Endelig en rigtig sommerbiltur.

ENDELIG EN RIGTIG
SOMMERKØRETUR.

Endelig en rigtig <br>SOMMERKØRETUR.

Kan du huske dengang, hvor sommeren kun handlede om køretur? Turen var en oplevelse i sig selv, og familien var fyldt med forventninger. Hvad mon der dukkede op efter det næste sving? Hvor skulle man se solnedgang om aftenen? Bilen var fyldt med bagage, og radioen spillede hits, som alle kunne skråle med på. Vinduerne blev rullet ned, håret blæste i vinden og alt føltes som en drøm.

Læs mere

I år sker det igen. Sommerens køretur vender tilbage med endnu mere nydelse, underholdning og en hel del sikrere og mere komfortabel.


Vi har det nøjagtigt som dig - med en BMW er selve turen lige så stor en oplevelse som målet for dagens køretur. Læs videre, så får du vores bedste råd til, hvordan du virkelig kommer til at nyde sommerens køretur. Hvordan skal du gøre din BMW klar, hvad er det vigtigste, du skal have med og hvordan får familien den gladeste, sundeste og sikreste oplevelse ud af turen. Læn jer tilbage, så I er klar til at nyde sommerens rene køreglæde.

Læs mere
Mere plads, mere glæde.

MERE PLADS,
MERE GLÆDE.

MERE PLADS,
MERE GLÆDE.

Mere plads, mere glæde.

Oplev vejen til friheden. Friheden til at bruge tiden på at gøre, hvad du vil, hvor du vil. Med den bedste transport er der intet, der kan begrænse dine drømme. Så her er opskriften på, hvordan du får dit favoritlegetøj med på vejen - sammen med alle de andre ting. Smart og sikkert.


Din BMW er designet til at have plads til rigtig meget bagage. Sørg for at pakke den på en sikker måde, så turen bliver behagelig for alle. Læs videre, så giver vi dig gode råd til, hvordan du pakker din BMW.


1. Hvad skal I egentlig have med? Du skal ikke blive overrasket over, hvis der er et par poser eller tasker, I ikke har brug for. Så et godt råd er at vente med at pakke bilen, til al bagage er klar.


2. Når du er klar til at pakke bilen, så begynd med de tungeste ting og placer dem så vidt muligt midt i bilen. Sørg generelt for, at bagagen er jævnt fordelt, så der er balance i bilen - det gør den mere sikker.


3. Fyld op med den øvrige bagage, hvor den passer ind. Husk, hvad du skal bruge først og sidst. Hvis I fx planlægger en tur til stranden om 3-4 dage, så er der jo ingen grund til, at strandtasken kommer i forreste række! De ting, du måtte få bruge for i en nødsituation, skal selvfølgelig altid være til at få fat i.


4. Lad være med at ødelægge dit udsyn bagud ved at stable bagagen for højt. Så er det bedre og sikrere at bruge en specialdesignet BMW tagboks som ekstra bagageplads.


5. Det danske sommerland er oplagt til udendørsaktivitet. Så hvorfor ikke tage cyklerne med og få nogle tohjuls-oplevelser med på vejen? Med en BMW Bike Carrier er det både nemt og sikkert at have cyklerne med.


6. Der er ting, man gerne vil have lige ved hånden på køretur som fx legetøj til børnene. BMW Seatback Storage Holder har lommer til alle tingene - og så er der også orden på bagsædet.


7. Ha' altid kolde drikkevarer og snacks med. Med BMW Cooler Bag er det næsten som at have et køleskab til alt, hvad der skal holdes koldt.


Få mere information om rejseprodukterne hos din BMW forhandler.

 

Læs mere
Når børnene er med

Gå fra: "Er vi der ikke snart?" til: "Er vi der allerede?"

Prøv at gøre køretur til noget som også børnene ser frem til. Lad dem lege og bruge deres mobil eller tablet, så de kan underholde sig selv på bagsædet. Husk, at tiden på vejen også er familietid - og ikke spildtid.


