BMW elektromobilitet oversigt BMW e-mobilitet

FREMTIDENS ELEKTRISKE KØREGLÆDE.

Vores verden med bæredygtighed og miljøvenlig elektrificering.

Fremtidens elektriske køreglæde.Vores verden med bæredygtighed og miljøvenlig elektrificering.

Oplev en verden af BMWs elektrificerede biler sammen med os.

Efter næsten fem årtiers forskning og udvikling introducerer vi emnet bæredygtig og miljøvenlig mobilitet ude på vejene i form af en lang række elektrificerede modeller. Ud over vores fuldt elektriske modeller, som den nye BMW iX, BMW iX3 eller BMW i3 og BMW i3s, er vores flåde af plug-in-hybrider, som er den største på bilmarkedet, garant for, at man kan få det bedste fra begge verdener til enhver livsstil og ethvert behov.

En overbevisende rækkevidde og BMW Chargings tilbud om at være fuldt dækket gør elektrisk kørsel og opladning så fleksibelt, simpelt, miljøvenligt og attraktivt som aldrig før. Som bilproducent forpligter vi os til at leve op til målene i Parisaftalen, og det er vores ambition at være den mest succesrige og bæredygtige premiumudbyder af individuel mobilitet. For os er bæredygtighed ikke en trend, men derimod en opgave, der kræver handling.

Vores ambition har altid været at blive den mest bæredygtige premiumudbyder af individuel mobilitet, så da Dow Jones udnævnte os til den mest bæredygtige bilproducent i verden i 2020, fik vi anerkendelse for arbejdet. Men vi er stadig ikke tilfredse. Læs mere om vore elbiler, opladningshybrider og mildhybrider, og se selv, hvordan vi former fremtidens biler.

Læs mere

Elektrificering og BMW.

BMW elektromobilitet BMW eDrive teknologier elbil

ELBIL.

100 % elektrisk køreglæde: Oplev den helt særlige fornemmelse af at køre i en elbil fra BMW. Når du kører udledningsfrit lokalt, kan du nyde motorens kompromisløse og direkte respons, de revolutionære accelerationsegenskaber, de enestående og dynamiske køreegenskaber – samt følelsen af at bevæge sig nærmest lydløst og svævende gennem trafikken.
Oplev BMW elbiler
BMW elektromobilitet BMW eDrive teknologier plug-in-hybrid

PLUG-IN-HYBRID.

Maksimal effektivitet, størst mulig komfort og eksklusiv køredynamik: Det står BMWs plug-in-hybrider for. De er mere alsidige end nogen anden biltype, idet de kombinerer det bedste fra to verdener, så du får individuel alsidighed i hverdagen og udledningsfrihed lokalt med et tryk på en knap – takket være den supplerende elmotor.
Oplev BMW plug-in-hybrider
BMW elektromobilitet BMW eDrive teknologier mild hybrid

MILD-HYBRID.

Mild-hybridteknologien omdanner bremseenergien fra biler med klassisk forbrændingsmotor til elektrisk energi, der stilles til rådighed for de elektriske systemer og motoren som en støtte. Dermed reduceres både forbruget og CO₂-udledningen, mens du vil få en mere dynamisk oplevelse takket være de intensiverede accelerationsegenskaber.
Oplev BMW milde hybrider
BMW elektromobilitet BMW opladning

Jeg vil gerne introduceres til opladning.

BMW e-mobility BMW bæredygtighed

Jeg vil gerne introduceres til bæredygtighed.

BMW e-mobility BMW rækkevidde

Jeg vil gerne introduceres til rækkevidde.

BMW eAcademy

BMW eAcademy.

BMW Electromobility technology electric car plug in hybrid video

BECAUSE THE FUTURE CALLS FOR MORE THAN JUST ONE DRIVE CONCEPT.

Explore the electrification strategy by BMW.