BMW Garanti

BMW GARANTI.

Forberedt på alt. Selv det uventede.

BMW Garanti.Forberedt på alt. Selv det uventede.

BMW NYBILSGARANTI.

Når du køber en ny BMW, kan du forvente ren køreglæde og pålidelighed. Hvis du alligevel skulle opleve en fejl, har du en omfattende beskyttelse gennem BMW Nybilsgaranti, som er gyldig i 2 år uden kilometerbegrænsning.

 

Garantien omfatter:

 

  • Gælder i 2 år uden kilometerbegrænsning.
  • BMW Vejhjælp døgnet rundt (læs mere på vores side om BMW Vejhjælp).
  • 3 års lakgaranti.
  • 12 års gennemtæringsgaranti på karosseriet.
  • For BMW plug-in hybrider: 6 år eller 100.000 kilometer alternativt 8 år eller 160.000 kilometer, afhængig af model. Kontakt din nærmeste BMW forhandler eller dit BMW Serviceværksted for at få flere oplysninger om din specifikke PHEV model.
  • For BMW elbiler: 8 år eller 160.000 km garanti på højspændingsbatteriet.
  • Når du køber BMW Originaltilbehør eller BMW Originaldele, er disse dækkede af en 2-årig garanti fra købsdatoen.

 

Med BMW kan du sætte din lid til et netværk af over 150 autoriserede BMW Serviceværksteder i Norden og yderligere nogle hundrede i Europa, der er klar til at løse alle dine servicebehov og eventuelle reparationsbehov.

Læs mere
Planlæg med det uventede.

PLANLÆG MED DET UVENTEDE.
MED BMW REPAIR INCLUSIVE.

PLANLÆG MED DET UVENTEDE.
MED BMW REPAIR INCLUSIVE.

BMW REPAIR INCLUSIVE.

Din køreglæde – vores fokus.

BMW Repair Inclusive er reparationsaftaler som giver dækning for eventuelle opståede fejl på din nye bil i op til 5 år. Du kan vælge at tilkøbe 1-3 års ekstra sikkerhed. Hvis der opstår et behov for at reparere bilen i kontraktperioden, dækkes omkostningerne af din reparationsaftale*. Aftalen gælder i op til 5 år og er begrænset op til 200.000 km. BMW Repair Inclusive kan bestilles fra bilen er ny, og indtil bilen fylder 2 år.

 

* Indtast dit registreringsnummer nedenfor og tjek, om der fås Repair Inclusive til din bil. Du kan også kontakte dit BMW Serviceværksted for at få flere oplysninger om, hvad Repair Inclusive pakken indeholder.

BMW PREMIUM SELECTION GARANTI.

BMW Premium Selection-garanti.

Kørsel uden bekymringer. En dejlig fornemmelse.

En tryg aftale. Når du køber en næsten ny bil fra BMW Premium Selection, har du automatisk 24 måneders garanti på mekaniske og elektroniske komponenter. På den måde får du ingen uønskede overraskelser med din næsten nye BMW – kun den ønskede køreglæde.

BMW DÆKFORSIKRING.

Op til 100 % erstatning.

Med BMW Dækforsikring får du godtgjort op til 100 % af omkostningerne ved køb af et nyt dæk i forbindelse med en forsikringssag*.

 

Garantien gælder i 36 måneder ved køb af en ny BMW med registreringsdato fra 01.03.2020 eller ved køb af BMW godkendte hjul eller dæk. Perioden regnes fra købsdatoen hos en autoriseret BMW Serviceværksted. Forsikringen giver 100 % kompensation det første år, 75 % i det andet år og 50 % i det tredje år.

 

Med denne forsikring kan du køre videre i bevidstheden om, at du vil modtage en særdeles god erstatning for dine dæk i tilfælde af en ulykke og kan have glæde af dine BMW godkendte dæk i lang tid.

 

* Kontakt et autoriseret BMW Serviceværksted for at få de komplette vilkår.

BMW hjul og dæk

BMW HJUL OG DÆK.

BMW Service My BMW App

DEN NYE MY BMW APP.

Fungerer direkte fra smartphonen.