1. Lad børnene få adgang til underholdning og aktiviteter via bilens BMW Connected Drive system. Der er også lydbøger, som hele familien måske vil lytte til.


Få mere information om Connected Drive hos din BMW forhandler.


2. Giv børnene en feriegave de har ønsket sig, og som de kan bruge på turen. Det kan fx være legetøj, en tegneblok eller et nyt spil. For de helt små børn kan det være en god idé at fastgøre legetøjet med en snor, så det ikke kommer udenfor deres rækkevidde.


3. Nogle lege går aldrig af mode, fx "gæt hvem er jeg" eller "hvem tænker jeg på". En god quiz fungerer også super i en bil. Køb eventuelt en familiequizbog. Det kan også være god underholdning for børnene at notere og sortere de andre biler på vejen efter farve, mærke etc.


4. Gør køreturen til en ferie i sig selv. Det handler ikke om bare at komme fra A til B. Nyd tiden sammen i bilen. Planlæg pauser på turen før I tager afsted. Det deler dagen op i etaper, giver plads til afslapning, overnatninger eller ophold i et sommerland eller anden forlystelse.


5. Det kan være en god idé at køre, mens de mindste børn sover. Det får turen til at føles kortere. Gør bilen helt klar om aftenen, stå op ved solopgang og bær børnene ud i bilen, mens de sover. Så får I måske 2-3 timer på vejen, før børnene vågner veludhvilede. En anden god ting er, at der normal er mindre trafik om morgenen.


6. Børn er meget nemmere at have med på køretur, hvis de kan deltage i planlægningen og har en klar idé om, hvad er det næste, vi skal. Er de ikke gamle nok til at forstå, hvor lang tid en halv time er, så sig fx, at det svarer til tre episoder af "Pyjamasheltene".


7. Det er meget forskelligt, om børn bliver køresyge og hvor hurtigt. Det er ikke nemt at forudse. Men der er nogle tommelfingerregler, der kan hjælpe:
 

  • Kør stabilt, i jævnt tempo og ikke for hurtigt gennem sving.
  • Er det en meget snoet vej, så tag en ekstra pause.
  • Prøv at få børnene til at se på de landskaber I kører forbi og ikke kun på en skærm eller i en bog.
  • Sørg for, at de får noget at spise, men ikke for meget slik.
Læs mere
Glæd jer til en frisk og sund sommer

GLÆD JER TIL EN FRISK
OG SUND SOMMER.

GLÆD JER TIL EN FRISK
OG SUND SOMMER.

Glæd jer til en frisk og sund sommer.

Den perfekte sommer med din BMW skal være uden bekymringer. Her er nogle af de bedste råd til, hvordan I holder jer friske og raske på køretur - både når I kører, og når I gør ophold undervejs.


Man indånder bakterier, partikler og pollen, som kommer ind gennem bilens ventilationsanlæg. I værste fald kan det påvirke helbredet.


Men sådan behøver det ikke være i en BMW mere. Takket være en ny teknologi, som BMW har udviklet til et nyt filter, bliver 70% af alle partikler og 99,5% af alle bakterier filtreret væk. Det er en helt ny og banebrydende filtrering, som gør, at den reneste luft nu findes i din BMW. 


Men det er ikke kun usynlige, fine partikler, der finder vej til din bil. Der skal også lidt rengøring til. Men det er nemt med BMWs rengørings- og plejeprodukter til glas- og spejlrensning samt til læder, plastik og polstringsrensning. Har du tidligere været på køretur med små børn, ved du også, at et Backrest Cover And Child Seat Underlay vil være en klog investering for at beskytte dit BMW interiør mod snavs, madrester o.lign. 


Apropos mad, så er det jo en vigtig del af ferien. Og her vil vi i sommer anbefale jer at opsøge nogle af de mange smukke steder, hvor man kan nyde sin medbragte picnic. Der er sjældent overfyldt som på de restauranter og caféer, man passerer på vejen. Så gør din picnic klar hjemmefra med sandwiches, salater og hvad du ellers har lyst til - og hold det hele friskt i din BMW Cooler Bag. Velbekomme.

Læs mere
BMW dine dust filter

BMW FINE DUST FILTER - renere luft til en behageligere køretur.


Hvis du opgraderer din BMW med det nye filter i kampagneperioden (indtil 31. august 2020), får du et sæt nye viskerblade med uden beregning. En ren forrude er nemlig også et must.


Din BMW forhandler er klar til at opgradere med det nye filter

Læs mere
Gør bilen og hunden til de bedste venner

GØR BILEN OG HUNDEN
TIL DE BEDSTE VENNER.

GØR BILEN OG HUNDEN
TIL DE BEDSTE VENNER.

Gør bilen og hunden til de bedste venner

Gør bilen og hunden til de bedste venner.

Vi ved, at hunde kan være lidt vanskelige. Især hvis man skal transportere dem. Ligesom mennesker, kan hunde godt føle, at en køretur kan være ubehagelig. Men hvis du forbereder din hund, inden I kører på ferie, kan du undgå uro og mange afbrydelser. Læs vores bedste råd til, hvordan din hund kommer til at opleve ren køreglæde.


At føle sig sikker er vigtigt. Hvis du prioriterer din hunds komfort og sikkerhed, vil den fornemme det. Følg de sikkerhedsregler, der gælder for hunde i biler. Der er flere muligheder: Et transportbur eller lad den være bag et gitter, i en netboks eller brug en hundesele.


Tag din hunds yndlingslegetøj med så den slapper af. Prøv at få øjenkontakt med hunden ind imellem - så føler den sig også sikker.


Hold øje med tiden og hold pauser. Din hund har brug for at røre sig og få frisk luft. Find steder til pauserne, hvor der er rart og plads til at lege med hunden. Det kan give gode minder fra turen.


Sørg for at drikke nok vand - både dig og hunden - så I ikke bliver dehydrerede. Det gælder specielt på de varme sommerdage. Nyd turen og naturen, åbn vinduerne og ha' en god ferie - også hunden.

Læs mere
Tjek, at kortene i dit navigationsanlæg er opdaterede

TJEK, AT KORTENE I DIT
NAVIGATIONSANLÆG ER OPDATEREDE.

TJEK, AT KORTENE I DIT
NAVIGATIONSANLÆG ER OPDATEREDE.

Tjek, at kortene i dit navigationsanlæg er opdaterede.

Vejnettet ændrer sig. Ældre veje lukkes. Nye anlægges. Godt nyt. 2-sporede veje udvides til 4 spor. Godt nyt. Men det er ikke godt, hvis dit navigationsanlæg ikke kan finde rundt på de nye veje. Så tjek og opdater dit BMW navigationsanlæg inden sommerkøreturen, så du både bevarer humøret og kontrollen!


Få mere information om opdatering af navigationen hos din BMW forhandler.

 

Vidste du?

Da BMW blev etableret tilbage i 1916 (under Første Verdenskrig) var formålet at fremstille flymotorer. Først i 1929 producerede vi vores første bil - lige siden har vi leveret masser af køreglæde!

Læs mere
Sådan holder du dig vågen bag rattet

SÅDAN HOLDER DU DIG
VÅGEN BAG RATTET.

SÅDAN HOLDER DU DIG
VÅGEN BAG RATTET.

Sådan holder du dig vågen bag rattet.

Det er farligt at falde i søvn, mens man kører. Men selv de mest erfarne BMW kørere kan blive trætte efter mange, mange kilometer på vejen. Her er vores råd til, hvordan du holder dig vågen.


Det vigtigste er, at du føler dig frisk og veloplagt, når du skal ud på en lang køretur. Hvis du begynder at tælle får, eller det føles som om dine øjenlåg vibrerer og bliver tunge, er det på tide at tage et hvil.


Er I to i bilen, er det en god idé at skiftes til at køre. Så kan den, der ikke kører hvile sig og lade batterierne op igen.


Musik er altid en god energikilde. Spil dine nye yndlingsnumre eller gamle klassikere - og syng med! Måske kombineret med en lille familiequiz om, hvad det er, du synger.


Glem ikke, at kørsel over lang tid kan gøre din krop stiv og udmattet. Find et sted du kan holde ind, stå ud, stræk kroppen og tag dybe indåndinger af den friske luft, mens du nyder landskabet. Planlæg eventuelt at tage pauser på steder med smuk natur. Få dig lidt af spise - helst noget sundt, som gør dig bedre tilpas og holder dig mere vågen. Så kan du nyde et større måltid, når dagens køretur er slut.

Læs mere
Danmarks bedste biltur

DANMARKS BEDSTE KØRETUR.

DANMARKS BEDSTE KØRETUR.

Danmarks bedste køretur.

Nogle veje er bedre end andre. Ikke fordi de er nemmere at køre på. Men fordi de går gennem så utroligt smukke landskaber og naturområder, at det næsten gør det vanskeligt at holde øjnene på vejen. Det kræver mere af dig som chauffør - og af interaktionen mellem dig og bilen. Her er en af de smukke køreture. Både sjov, spændende og garanteret med ren køreglæde.

 

Margueritruten

Hvad med at følge Margueritruten i sommer.


Du kender selvfølgelig Margueritruten, Danmarks nationale og mest naturskønne vejstrækninger. Men kender du Margueritruten i virkeligheden - sådan rigtigt? Du har ingen undskyldning denne sommer. Udforsk dit eget land. Margueritruten viser dig det bedste af det.


Den samlede længde af ruten er 4.218 km. Den snor sig gennem en meget stor del af vores land. Og måske vigtigst: Ruten bringer dig og din BMW væk fra store trafikerede veje, og tager dig i stedet ud på små veje, der fører dig til de smukkeste og mest charmerende steder - gennem naturskønne landskaber og maleriske pletter, hvor du sandsynligvis aldrig har været før. Og måske aldrig kommer igen.


Det karakteristiske vejskilt med den hvide marguerit på den brune baggrund viser dig vej gennem et Danmark, hvor du passerer ca. 1.000 af landets mest kendte seværdigheder, historiske stedet og attraktioner.


Godt, vi skal ikke fortælle dig, hvad du skal vælge at se nærmere på. Det afgør du. Men vi er sikre på, at du får en fantastisk sommerkøretur og masser af ren køreglæde på vej mod naturperler som fx Vadehavet, Rubjerg Knude og Møns Klint.

Læs mere
BMW tjekliste til bilturen

BMW TJEKLISTE
TIL KØRETUREN.

BMW TJEKLISTE
TIL KØRETUREN.

BMWs huskeliste for bilferie

BMW tjekliste til køreturen.

Intet kan sammenlignes med at køre BMW, når det kommer til følelsen af frihed. Men på trods af friheden, er man nødt til at planlægge lidt før sommerens køretur. Måske er det ikke det morsomste, men det er vigtigt, at du får det hele med på vejen. Her kommer der en tjekliste!

 

Dokumenter:

Tjek, at din bilforsikring er gyldig. Udover forsikringspolicen, så husk kørekort, registreringsattest og bilens manual.

 

Førstehjælp til bilen:

Reparationssæt til dæk eller et reservehjul og donkraft.

 

For din sikkerheds skyld:

Sørg for, at du har en veludstyret førstehjælpskasse, advarselstrekant og en refleksvest. Se mere om, hvad du har brug for.

 

Kort:

Et godt gammeldags landkort på papir er stadig rart at have med som supplement til GPS'en. Desuden anbefaler vi stærkt, at du opdaterer dit BMW navigationssystem.

 

Vidste du?

Den første elektriske BMW ledsagede maratonløberne ved de olympiske lege i 1972. Da den ikke udledte CO2 , fik den lov at køre foran løberne som kamerabil.

