KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET I BMW 3-SERIE SEDAN.

Skabt til sport. Og masser af det.

BMW 3-serie Sedan har mange dynamiske strenge at spille på. Den adaptive M undervogn og det variable sportsstyretøj (begge dele ekstraudstyr) skruer højt op for dynamikken. Nyd den sportslige kørestil med suveræne køreegenskaber og knivskarp præcision. BMW TwinPower Turbo-motorerne og ekstraudstyret 8-trins Steptronic-sportsgearkasse sikrer masser af køreglæde. Disse og andre BMW EfficientDynamics-teknologier sikrer begejstrende ydelse og et lavt forbrug.

Køredynamik og effektivitet i BMW 3-serie Sedan.Skabt til sport. Og masser af det.

BMW 3-serie Sedan har mange dynamiske strenge at spille på. Den adaptive M undervogn og det variable sportsstyretøj (begge dele ekstraudstyr) skruer højt op for dynamikken. Nyd den sportslige kørestil med suveræne køreegenskaber og knivskarp præcision. BMW TwinPower Turbo-motorerne og ekstraudstyret 8-trins Steptronic-sportsgearkasse sikrer masser af køreglæde. Disse og andre BMW EfficientDynamics-teknologier sikrer begejstrende ydelse og et lavt forbrug.

Læs mere

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

Med BMW EfficientDynamics får du mere af det hele pr. liter brændstof: Mere ydelse, mere effektive motorer og mere køreglæde. Øget dynamik takket være tekniske innovationer, som samtidig sænker forbruget og skruer op for køreglæden – det er standard i alle BMW modeller.

ATLET I TOPFORM.

Køredynamik i BMW 3-serie.

ATLET I TOPFORM.

Køredynamik i BMW 3-serie.

8-TRINS STEPTRONIC-SPORTSGEARKASSE.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen tilpasser sig efter din kørestil, hvad enten du foretrækker at cruise komfortabelt af sted eller at se næste sving som en dynamisk udfordring, der skal tackles. Automatgearkassen giver dig selvfølgelig mulighed for at gribe manuelt ind i begivenhederne, hvis du ønsker det, og hjælper dig i så fald med en gearskiftindikator. Gearene skifter du enten via den korte gearvælger eller med gearskiftekontakterne på sportslæderrattet.
Med køreprogrammet SPORT er skiftekarakteristikken optimeret til maksimal ydelse. De små ændringer i motoromdrejningerne mellem de enkelte geartrin sikrer kraftfuld acceleration. Motoren holdes desuden i et omdrejningsområde, hvor der altid er masser af kraftoverskud. Funktionen Launch Control er inspireret af motorsporten og styrer motoromdrejningerne, så du opnår maksimal acceleration fra en stående start.
Det ottende gear sænker omdrejningstallet og dermed brændstofforbruget ved høje hastigheder. Det medvirker den nyudviklede og mere effektive konverterkobling også til. I samspil med motoren leverer 8-trins Steptronic-sportsgearkassen topværdier for effektivitet, kraftoverførsel og gearskiftekomfort.

 • 8-trins Steptronic-gearkasse

BMW 340i SEDAN.

Suveræn kraftudvikling og silkeblød motorgang er kendetegnende for den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor fra BMW EfficientDynamics-motorfamilien. Den stærke 3,0-liters motor kombinerer fuldt variabel ventilstyring Valvetronic inkl. dobbelt VANOS, High Precision Injection og en TwinScroll-turbolader, som sikrer optimal cylinderfyldning. Resultatet: Maks. motorydelse på 326 hk (240 kW) og et maksimalt drejningsmoment på 450 Nm ved 1.380-5.000 omdr./min. Den turboladede benzinmotor accelererer BMW 340i Sedan fra 0 til 100 km/t på imponerende 5,2-5,1 sek. og videre til tophastigheden på 250 km/t. Takket være de intelligente tekniske løsninger kan bilen i snit tilbagelægge hele 14,7-15,6 km/liter* ved en CO2-udlening på kun 167-179 g/km*.
Det er præcis sådan, man ønsker sig sin motor: Suveræn effektivitet og masser af kræfter i et stort omdrejningsområde med direkte respons, selv ved lave omdrejninger. Med andre ord en ægte BMW motor.

