BRING IT ON.

Den helt nye BMW X4.

BRING IT ON.

Den helt nye BMW X4.

BRING IT ON.Den helt nye BMW X4.

BMW X4.

Uanset hvilke udfordringer, du møder på din vej, så er den nye BMW X4 klar til at tackle dem. Det progressive design og de coupé-inspirerede linjer vidner om bilens tørst efter action. Og takket være den førsteklasses køredynamik, den innovative letvægtskonstruktion med et lavt tyngdepunkt og endnu højere ydelse står der kun ét mellem dig og dit rejsemål: Ren køreglæde.

BMW X4 M40i(2)(3):
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 10,9-11,1
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 209-213

Read more

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Read more

5 SIKRE HIGHLIGHTS

 • 01 Sportsligt eksteriørdesign med karakteristisk coupéform
 • 02 Exceptionel ydelse takket være 353 hk og 500 Nm (M40i)
 • 03 Sportsligt og elegant kabinedesign med Sensatec på instrumentbrættet
 • 04 Udstyret med Driving Assistant Plus, der er et af de mest avancerede assistentsystemer
 • 05 Altid til tiden og perfekt opkoblet takket være innovative digitale tjenester
BMW X4 kombinerer robustheden fra en X-model med kraftoverskuddet fra en sportsvogn.
Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design.
Det udvendige design fortsætter den karakteristiske stil fra første generation med et klart, moderne overfladedesign.
Marc Michael Markefka, Head of Design midsize class BMW Automobiles

STÆRK ONLINE-PERFORMER.

Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW X4.

Den stærke on- og offroad-performance i BMW X4 fortsætter systematisk, når turen går online på World Wide Web. State-of-the-art assistentsystemer sikrer maksimal sikkerhed og komfort, samtidig med at det innovative infotainmentsystem både underholder og informerer, og med de smarte digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive kan du nyde altid at være tilsluttet, når du er på farten – det gør hverdagens kørsel enklere og mere afslappende.

Read more

Team player og allrounder.

Driving Assistant Plus sikrer højere komfort og sikkerhed i monotone eller komplekse kørselssituationer. Det kan være trafikpropper, stop & go-trafik eller lange ture gennem byen, på småveje eller motorveje samt navigering i komplicerede kryds og ved vognbaneskift
Read more

Gør cockpittet til et kontrolcenter.

Det er nu nemmere, mere logisk og mere informativt at betjene infotainmentsystemet end nogen sinde. Bilens fører kan styre det hele via bilens touchskærm, med iDrive-controlleren eller ved hjælp af Gesture Control – helt valgfrit. Menufelterne er nu dynamiske i stedet for faste menupunkter.
Read more

Større klarhed, færre forstyrrelser.

BMW Head-Up Displayet med fuld farvevisning projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens synsfelt, så han eller hun kan holde fokus på vejen og trafikken. Du kan få vist speedometer, rutevejledninger fra bilens navigationssystem, Speed Limit Info og overhalingsforbudsindikator samt meddelelser om telefonopkald og underholdningssystem.
Read more

Multifunktionsskærm på 12,3 tommer.

Multifunktionsdisplayet med Black Panel-teknologi og 12,3-tommer skærmdiagonal tilføjer en imponerende visuel dimension til køreoplevelsen. Instrumentdisplayet kan vise tre forskellige kørselsfunktioner med hver deres grafiske udtryk og farveprofil: ECO PRO, COMFORT og SPORT.
Read more

Den direkte vej til destinationen.

Nå dine aftaler i afslappet stil og til tiden med funktionen "Door-to-door navigation" i BMW Connected-appen. Når du ankommer på destinationen, kan du via din smartphone eller dit smartwatch lade dig guide de sidste meter fra bilen til fods.
Read more

Altid perfekt timet.

BMW Connected giver dig besked via din smartphone eller dit smartwatch, når det er tid til afgang, så du er sikker på at nå frem til den aftalte tid. Systemet beregner den anbefalede afgangstid under inddragelse af helt opdaterede trafikoplysninger.
Read more

SERIØS PERFORMER.

BMW MPerformance

SERIØS PERFORMER.

MÅLET ER AFMÆRKET MED ET X.

Originalt BMW tilbehør.

Hvorfor nøjes, når du kan få det hele. Originalt BMW tilbehør giver dig adgang til en verden af udstyr, som forener knivskap funktionalitet med tårnhøj køreglæde.

Read more

Et sporty statement.

De iøjnefaldende, håndfremstillede kulfiberkapper til sidespejlene understreger bilens hightech-karakter. Deres dynamiske look udstråler ægte premiumkvalitet og tilfører et strejf af sporty individualitet til bilens design.
Read more

Klarer det hele. Frygter intet.

Velourmåtterne til fodrummene for og bag har perfekt pasform og er både vand- og smudsafvisende. De matcher farven på bilens tæpper og gør rengøringen meget lettere, samtidig med at de bevarer kvalitetsudtrykket i kabinen.
Read more

Et vågent øje.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et ekstremt følsomt full-HD-kamera, som registrerer, hvad der sker omkring bilen – selv om natten. Ved forstyrrelser eller usædvanlige bevægelser uden for bilen optager kameraet automatisk hændelsen for at kunne dokumentere eventuelle ulykker eller (forsøg på) indbrud.
Read more

Smedet sportslighed i tofarvet design.

Den smedede 21-tommer-fælg med Y-eger-design 701 fra BMW M Performance er vægtoptimeret og udført i tofarvet look matsort / glansdrejet med BMW M logo. Komplet sommerhjulsæt med forskellige dækstørrelser med Run Flat-teknologi, 8,5J x 21 med dækstørrelsen 245/40 R21 100Y XL RSC på forakslen og 9,5J x 21 med dækstørrelsen 275/35 R21 103Y XL RSC på bagakslen.
Read more

Et matsort statement om sporty flair.

De matsorte 20-tommer Y-eger-fælge 695 er designet med eger i to niveauer. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med forskellige Run Flat-dækstørrelser, 8J x 20 med dækstørrelsen 245/45 R20 103W XL på forakslen og 9,5J x 20 med 275/40 R20 106W XL-dæk på bagakslen.
Read more

Spændende design, imponerende funktionalitet.

Den moderne sorte tagboks med sidepaneler i Titanium Silver rummer 420 liter bagage og kan anvendes med alle BMW tagbøjlesystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingre ude.
Read more

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • De anførte værdier for brændstofforbrug, CO2-udledning og energiforbrug er beregnet med udgangspunkt i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. Værdierne gælder for et køretøj i standardkonfiguration på det tyske marked og tager højde for forskellige hjul- og dækstørrelser på den valgte model.

  Værdierne ved køretøjer med fodnoten (2) er foreløbige.

  Værdierne ved biler med fodnoten (3) er allerede baseret på den nye WLTP-kørecyklus og konverteret til NEDC-værdier for at gøre det muligt at sammenligne forskellige modeller. [For så vidt angår køretøjsspecifikke afgifter, som tager udgangspunkt i (blandt andet) CO2-udledningen, kan CO2-værdierne for disse biler afvige fra de anførte værdier.]

  En oversigt over brændstoføkonomi, CO2-emissioner og strømforbrug med tal for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder.