast status og pondus – samtidigt fremhævet af de udtryksfulde 20" letmetalfælge.

Dobbeltnyre BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic nærbillede forende

M SPECIFIKKE DESIGNELEMENTER

BMW M850i xDrive Gran Coupé opgraderes yderligere med eksklusive M specifikke designelementer. Blandt disse prominente eksteriørelementer hører blandt andet nyreramme og nyreribber samt sidespejlhuse, Air Breather og de trapezformede rørhaler – alle i galvaniseret Cerium Grey af højeste kvalitet.

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic nærbillede bagende

KARAKTERISTISK BAGENDE

Den karakteristiske bagende med sin brede tilstedeværelse udtrykker kraft og præsens. Bagruden er indlejret mellem to finner, der udmunder i bagklappen. Den integrerede hækspoiler giver bedre aerodynamik og understreger de kraftfulde egenskaber af BMW M850i xDrive Gran Coupé – ligesom de frit formede afgangsrør, der er integrerede i diffusorelementet.

Cockpit BMW M850i xDrive Gran Coupé kabine G16 2019

SPORTSLIGT ELEGANT COCKPIT

Cockpittet i BMW M850i xDrive Gran Coupé er konsekvent førerorienteret. Med det højmoderne betjeningskoncept og M læderrat med vippekontakter har du alt under kontrol. Usædvanligt komfortable multifunktionssæder af fineste læder, elegante interiørlister og eksklusive detaljer, såsom de valgfri glasapplikationer "CraftedClarity" til gearskifteren, giver kabinen en luksuriøs tiltrækningskraft.

Luksuriøse lædersæder BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 kabine

RUMMELIG KABINE

BMW M850i xDrive Gran Coupé imponerer på grund af sin lange hjulafstand med rummelig og komfortabel hoved- og benfrihed ved bagsæderne. Der kan to voksne også nyde kørslen ganske bekvemt på lange strækninger. Det bidrager luksuriøse lædersæder med sportsligt præg og enkeltsædekarakter til, f.eks. i hellæder "Merino" Silverstone.

Panoramaglastag BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone Metallic fugleperspektiv

LYSRIGT MILJØ

I BMW M850i xDrive Gran Coupé sørger det valgfri panoramaglastag for unikke indtryk og et eksklusivt og lysfyldt miljø. Det giver passagererne en lys og behagelig atmosfære. En endnu mere luksuriøs rumfornemmelse opnås gennem yderligere mulighed for at styre ventilationen i kabinen. Til det formål kan man elektrisk og trinløst lukke solgardinet ved intensiv solindfald.

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ: MOTOR, UDSTYR OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER

BMW LUKSUSKLASSE.

BMW LUKSUSKLASSE.

OPLEV MODERNE LUKSUS.

Ved at forene unikt håndværk og normbrydende designelementer med kraftfuld ydelse skabes en ny form for luksus. En form, der pirrer dine sanser, forkæler dine øjne og lader dig vælge fremtiden. Lige som os.