BMW 320d Sedan EfficientDynamics Edition.

BMW 320d Sedan EfficientDynamics Edition med 2,0-liters 4-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselmotor begejstrer med suveræn brændstofeffektivitet. Motoren yder 190 hk (140 kW) ved 4.000 omdr./min. og udvikler et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm mellem 1.750 og 2.500 omdr./min. Det gør BMW 320d Sedan EfficientDynamics Edition i stand til at accelerere fra 0 til 100 km/t på 8-7,9 sek. Bilen kan i snit tilbagelægge 17,2-19,6 km/liter* ved en CO2-udledning på 135-153 g/km*.
Selv ved helt lave motoromdrejninger reagerer den 4-cylindrede 2,0-liters BMW TwinPower Turbo-dieselmotor spontant på enhver bevægelse af speederen, og motoren begejstrer samtidig med imponerende rolig motorgang takket være nyeste generation af common rail-indsprøjtningsteknologien. Turboladeren med variabel turbinegeometri sikrer et højt ladetryk og dermed et højt drejningsmoment og kraftfuld fremdrift i et stort omdrejningsområde.
Den fornemme brændstofeffektivitet skyldes ikke mindst den optimerede gearkasse med tilpasset gearskiftindikator samt tiltag til forbedring af aerodynamikken.

UNDERVOGN.

BMW 3-serie har i flere generationer sat dagsordenen for køredynamik. Videreudviklet dæmperteknologi, en optimeret undervogn og et forbedret styretøj danner rammen om endnu mere køreglæde. Den ændrede undervognskonfiguration har resulteret i forbedrede længde- og tværdynamiske egenskaber. Det gælder for både standardundervogn og for M sportsundervognen og den adaptive M undervogn. Styrepræcisionen er gjort endnu skarpere, krængningsbevægelserne er reduceret, og retningsstabiliteten er optimeret. BMW 3-serie Sedan begejstrer således med fremragende vejgreb, perfekte køreegenskaber og overlegen smidighed. Og altid med suveræn komfort i alle situationer.

 • Adaptiv M undervogn
 • Variabelt sportsstyretøj
 • BMW xDrive

DRIVING EXPERIENCE CONTROL INKL. ECO PRO.

Med Driving Experience Control kan du vælge mellem køreprogrammerne COMFORT, der indeholder standardparametrene for motor og gearkasse, økonomiprogrammet ECO PRO, sportsprogrammet SPORT med en dynamisk opsætning af bilen, eller programmet SPORT+, som trimmer bilens køredynamiske potentiale til maks. ydelse på alle parametre. Når du aktiverer køreprogrammet ECO PRO, trimmer du karakteristikken for speederen, drivlinjen og klimaanlægget til en mere forbrugsorienteret profil. Programmet kan sænke brændstofforbruget med op til 20 %. Med funktionerne coasting og ECO PRO Route kan du køre endnu mere økonomisk. ECO PRO Route viser dig den mest brændstoføkonomiske rute under hensyntagen til trafikmængder, kørestil og ruteprofil. Med coastingfunktionen ruller bilen uden brug af motorkraft med op til 160 km/t, så snart du løfter foden fra speederen uden samtidig at træde på bremsen.
Køreprogrammet COMFORT sikrer en komfortabel køreoplevelse med præcist afstemte undervognskomponenter. SPORT og SPORT+ konfigurerer drivlinjen og undervognen til sportslig kørsel. Motoren reagerer mere spontant, automatgearkassen tillader flere omdrejninger, inden den skifter til næste gear, ved den manuelle gearkasse kommer gearskiftindikatorens anbefalinger senere, og bilen reagerer og kører mere direkte og sportsligt.

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

Den intelligente energistyring i BMW 3-serie Sedan omfatter som standard BMW EfficientDynamics-teknologierne automatisk start/stop-funktion, genvinding af bremseenergi, elektrisk servostyring og gearskiftindikator. Samspillet teknologierne imellem skaber fundamentet for bæredygtig mobilitet og suveræn effektivitet.

 • Automatisk start/stop-funktion
 • Genvinding af bremseenergi
 • Elektrisk servostyring
 • Gearskiftindikator
 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

   

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

   

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledninger og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens udledning och energiforbrug. 

   

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

   

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr.