BMW Garanti

BMW GARANTI.

Forberedt på alt. Selv det uventede.

Når du køber en ny BMW, er du sikret solid køreglæde. Din BMW Serviceværksted har fra 2004 (første indregistrering) udvidet garantien på karrosseriet til i alt 12 år - og 3 års garanti på lakken. For hele bilen (med undtagelse af sliddele), samtlige originale BMW reservedele samt originalt BMW tilbehør gælder 2 års garanti uden kilometer begrænsning. Sådan sikres din køreglæde - med garanti. Med en BMW Repair Inclusive får du en reparationspakke med dækning, som i hovedtræk modsvarer den dækning, som findes i BMW's 2-årige nybilsgaranti.

Læs mere
BMW Garanti.Forberedt på alt. Selv det uventede.
  • Dine fordele
  • BMW garanti
Planlæg med det uventede.

PLANLÆG MED DET UVENTEDE.
MED BMW REPAIR INCLUSIVE.

PLANLÆG MED DET UVENTEDE.
MED BMW REPAIR INCLUSIVE.

FORLÆNG DEN TRYGGE FØLELSE.

Du lægger planerne. Vi sørger for, at du kan føre dem ud i livet uden bekymringer. Med BMW Repair Inclusive får du en reparationspakke med dækning, som i hovedtræk modsvarer den dækning, som findes i BMW's 2-årige nybilsgaranti. Hvis der skulle opstå behov for reparation af bilen i aftaleperioden eller inden for det aftalte antal kilometer, er udgifterne til reparation også dækket.

Læs mere
  • Dine fordele

BMW DÆKFORSIKRING.

"Jeg vil gerne bevare det, der betyder noget for mig."

Vejene, vi kører på, er aldrig perfekte. Derfor er det vigtigt, at dine hjul og dæk altid er. Originale og stjernemærkede BMW dæk og komplette BMW hjulsæt sørger for, at du altid har et sikkert underlag at køre på. Disse er godkendt af BMW og har fået tildelt BMW Stjernen. De er designet i samarbejde med førende producenter på markedet (Bridgestone, Pirelli, Goodyear og Dunlop) og produceret i henhold til vores specifikationer, så de passer perfekt til din BMW model. Den fremragende kvalitet af både dæk og hjulsæt betyder, at du kan have tillid til din BMW på vejen i al slags vejr. Derfor får du også en gratis BMW dækforsikring på alle originale, stjernemærkede BMW dæk, du køber hos en BMW partner. Alle originale BMW dæk inkluderer en gratis 36-måneders BMW dækforsikring.

BMW BRUGTBILSGARANTI.

"Min bedste investering? Ro i sindet."

BMW Premium Selection er vores officielle brugtbilskoncept. Søg efter Premium Selection biler i nedenstående link og læs mere om BMW brugtbilsgaranti.