Læs mere

Sikkerhed hele vejen.

Med en BMW er enhver køretur altid en oplevelse i sig selv. Men især på en sommerkøretur er det vigtigt at minde sig selv om, at man ikke har travlt, og at man bare nyder bilen og vejen. Sikker kørsel giver køreglæde. Uanset hvor erfaren en bilist du er, så prøv at være opmærksom på, hvad du kan gøre for at gøre turen endnu mere sikker - for dig selv, dine passagerer og alle andre på vejen.

 

Overhold færdselsreglerne

Det er jo indlysende. Men vi ved, hvordan du føler det, når solen skinner, der er fri bane foran og du og din BMW bliver ét. Men husk det nu: Overhold fartgrænserne og hold afstand til bilen foran dig.

 

Pak bilen sikkert. Følg vores råd om, hvordan du pakker din bil bedst muligt og sørg for, at der ikke er løse genstande i bilen. Ved en hård opbremsning kan de blive kastet frem gennem bilen (ha' det i baghovedet, når der bliver båret legetøj ind på bagsædet). Husk også, at alle enheder som tablets og telefoner sidder fast i deres holdere. The BMW Universal holder er en sikkerhed for hele familien. Få mere information om universal-holderen hos din BMW forhandler.

 

Undgå at blive distraheret 

Gør alle indstillinger og indtastninger af fx navigationsanlægget færdige, mens du holder stille. Bliver du træt og skør af utålmodige børn på bagsædet, så tag en pause. Stop op og hjælp dem med at sætte en anden film på. Se vores råd om hvordan alle kan få en god tur og dele køreglæden. 

 

Sørg for, at din BMW er i topform

Selv om du regelmæssigt kører din bil til BMW service, så tjek alligevel et par ting, inden køreturen så som dæktryk, dækmønster, lygter og blinklys.

Læs mere
Sikkerhed hele vejen

For din egen sikkerhed.

Vi tror ikke, at du kommer ud for en ulykke. Men hvis du gør, eller er den første, der kommer frem til et ulykkessted, er det afgørende, at du ved, hvad du skal gøre - og hvordan.

 

Hvis din bil får nedbrud, eller du kommer ud for en ulykke:

Hvis muligt, så kør ind på et sikkert område, stop bilen og stå ud. Tjek andre involverede. Tag din refleksvest på og sæt advarselstrekanten op. Selv om du tvivler på, at det er nødvendigt, så ring til alarmcentralen (og følg vejledningen herunder).

 

Hvis du er blandt de første, der når frem til ulykkesstedet:

Vurder situationen hurtigt og ring til alarmcentralen (du skal ikke tænke, at det har andre nok gjort). Fortæl hurtigt og præcist, hvad du ser.


Sæt din telefon på højttaler og lad personerne på alarmcentralen guide dig. Er der alvorligt tilskadekomne? Flyt dem ikke, hvis det ikke er nødvendigt. Prøv at stoppe voldsomme blødninger. Læg bevidstløse personer i en bedre stilling, hvis de har problemer med at trække vejret. Hvis de fortsat ikke kan trække vejret, så giv kunstigt åndedræt, indtil hjælpen ankommer.


Hold området ryddet til nødhjælpen (ambulance o.a.) ankommer. Giv dem kort information om situationen - og gå derefter væk og ikke i vejen.

 

Hvis du passerer et ulykkessted:  

Hvis hjælp og redning allerede er ankommet, så kør roligt forbi uden at skabe kø. Og lad være med at filme eller tage billeder.

Læs mere

Alarmcentral tlf:

112


Hvis du får uventede problemer med din BMW undervejs, kan du få assistance fra BMW Mobile Care, tlf +45 80 30 40 45

Læs mere

Er det tid til BMW Service - måske før sommerens køretur.

Vi tilbyder et omfattende udvalg af tjenester for alle BMW modeller.

Læs mere