BRING IT ON.Den helt nye BMW X4.

BMW X4. 184-480 hk. Forbrug 8,6-14,7 km/l. CO2 178-265 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: B / G

Læs mere

FÅ ET PRISTILBUD.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

BMW X4.

Uanset hvilke udfordringer, du møder på din vej, så er den nye BMW X4 klar til at tackle dem. Det progressive design og de coupé-inspirerede linjer vidner om bilens tørst efter action. Og takket være den førsteklasses køredynamik, den innovative letvægtskonstruktion med et lavt tyngdepunkt og endnu højere ydelse står der kun ét mellem dig og dit rejsemål: Ren køreglæde.

BMW X4 M40i:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel)*: 9,0-9,5
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel)*: 238-249

Læs mere

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR.

Find originalt fabriksmonteret standard- og ekstraudstyr fra BMW her.

5 SIKRE HIGHLIGHTS

 • 01 Sportsligt eksteriørdesign med karakteristisk coupéform
 • 02 Exceptionel ydelse takket være 353 hk og 500 Nm (M40i)
 • 03 Sportsligt og elegant kabinedesign med Sensatec på instrumentbrættet
 • 04 Udstyret med Driving Assistant Plus, der er et af de mest avancerede assistentsystemer
 • 05 Altid til tiden og perfekt opkoblet takket være innovative digitale tjenester
BMW X4 kombinerer robustheden fra en X-model med kraftoverskuddet fra en sportsvogn.
Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design.
Det udvendige design fortsætter den karakteristiske stil fra første generation med et klart, moderne overfladedesign.
Marc Michael Markefka, Head of Design midsize class BMW Automobiles

STÆRK ONLINE-PERFORMER.

Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW X4.

Den stærke on- og offroad-performance i BMW X4 fortsætter systematisk, når turen går online på World Wide Web. State-of-the-art assistentsystemer sikrer maksimal sikkerhed og komfort, samtidig med at det innovative infotainmentsystem både underholder og informerer, og med de smarte digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive kan du nyde altid at være tilsluttet, når du er på farten – det gør hverdagens kørsel enklere og mere afslappende.

Læs mere

Team player og allrounder.

Driving Assistant Plus sikrer højere komfort og sikkerhed i monotone eller komplekse kørselssituationer. Det kan være trafikpropper, stop & go-trafik eller lange ture gennem byen, på småveje eller motorveje samt navigering i komplicerede kryds og ved vognbaneskift
Læs mere

Gør cockpittet til et kontrolcenter.

Det er nu nemmere, mere logisk og mere informativt at betjene infotainmentsystemet end nogen sinde. Bilens fører kan styre det hele via bilens touchskærm, med iDrive-controlleren eller ved hjælp af Gesture Control – helt valgfrit. Menufelterne er nu dynamiske i stedet for faste menupunkter.
Læs mere

Større klarhed, færre forstyrrelser.

BMW Head-Up Displayet med fuld farvevisning projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens synsfelt, så han eller hun kan holde fokus på vejen og trafikken. Du kan få vist speedometer, rutevejledninger fra bilens navigationssystem, Speed Limit Info og overhalingsforbudsindikator samt meddelelser om telefonopkald og underholdningssystem.
Læs mere

Multifunktionsskærm på 12,3 tommer.

Multifunktionsdisplayet med Black Panel-teknologi og 12,3-tommer skærmdiagonal tilføjer en imponerende visuel dimension til køreoplevelsen. Instrumentdisplayet kan vise tre forskellige kørselsfunktioner med hver deres grafiske udtryk og farveprofil: ECO PRO, COMFORT og SPORT.
Læs mere

Den direkte vej til destinationen.

Nå dine aftaler i afslappet stil og til tiden med funktionen "Door-to-door navigation" i BMW Connected-appen. Når du ankommer på destinationen, kan du via din smartphone eller dit smartwatch lade dig guide de sidste meter fra bilen til fods.
Læs mere

Altid perfekt timet.

BMW Connected giver dig besked via din smartphone eller dit smartwatch, når det er tid til afgang, så du er sikker på at nå frem til den aftalte tid. Systemet beregner den anbefalede afgangstid under inddragelse af helt opdaterede trafikoplysninger.
Læs mere

SERIØS PERFORMER.

BMW MPerformance
 • Få mere at vide

SERIØS PERFORMER.

 • Få mere at vide

MÅLET ER AFMÆRKET MED ET X.

Originalt BMW tilbehør.

Hvorfor nøjes, når du kan få det hele. Originalt BMW tilbehør giver dig adgang til en verden af udstyr, som forener knivskap funktionalitet med tårnhøj køreglæde.

Læs mere

Et sporty statement.

De iøjnefaldende, håndfremstillede kulfiberkapper til sidespejlene understreger bilens hightech-karakter. Deres dynamiske look udstråler ægte premiumkvalitet og tilfører et strejf af sporty individualitet til bilens design.
Læs mere

Klarer det hele. Frygter intet.

Velourmåtterne til fodrummene for og bag har perfekt pasform og er både vand- og smudsafvisende. De matcher farven på bilens tæpper og gør rengøringen meget lettere, samtidig med at de bevarer kvalitetsudtrykket i kabinen.
Læs mere

Et vågent øje.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et ekstremt følsomt full-HD-kamera, som registrerer, hvad der sker omkring bilen – selv om natten. Ved forstyrrelser eller usædvanlige bevægelser uden for bilen optager kameraet automatisk hændelsen for at kunne dokumentere eventuelle ulykker eller (forsøg på) indbrud.
Læs mere

Smedet sportslighed i tofarvet design.

Den smedede 21-tommer-fælg med Y-eger-design 701 fra BMW M Performance er vægtoptimeret og udført i tofarvet look matsort / glansdrejet med BMW M logo. Komplet sommerhjulsæt med forskellige dækstørrelser med Run Flat-teknologi, 8,5J x 21 med dækstørrelsen 245/40 R21 100Y XL RSC på forakslen og 9,5J x 21 med dækstørrelsen 275/35 R21 103Y XL RSC på bagakslen.
Læs mere

Et matsort statement om sporty flair.

De matsorte 20-tommer Y-eger-fælge 695 er designet med eger i to niveauer. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med forskellige Run Flat-dækstørrelser, 8J x 20 med dækstørrelsen 245/45 R20 103W XL på forakslen og 9,5J x 20 med 275/40 R20 106W XL-dæk på bagakslen.
Læs mere

Spændende design, imponerende funktionalitet.

Den moderne sorte tagboks med sidepaneler i Titanium Silver rummer 420 liter bagage og kan anvendes med alle BMW tagbøjlesystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingre ude.
Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.